Olycklig kärlek!

Ja, nu var det lugnet slut… Nu är ju mina små telingar hemma… Eller snarare mina skit-ungar! Den ena (Binta 16) har hållit sig hemifrån hela dagen. Hon kom hem en snabbis för att byta kläder för att åka och bada. Lånade min mobil o pep iväg för att ringa… Kändes INTE bra. Varför är allt så hemligt? Sa att hon ska vara hemma kl.17.00, det är snart 3 timmar sedan…

Jag har ringt som en svartsjuk pojkvän, (ungefär 2 ggr. var 5:e minut) Och lämnat åtskilliga medd. Varför SVARAR inte ungjäv… ? Den andra (Jai 14) pep iväg efter frukost.Chattade med henne en stund på msn… Hennes pojkvän gjorde slut… PÃ… MSN… Jag frågade varför, jo, han orkar inte med att ha tjej just nu…

Vaddå, ska han ha pojkvän i stället (haha, skojar ba ´) inte för att det är nå ´t problem för mig… Jag frågade henne om hon va ledsen, mmm, det va ´hon förstås. Jag skrev ”stackars dig, men det är mer synd om honom som inte fattar vad han går miste om…” Men vad tröstar det en 14-årings olyckliga kärlek? I allafall… En timme senare kom hon och deklarerade att hon skulle åka till honom för att ”reda ut” saker och ting… Vi får väl se vad som händer… Men jag blockade honom på msn (haha), hämnden är ljuv… Frågan är hur mycket han bryr sig på en skala, över att ex-flickvännens morsa blockat honom. Han tänkte väl: !!! Så slapp han själv göra det… Men det kändes ändå sköööönt att ha dissat honom…(hehe).

Isa (snart12) har planterat blommor i blomlådan själv och det blev SÃ…Ã…Ã… fint, att t.o.m. grannarna pekade när de gick förbi… Sen hjälpte både hon och Spiderman mig att rensa ogräs i rabatten… Och vad kryper då fram, om inte en liten gullig igelkott… Jag vet inte om det var jag eller igelkotten som blev mest rädd???

NU ringer hon som skulle ha varit hemma för ÖVER 3 timmar sedan…

Jag:”Du skulle ha varit hemma för 3 timmar sedan”

Hon:”JAA, men jag är på VÄÄÄG!!!”

Mmmm, jag känner hennes ”på väg”… Kan va ´glad om hon kommer hem närmsta timmen…! Utegångsförbud i morgon! HA! När mina ungar får utegångsförbud säger de alltid”Nä, men det hjälper ändå inte, mamma! Hitta på nåt bättre” Jo, det gör jag också ibland… Men det spelar ingen roll om det inte hjälper, men då vet jag i allafall var jag har mina lättklädda tjejer, med push-up-BHár och urringade toppar! Då kan de strutta runt här hemma med sina kortkort o känna sig små igen, som har en morsa som inte ens låter de få gå ut…! Måste gå o lägga Spiderman i sängen nu.(Han slocknade i soffan, helt slut efter att ha nätat allt han sett idag!) Just love to have the power of beeing a mom!!

 

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Olycklig kärlek!

 1. Inkopierade kommentarer:

  BeJi_Treplektra:
  Om man känner sig lite uttråkad och ”down” blir man alltid lite uppiggad av ett besök i din blogg. Du skriver på ett mycket underhållande och personligt sätt. Cheers!
  den 21 juni 17:38
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)
  ————–
  moa10537:
  ja, tack:) Det ska jag verjkligen ha! ochlycka till med tonårs kärlekar och div//M
  den 21 juni 15:55
  (http://spaces.msn.com/members/moeshas/)
  ————–
  Sandra:
  ja du det är inte lätt med tonårsbarn, har ju bara en sjumånaders bebis här hemma men jag gruvar mig för den dagen som han blir tonåring. Önskar dig en trevlig dag!!! Sandra
  den 21 juni 15:12
  (http://spaces.msn.com/members/sasiline/)
  ————
  Jonte:
  Hej, Kul att du tittade förbi min sida. Har lite problem med Min profil….. Jag kommer inte in i medlemskatalogen av nån anledning. Ha du nåt tips? Är det nåt jag missat nånstans? /Jonte
  den 21 juni 11:48
  (http://spaces.msn.com/members/skorpionensweden/)
  ————-
  LILLATANTA
  Heja heja morsan du vinner du klarar det.Visst stämer det små barn små beskymmer stora srora beskymmer,hon kom ju hem i allafall den lilla älskade skit ungen men jag förstår du blev både arg och orolig Men som tur ´år älskar man de små liven över allt annat ändå.Även spindel mäm.Var och grattade min älskade batman på 18 årsdagen i dag,min systers pojke.Slänkappan utbytt mot långt hår och trasiga jeans kram
  den 21 juni 01:11
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ————
  Olivia:
  Visst, älskar man sina skitungar trots att dom kan vara ”pain in the ass ibland”, fast dom tycker väl detsamma om oss. Än så länge har mina 3 döttrar några år kvar tills dom blir tonåringar, men jag vet ju vad som väntar….
  den 21 juni 00:13
  (http://spaces.msn.com/members/oliviamo43/)
  ————–
  _Natricia_:
  Wow, ert liv är nästan som en såpa. I positiv bemärkelse. Dina barn verkar hur goa som helst, trots tjejen som försökte para ihop dig. Det är ju ändå lite rart tycker jag. Fast jag förstår att det blir jobbigt för dig….. Vilken stil att göra slut på msn. Han borde portas!
  den 20 juni 23:35
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)

 2. Pingback: Ville anlita Hell ´s Angels!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] idag heter “I ´m sorry” på msn idag, med en ledsen smilis och ett hjärta…(Jo, jag har blockat honom, men man kan ändå se om han är inne…) Då föll hon åter i gråt och snyft och […]