En helt vanlig morsa…

Visst är det underbart att ha en superhjälte som man bor med. Men det är minst lika underbart med tre döttrar som nästan är tonåringar alla 3. You Are The WomanÖnskar att de alla 4 avgudade mig så som jag avgudar dem… Men hur man än kämpar att vara lite cool, så är man ju bara en vanlig morsa. D.v.s. en NÖÖÖÖRD i deras ögon. Man försöker ju liva upp stämningen mellan alla pms o hormoner som hoppar omkring här hemma… Men jag tycker tonåringar har så dåligt med humor… Nä, deras kompisar har ju humor. Varför har mina döttrar fötts totalt humor-lösa då? När de frågar om de får ha sommar-party o jag säger att bara om jag får ha dans-show på vardagsrumsbordet, så tittar de på mig med blickar som skulle kunna döda en hel elefant. Skulle inte det va ´skit-kul? Jag har ju sprungit i alla år o förväntansfullt tittat på deras dans-uppvisningar, fotbollsmatcher och konståknings-tävlingar… Var inte det värt nå ´t? Bubblegum Nä, dessa tuggummi-tuggande tjejer har i allafall inte vett att uppskatta det tillräckligt för att låta mig ha mitt lilla roliga också… Mina döttrar är måttligt roade över att jag har msn,speciellt när jag chattar med deras kompisar och ser vad ”de heter” på msn varje dag. Det är ju lättare att stoppa en fest inför en helg när man döpt sig till ”Ska festa järnet i helgen!” Men nu har de börjat komma ihåg att både morsan o mormor ju har msn, så de aktar sig lite mer… Men igår skulle Binta (16-åringen) hjälpa mig att bli medlem i PA, som tydligen står för Playahead… Hon hävdade att jag skulle få mer koll på vad lillesyrran Jai (14-åringen) skriver där… Bara det gjorde ju att varningsklockorna började ringa… men efter 1 timme eller 2 fattade jag ju fortfarande inte vad man gjorde inne på den sidan… Jag blev medlem i nån klubb, det förstod jag o jag fick en egen välkomstsida, så långt var jag med… men alla som dök upp på sidorna var typ 15-16 år. Man kunde ge pussar på varandra. Kind-pussar, Kyssar o Hångel, eller nå ´t, sen fick man poäng, ju fler som pussat en… Började känna mig som Michael Jackson. Peddo-varning direkt… Alltså, vad gjorde jag inne på denna sida, egentligen? Kände mig illa till mods o tänkte att jag kan ju söka om det finns nåt intressantare att kolla på… Så jag klickade på sök-knappen och upp poppade massa killar från samma stad i ”passande ålder”… Hehe… Nå ´n typ av kontakt-förmedling, eller vaddå? Nä, PA var nog inget för mig i allafall, men jag vill gärna veta vad Jai har för sig där… hon hade för övrigt över 100 puss-poäng. Ska ta och försöka sätta mig in i det nån dag när jag har lite mer tålmodig hjälp än Binta som duschar, sminkar sig, pratar i hem-telefon o mobil, samtidigt som hon försöker instruera mig… Kram på er alla…

 

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”En helt vanlig morsa…

 1. Inkopierade kommentarer:

  estelle_Lotta:
  Jag vill bara skriva en rad om: Självklart är du välkommen att läsa på min sida om du vill. Det är bara roligt tycker jag. *kram* Estelle
  den 15 juni 08:51
  (http://spaces.msn.com/members/speglandetankar/)
  ——————
  Sten:
  Tack för ditt avtryck i min gästbok. Hade väl ungefär samma funderingar om msn-space när jag började som du med de där PA sidan. Har verkligen fått härlig kontakt med andra spacare eller bloggare vad man nu vill kalla sig. Det blir som ett gift, kollar flera gånger om dagen om någon varit på besök och det är ALLTID lika roligt om det är nya inlägg i bloggen eller ett nytt avtryck i gästboken. Har väl turen att jag inte behöver dela med av datorn, frugan inte intresserad och barna, ja dom är utflugna sedan länge. Välkommen hit Vänligen / Sten
  den 15 juni 00:30
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)
  ————–
  gumman-00:
  Tjolla hopp!! Ja du det är inte lätt det här varken bloggar eller barn 🙂 Man letar efter lite coola bilder. Typ free clipart och så sparar man dom i i sin dator så blir ingen sur. Annars tar man plats för dom på nått sätt som jag inte begriper. sen kopierar man dom och klistar in….Det är ett pyssel! ha det bäst //gumman
  den 14 juni 21:29
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  ————–
  Micke:
  Hehe…gillar ditt tips om MSN ”man ska festa järnet i helgen”. Döttrar som kommer upp i åren måste man nog hålla koll på. Har två flickor och två pojkar…pojkarna spelar bara spel…chattar nästan aldrig, men äldsta flickan är ute på msn jämt. Tur det finns en logg på vad dom skriver (om man har skilda användarkonton). Brukar nyttja mig av det ibland 🙂
  den 14 juni 21:09
  (http://spaces.msn.com/members/mickesblogg/)
  —————
  Panda_Lasse:
  HEJ o tack för skriften!!! Hmm,, intressant läsning.. får se hur d blir när min son kommer upp i chattåldern… kanske blir han som håller koll på pappa då 😉 Ha det bra!! P-L
  den 14 juni 20:04
  (http://spaces.msn.com/members/PandaLasse/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.