BLOGGARE!

Hej alla glada…(och alla andra med, för den delen!) Sitter här och funderar på detta fenomen med bloggar. Tycker definitivt att det är ett jättekul sätt att ”umgås” med alla andra bloggare! Man blir liksom ”kompisar”, fast man inte känner dem. Visst det är ett tidsfördriv och ett sätt att få ”skriva av sig”, i stället för en dagbok som ligger där i en låda och dammar  Diary och som aldrig igen kommer till användning efter  att man fått skriva av sig.  Med en blogg, lever liksom anteckningarna vidare och börjar leva sitt eget lilla liv… Men detta  med bloggar är något mer  också…  man får en inblick i andra människors liv och deras humör smittar också av sig. Det finns roliga bloggare, familjära bloggare, tokiga bloggare  och sentimentala bloggare. Det finns sorgsna bloggare och det finns vardagliga bloggare. Det finns flirtiga bloggare och massor av andra kategorier… Men jag tror att det fyller ett slags behov  hos oss också. Lite som dokusåpor, fast lite mer down to  earth, för att det inte  är handplockade extrema människor, utan alla kategorier av människor, dessutom deltar man ju mera aktivt när man är bloggare, än om man sitter i soffan och tittar på en dokusåpa… Men jag förvånas över att det är en sån familjär stämning mellan bloggarna, man hjälper varann, fixar o donar o kramar o nattar varann och har sig och det är  jätte-mysigt! Och  jag förvånas själv över hur viktiga de andra bloggarna blir. Jag är ju ny bloggare, sen drygt en vecka, men när jag cyklar där till dagis, kommer jag på mig själv med att tänka: ” Måste ringa mamma när jag kommer hem, kolla hur länge ungarna ska va ´på badet och undrar vad Disa (bloggare) gör nu?  Undra om hon lagt in några nya fina smajlisar och undra hur det går för Sten (bloggare) och undrar vad som hänt whitewitch (bloggare) barn, som hon skrev om? Undrar om Mickepicke (bloggare) är så rolig i verkligheten som det sätt han skriver på…”   Ja, hur som helst! Kul är det med en ny liten  ”familj”.   Det är ju avkopplande att sätta sig o  ”umgås” i hemmets lugna vrå, utan att behöva baka bullar, eller koka kaffe, städa eller tvätta håret för att man får  ”besök”. Sen när man tröttnar på ”besöket” så behöver man ju inte kasta ut dom, man stänger bara av dom (eller datorn) och ingen tar ens illa upp… Kanske det ultimata sättet att umgås, om vi inte vore människor och behöver närhet och ögonkontakt med, men det ena behöver ju inte ute-sluta det andra…

Mem jag ska faktiskt ha en barnfri helg (försöker ordna det  en helg/mån. sedan några månader tillbaka)   och jag njuter vid tanken på att få sova ut, gå ut och käka gott, städa undan utan att nån stökar ner igen (förrän på söndag) OCH få ”umgås” lite med mina blogg-polare utan att det står 3 tjejer och timar mig o säger att nu är det DERAS tur!!! Logga ut NU, mamma, din 1/2-timme e ´slut nu!    Weekend 3 Så nu ska här njutas! Slutar ju jobba lite tidigare idag också, när jag har jobbat in halva lunchen hela veckan… Många soliga helgkramar! Önskar Fatou både bloggare och blivande bloggare (hehe, ok, även de som inte tänker bli bloggare då!!!)   Vill också säga tack för varmt välkomnande till mina nya blogg-polare! KRAM!  Bow Down Allah Akbar!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”BLOGGARE!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Jenny:
  Jätte bra skrivet! Håller med och ler igenkännande. I love my bloggfriends! 🙂 Japp jag är väl så beroende man kan bli, om man kande injecera en dos bloggposter rätt i armen skulle jag göra det :))
  den 11 september 19:57
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)
  —————
  MamaMia:
  Hej! Kollar in din blogg så här på kvällskvisten. Kommer tillbaka! 🙂 Jag har också börjat för några dar sen. Ett gift är det! Må så gott!
  den 17 juni 21:24
  (http://spaces.msn.com/members/mamamiasweden/)
  —————–
  Berit:
  Hej! Tack för hälsningen. Kul att få respons. Du skriver verkligen målande om blogglivet. Jag är alldeles ny i gamet men håller på att lära mig hur man gör. Har lärt mig lägga in stora bilder och animeringar men stupat på att lägga in video. kan någon tipsa mig. Jag tänkte ha denna hemsidan som en fotoblogg Hör gärna av dig igen Berit
  den 17 juni 20:58
  (http://spaces.msn.com/members/beritslusthus/)
  ————-
  Angeletta2:
  Hej Fatou! Himmel vad härligt det låter med en barnledig helg,ett fenomen jag inte har en aning om vad det är för nåt*S*Men jag är glad för din skull….och visst är det så att det är lite dagboksfeeling med det här,det går att vara sådär lagomt hemlig eller fullständigt öppenhjärtlig om man så vill.Härliga ”möten” mellan människor tycker jag det blir.Ha nu en sköööööön helg!/Karin
  den 17 juni 17:45
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  —————-
  _Natricia_:
  Hej! Jag blev överraskad och påmind om att det finns en massa trevliga, intressanta personer som man förmodligen aldrig skulle ha talat med annars. Världen är full av schyssta människor, helt enkelt. Tack för berömmet förresten. Kommer med intresse att följa dig och dina barn!
  den 17 juni 11:30
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)
  ——————
  Micke:
  Jag är inte speciellt rolig, men jag försöker se saker från den humoristiska sidan…annars skulle jag bli knäpp…
  den 17 juni 10:40
  (http://spaces.msn.com/members/mickesblogg/)
  ————–
  Pärliz73:
  Önskar dig Väälkommen hit = ) Skoj med nya bloggare, skoj att få ”hälsa” på hos nya grannar. Hoppas du trivs, har kikat runt på din Sida & tycker att du börjat bra. Ha det gott Puss på rumpan /Tanja
  den 17 juni 09:52
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.