Barnfri eller barnlös?

Har haft en skööön helg, men nu saknar jag mina små skit-ungar som bara den! Men jag har verkligen laddat mina batterier. Har varit i stan o shoppat  Off The Racklite. Badat, filat fötterna, rakat benen och noppat ögonbrynen…  Eyebrows! Allt det där man aldrig hinner när ungarna är hemma! Jag har  NÄSTAN läst ut  min bok  Reading. Sen har jag ju chattat lite och  hälsat på hos mina cyber-polare! Blev så glad att jag hade en massa kommentarer och avtryck i gästboken! Men det är en sida som gör att jag fortfarande sitter här sömnlös. Ni kan länka er vidare till den http://spaces.msn.com/members/susann10/ (susann). Hon går igenom nå ´t jag inte i min vildaste fantasi kan föreställa mig. Hon har mist ett barn! Det är inte en mamma med författar-egenskaper, men det är DET som är så gripande. Hon skriver direkt från en mors innersta. Hon skriver ner den smärta hennes hjärta känner! Man vill liksom bara krypa in i henne och ta bort en del av allt det onda, man inte ens kan föreställa sig! Det får mig att tänka på dessa ord: ” Det är bättre att ha älskat och förlorat, än att inte ha älskat alls!” Kanske inte en tröst för henne just nu, men kanske en dag… Alla bär vi nog en beskärd del av smärta som livet givit oss, vissa större än andra! Men det får en också att tänka till och mer uppskatta det vi faktiskt har! Var rädda om livet och varann… Vi vet inget om morgondagen!

Ja, morgondagen, ja… Det var så sant… Då får jag krama min spindelman, min Isa (11, snart 12) som har ett hjärta av guld och är världens snällaste tjej, min lilla fjortis (Jai) som har sån jobbig obalans med hormonerna just nu… och min Binta (16)  som alltid kör i 210 km/h, så man får hålla sig undan så man inte blir överkörd! Hon är just nu på jakt efter en kille… Ja, inte till sig själv, om ni trodde det (fast det är hon kanske också?) utan hon försöker hitta en till mig. Hon tycker morsan blivit en tråk-måns som behöver komma ut lite. Så hon har lämnat ut mitt nummer till nån vakt som HON tyckte var snygg… Att jag själv inte alls är på jakt, verkar helt oväsentligt. Hon talar ofta om att hon gärna är barnvakt så jag kan gå ut. Att jag inte VILL gå ut, är också helt oväsentligt!    Hon känner ”vibbar”, där det alls inte finns några. Jag väntar bara på att hon ska gifta bort mig… Flirtar åt mig gör hon ju redan… Och jag som trivs så bra att bo själv med mina små darlingar just nu. Visst, jag tänker inte leva själv resten av livet o sitta här som en nucka när barnen flygit sin kos, men låt mig själv bestämma när det är dags.Jag behöver inte nån kontakt-förmedlare… Det får mig att tänka på några andra små ord: ”Det gäller inte att hitta någon man har lust att gå till sängs med, det gäller att hitta någon som man har lust att vakna upp med!” Så det så, Binta! Tagga ner lite, låt morsan sköta sina framtida dejter på egen hand! (Spana gärna in hennes blogg, den går att länka till från min sida ”peace89, äldsta dottern!”) Och ingen stork  Baby  så långt ögat når! Tror den måste ha flugit vilse. Om ni hittar en vilsen stork, kan ni va ´hyggliga skicka den till min brorsa!?! Det var allt!!! Tusen kramar! God natt! Speciellt till Susann!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Barnfri eller barnlös?

 1. Inkopierade kommentarer:

  Angeletta2:
  Hej Fatou Härligt att du fick en så fin helg men visst är det så att man saknar barnen när dom är borta. Apropå barn och deras raggningstekniker…..Var du glad att hon är så mild i sin framtoning.Min systerson försökte raggga på en golvläggare för sin mammas räkning”Min mamma kan skjuta med K-pist”(hade ett förflutet i civilförsvaret)Kan ju säga att det inte lyckades så bra,så visst är det bäst när man får sköta sånt själv*S* Kram Karin
  den 20 juni 09:02
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  —————
  Pärliz73:
  Kärleken den kommer när det är rätt läge för kärlek. Man ska inte jaga, då kommer man ändå bara hem med en vilsen Kråka och det är inget att ha *skrattar*. Skönt att du fått laddat batterierna och bara fått njutit av att vara ensam. Ha det underbart gott Puss på rumpan /Tanja
  den 20 juni 08:32
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)
  —————
  milla0707:
  Hallå där. Visst ska man själv bestämma när det är dags att hitta någon att dela livet med. Det är säkert många som reagerat över att jag köpt valp istället för att hitta någon. Men livet måste få gå sin egen gång, eller ur?! Ha det så mysigt med ungarna.. Camilla
  den 19 juni 20:35
  (http://spaces.msn.com/members/milla0707/)
  —————–
  Webbwalle:
  Och jag gör detsamma! medans jag zippar min bärs och knaprar jordnötsringar.hehehe
  den 19 juni 20:33
  (http://spaces.msn.com/members/webbwalle/)
  —————
  Onlinemostley;
  Jag brukar inte heller komma in på kommentarerna & skriva…så jag går in i gästböckerna. Hoppas du haft det skönt och att ni haft det bra allihopa ,,nu när du fått hem dina änglar igen… Kram Disa
  den 19 juni 17:25
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)
  ————-
  BeJi_Treplektra:
  Ã…tergäldar avtryckslämnandet i min blogg. Ha en mysig söndag och välkommen åter!
  den 19 juni 08:17
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.