Att bo med Superman…

Ska berätta en hemlis…Jag bor med Spiderman… Han är 3 år gammal och allt kretsar kring hans super-krafter… Han kan allt!! Han skjuter nät så jag får dammsuga ständigt… När han inte får som han vill så nätar han oss alla. Han säger att han är stor och stark och Superman…När jag säger att då behöver han ingen napp, då gör han sin röst till liten bebis o säger att han bara är en liten Spiderman…

Ibland klär han också ut sig till Tiger, men mest av allt är han Spiderman. Han är också lika snäll som Spiderman. En dag fick han en present av sin stora-syster Binta, då blev han så förtvivlad över att jag blev utan, så han erbjöd sig köpa en leksaks-polis-bil till mig..Precis vad jag önskat mig, förstås…

Han är också förtvivlad över att ingen av tjejerna på hans dagis har några Spiderman-kläder. När jag sa ´att de kanske inte ville ha, såg han på mig som om jag kom från en annan planet o jag insåg att föreställa sig att man kan välja bort nå ´t som har med Spiderman att göra, det finns inte i Mabou ´s värld…En 3-åring har vissa begränsningar trots allt, även om man råkar vara spiderman…

Men det är rätt tryggt att ha en Spiderman i huset. Ingen av mig eller mina 3 tjejer behöver någonsin vara rädda på natten. Vem är rädd när man delar lägenhet med Spiderman? Men visst, det medför vissa problem, det här med all nätning… O därmed dammsugning. O jag tycker bestämt att Spiderman är lite väl tokig i välling… o lite väl krävande och gnällig. Men det är väl ungefär den beskrivning man skulle ge de flesta män…

Ja, de dricker kanske inte välling i napp-flaska, men snuttar kanske på tuttar i stället, i hopp om att få sig en slurk… Det är tur vi har honom, våran egen Spiderman och det säger jag ofta till honom. En kväll när han skulle sova hos mig och inte ville sova, utan bara prata och jag upprepade gånger måste be honom vara tyst för att sova, sa ´han: Men jag måste säga en sak bara. Det är tur, mamma, att du har mig…

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Att bo med Superman…

 1. Inkopierade kommentarer:

  Jenny:
  Ha ha underbart skrivet! Och varför har inte bloggiblogg varit inne och lusläst här förut? Skäms på Jenny! 😉 Idag ska jag ha en Fatou dag för att ta igen det jag uppenbarligen missat och sprungit förbi! gotti gott
  den 11 september 08:01
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)
  ———————–
  LILLATANTA:
  Ã…åååh vad avundsjuk jag blir på din spindelmann.En sån skulle man ha.Bir så sugen på en liten i bland. min racerförare,polis,millitär har blivit 14år och datafreak.prinsessorna har blivit hästfreak och bara gullunge (10 åringen)Fast var tid har sin charm.Men småbarns tiden är speciell i alla fall Kul att du tittade in på min sida så jad kunde hitta hit du skriver så mysigt. Kommer tillbaka.välkommen du också
  den 14 juni 12:20
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ———————-
  ida:
  haha ja vilken liten gullunge du har!!! specielt i tigerkostymen hehe
  den 13 juni 22:14

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Familjen Tonårsmorsa Då och Nu (Bildblogg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] HÄR är första inlägget jag la ut med en bild på Mabou som Tigger. […]