Ville anlita Hell ´s Angels!

Ja, den kärleken… Den varade drygt en månad, men nu är det definitivt slut. Som morsa blir man förstås lite små-ilsk på grabben som gjort att min lilla ängel gråter blod… (Nåja, inte RIKTIGT blod, då…) Hon satt och grät och snyftade halva natten i storasyrrans rum och fick tröst av den ERFARNA i familjen…(hehe)

Satt som bäst och arbetade och funderade på vem man kontaktar när man vill ta hämnd… Är det Hell ´s Angel ´s eller, vilka spöar upp fjortis-killar som dumpar sina flickvänner? Då tog nämnda dotter en liten lov förbi mig och datorn där msn var öppet. Då såg hon att slyngel ´n idag heter ”I ´m sorry” på msn idag, med en ledsen smilis och ett hjärta…(Jo, jag har blockat honom, men man kan ändå se om han är inne…) Då föll hon åter i gråt och snyft och utstötte:” Det är för mig, men guuuuud va ´gullig! Stackar ´n…!” Okej, det var väl gulligt då… Han ÄR säkert en bra fjortis, fast han dumpat min lilla prinsessa… Men synd om HONOM? Oh, vad tjejer är blödiga…!! Här sitter hon: Dissad och dumpad och tycker synd om HONOM…! Lite arg kunde hon väl bli… ”Puuh!” Tänkte jag, att jag inte hade hunnit få tag på Hell ´s Angel ´s, eller nån…!

Sen svävar nästa tonåring in (Binta 16) och säger: ”Min nya pojkvän kommer om 10 minuter…” Jaha, ”pojkvän”, tänker jag. ”När hände detta? Igår när hon kom 4 timmar för sent, eller?” Troligen… Men här måste jag säga, fast hon också är min prinsessa, förstås…!! Men ändå: ”Stackars kille!!” Mycket riktigt. Efter 10 min. ringer killen och säger att han står på busshållplatsen och väntar. DÃ… studsar hon upp från datorn, tar trappan i max tre kliv och skriker: HAN ÄR HÄR OCH JAG HAR INTE FIXAT MIG!!” Hon tar trappen upp och ner ett par gånger, hela tiden vrålande: ”JAG MÃ…STE FIIIIIIXA MIG!” Byter om i ett nafs, nähä, byter om en gång till: ”Yes!! Jag har gått ner i vikt, får på mig Jai ´s brallor!!” Skriker hon. Vilket får mig att hälla i en dl. grädde till i såsen (Det var den bantningen, Binta, hehe)!

Stackars nya pojkvän står fortfarande på busshållplatsen och väntar i regnet… (Ta det lugnt, grabben, hon har inte kommit till sminkningen ännu…) Undrar hur jag ska få middagen att räcka till en till… försöker lägga på mer sallad… Hojtar till Binta: ”Tyvärr, du behöver inte stressa mer, för han ringde precis och dumpade dig för han orkade inte vänta längre…” Hon svarar bara: ”Haha, mamma, inte en chans!”

Sen (efter 15-20 minuter) piper hon iväg för att möta dröm-prinsen, (som jag redan nu vet att han ändå inte är värld min prinsessa!)

Det är en stilig kille som kommer in och hälsar artigt… What can I say? Ännu en prinsessa som ska få sitt hjärta krossad om kanske en månad? Om inte hon stampar sönder hans innan… Man kan ju bara knäppa sina händer och be för att han inte blir lika illa manglad som den förra stackar ´n! Tacksam över att slippa den behandlingen…!! Det lugna och stillsamma och fredliga livet i min familj fortsätter! Kram på er alla!

One Love!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Ville anlita Hell ´s Angels!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Malizia_6:
  *haha* Ja det var ju skönt att veta att man inte är ett ensamt spöke som vandrar omkring 😀
  den 23 juni 08:40
  (http://spaces.msn.com/members/malizia6/)
  ———–
  gumman-00:
  Hej vill bara hoppa in och önska en god morgon och en trevlig midsommar//gumman
  den 23 juni 08:28
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  ———–
  sandrinerivoire:
  Kul att du skrev! Alltid trevligt att hitta andra uppsalabor, har läst lite i din blogg, den är verkligen jättekul även om jag inte kan relatera till så mycket av det än, snarare att vara fjortare i så fall, var ju inte så länge sen. Ditt sätt att skriva påminner lite om Linda Skugge som jag också läser varje dag! Keep it up girl! Kram, Sandrine
  den 22 juni 23:49
  (http://spaces.msn.com/members/sandrinerivoire/)
  ————
  LILLATANTA:
  Tur att du har en spindelmannen i allafall att hålla i handen när det blåset storm runt i kring er tjejer.Det är tur att han finns. Snart är man väl där occkså.Killem bryrsej imte så värst om tjejer 14 år mellan tjejen hästar hundar 1 år lillis hon bara lever och är glad 10år.men snart ändras väl det med kan jag tro.Bäst att lsa här så jag lär mej tills tiden är kommen.Hoppas tjejens tårar snart byts till ilska.kraaam Tur man har de änglarna som piggar upp här i livet
  den 22 juni 22:55
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  —————
  Olivia:
  Ser att såpan fortsätter. 😉 Tittar in för att önska trevlig midsommar…..
  den 22 juni 22:42
  (http://spaces.msn.com/members/oliviamo43/)
  —————
  Annie:
  Hejsan 🙂 Kul o få ett inlägg från nån man inte alls känner. Får allt säga att du skriver kul bloggar, känns som igår man var 14 (fast iofs det var ju bara 8 år sen).. och ändå känns det så länge sedan. Ha en fin kväll 🙂 Annie
  den 22 juni 21:12
  (http://spaces.msn.com/members/anniejohansson/)
  ————-
  Ali:
  tack för din inlägg! Jag vet faktisk inte heller hur det blev en persisk o inte svensk sida…..! Hade oxå tänkt att ha ett blogg på svenska men man hinner knappt….. Ha det bra…..hej
  den 22 juni 13:05
  (http://spaces.msn.com/members/settareh-baran/)
  ———–
  DensannaSanna:
  Hej! Haha..Tack. ja du skriver roligt du med!:) Fasar/ längtartill när mina döttrar blir tonåringar.. Man får skaffa massa hejdukar och skydda dem från kärlekens svårigheter..om man nu KAN skydda sig från sånt :)) Lycka till med allt!
  den 22 juni 13:04
  (http://spaces.msn.com/members/trueSue/)
  ————-
  Panda_Lasse:
  Käre tid!!! Hahaaaa Det verkar inte vara brist på underhållning hos dig iaf, må den vara tragisk eller komisk! Ha det Jättebra! P-L
  den 22 juni 08:27
  (http://spaces.msn.com/members/PandaLasse/)
  ————
  Lord_Him_Self20:
  Hej kul att du lämnade ett inlägg i min GB innan hoppas att du haft en bra dag:)
  den 21 juni 23:46
  (http://spaces.msn.com/members/Lindbergs/)
  ————
  Angeletta2:
  …bara ute och delar ut Godnatt kramar,lämnar en tröstkram till fjortisen också…..Han var säkert ändå inget att ha,sicken fegis!
  den 21 juni 22:32
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)

  isatou:
  hahahhahahhh aahahahahaahahahhhahahhahahahahahaah a det var preccis som jag oxå tror hihihhihihiihihi men mamma undrar när d e dax för dig och mig vämm vet du kanske har någon på g väm vet kanske jag med vämvet eller kanske inte på g men e ffffiiiiiinnnnnn i allafall hahahahah hihihhihhi kalle anka koack koack ses varje dag hihi bye bye
  den 21 juni 21:30
  (http://http// ktykiikui@gambia)
  ————-
  Onlinemostley:
  ja se den kärleken den kärleken,,,Men det är ju så bitterljuvt med denna ungdom…Och som jag alltid säger,,,ombyte förnöjer … ;0) Kram Disa.
  den 21 juni 21:06
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

 2. Pingback: Vill man verkligen försäkra ett krossat hjärta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] hjärta krossat. Det var visserligen länge sedan jag skrev om det nu, kanske är det så att även vi föräldrar blir mer härdade med tiden? Men, handen på hjärtat, så vet man ju samtidigt att det är den typ av erfarenheter […]