Bling-Bling

Jag har öppnat en gäst-bok, men får inte in den på min sida… Vet någon hur man gör? Har skrivit till Olzzon ´s för lite support, men jag lyckades aldrig klistra in den på min sida, jag kan öppna gästboken genom att logga in, men inte flytta den till min blogg-sida, hemsida? Är det kört nu, eller hur gör jag? Om nå ´n vet, hjälp mig snälla… No Nåja, lite nytt om spider-man… han är i den åldern nu, när han börjar förstå att det funnits en tid INNAN, men tyvärr inte innan hans tid… När hans stora-systrar säger: ”Kommer ni ihåg när vi bodde i Stenhagen?” Då säger han :”Var var jag då?” Man svarar:” Du fanns inte!” Då blir han rasande… Perturbed (Ja, t.o.m. Spiderman kan bli det!) Och säger argt:”Men, mamma, var VAR jag?” Min pappa sa alltid till mina små-bröder: ”Då låg du i pappa ´s pung o plaskade…” Av nå ´n anledning tycker jag inte de ordvalen är helt lämpliga för min 3-åring… Dessutom tvivlar jag på att han skulle va ´nöjd med det! Men hur förklarar man för en 3-åring att det fanns nå ´t innan han fanns? Har glömt bort…Tjejerna har blivit så stora. Låter man bara tiden gå o de får lista ut det där själva, eller?

Det här med pojkvänner sen… Mina 2 äldsta döttrar startade tidigt med smink o korta toppar som de la strumpor i för att man skulle tro de hade tuttar, string-trosor o hela baletten… Men den yngsta av de 3 är annorlunda och det är så skönt.

Jag tror den äldsta började med string vid 11. Jag tycker det är sorgligt och förbjöd henne. Då började hon köpa själv . men varje gång hon la ´dem i tvätt-korgen, så kastade jag bort dem, istället för att tvätta dem… Sen slutade det komma sting i tvättkorgen och jag var så nöjd, så… Tills den dag jag skulle storstäda hennes rum, o hittade 20-30 stringisar bakom hennes garderob… OTVÄTTADE, förstås. Så hon körde diva-later redan då… Och då gav jag upp, men nu är hon 16 o jag köper fortfarande inga string…

Men som sagt: Isatou är inte lika snabb på att bli vuxen o det är så skönt. Hon har sina boxer-trosor, har bara sminkat sig ett par gånger och då så det knappt syns… Dolled Up Hon har helst gympa-skor o mysbyxor, medan de andra 2 ibland ser så vulgära ut att man skäms… Skorna ska va ´höga, jeansen tighta, mycket smink o mycket bling-bling…

(Fast det är bra när man vill låna… Blushy 3 ) O lyckliga är dom, sen tuttarna växt ikapp strump-inläggen. Varför måste de VISA allt. Jag har ju alltid hört att man ska spara lite åt fantasin. Men det har i allafall inte Binta och Jai anammat. Men det är lite lustigt det där… När det var morsdag o vi skulle till mormor i Stockholm, så hade vi för en gångs skull lyckats få på Isatou en fin kort kjol, så vi hade faktiskt korta kjolar alla 4 (Spiderman slapp, till sin stora förtvivlan…) När mormor får syn på oss, säger hon :”Jag säger som Ante, min bror, alldeles för lite tyg…!” Så får hon syn på Isatou och utbrister glatt…:”Men vad fin du är, Isa!” Ja, vem sa att vi alla är lika inför lagen? (Lagen=mormor…!) Ni undrar kanske nu varför Spiderman skulle vilja ha kjol? jo, det ska jag berätta, att med 3 stora-systrar får man stå ut med en del… Speciellt om en av dom heter Binta… hon klär gärna ut lille-bror i peruk alá Tina Turner, sminkar honom , sätter på kjol, handväska och klack-skor. Och han känner sig såååå fin! Sist hon gjorde det lärde hon honom också säga:”Jag ska gå till krogen…” Men det blev istället ”Jag ska gå till kjogen”. Sen kallade alla honom för lillasyster Maboulina (Mabou är det riktiga namnet). Men när de sen skulle tvätta bort sminket grät han o sa att han ville vara lillasyster… Undrar bara hur glad han blir när han är 12 o vi visar tranvestit-fotona för alla kompisar… Men så elak kommer vi aldrig att bli…(hehe).

 
 

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Bling-Bling

 1. Inkopierade kommentarer:

  gumman-00:
  God morgon!!! Jag gillar din sida massor..Han verkar underbar den där spindelmannen ha ha : mina superhjältar har växt upp nu. Är bara coola killar…Men Elsa ska nog bli en PowerPuffPingla Jag hoppas att det inte gör något om jag lägger till dig på min sida…??// gumman
  den 16 juni 08:20
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  ————
  lillatanta:
  Hallot vilken goding alltså! Tigerspindelman och tjej,ja allt måste provas på.Mina små troll näjde sej med att de var ett feö i mammas mage innan de fanns till,Trevligare än att skvalpa omkring i pungen tycker denna tanta förstås.Ha det bra kram från Tanta
  den 15 juni 21:51
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta)
  —————-
  badarensfunderingar:
  Men… var är gästboken… öka!
  den 15 juni 15:16
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)
  —————–
  badarensfunderingar:
  Moss, vilket gott omdöme du har. Gästbok ja. Gå in på redigera, listor, skapa lista, lägg till objekt, vid objekt så skriver du gästbok eller vad du vill, vid url klistrar du in adressen från olzzon så!
  den 15 juni 13:57
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.