Skolavslutning i öknen…?

🙂 Hej alla glada! Försöker mig på att skriva en blogg… i dessa skolavslutnings-tider.

Det är inte lätt att få ihop alla tider, när man har en liten skock ungar… Speciellt inte när man har dem utspridda på flera skolor o dagis. Det ska ju vara knyt-kalas på dagis, avslutningar i skolorna o.s.v. och man undrar bara hur sjutton man ska ha tid att jobba o sköta hushållssysslorna? Det borde finnas en lag i Sverige att alla ensamstående morsor med fler än 2 barn, måste ta körkort, så det blir gjort nå ´n gång… Med 4 ungar är det nästan omöjligt att få ihop allt utan körkort och bil. Om en skolavslutning börjar 9.00-11.00 och den andra kl.10.00 t.ex. Hur gör man då? Delar upp sig i en massa olika delar och blir 2 mammor, eller?   Eller så tar man helt enkelt en kamel, rider ut i öknen och skiter i båda skolavslutningarna! Hehe.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Skolavslutning i öknen…?

 1. Inkopierade kommentarer:

  Nattens_kungar1
  hej vi har kickat han på grund av stöld och jävelskap. men tack för du var in på våran sida vi uppgraderat sidan då och då men nu har vi nya bilder på den ta gärna en titt på den mvh. nattens kungar ösd

  den 24 juni 21:09
  (http://spaces.msn.com/members/nattenskungar/)
  _________________________________________

  Sofie
  Det här låter som det kan bli en intressant blogg. fortsätt. Kram Sofie

  den 8 juni 13:54

 2. Pingback: Tonårsmorsa fyller sex år!! Firas med Tävling!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] HÄR är mitt första blogginlägg. […]