And here we go again…

Det tråkigaste med att ha varit till hjälp för folk att få in Gästböcker o grejer på sina hem-sidor, är att ingen ”in real life” skulle tro mig…Buhu…  Crying 1  Särskilt inte nå ´n av mina arbetskamrater…!!!   Var precis i Binta ´s (16) rum… Där satt Jai (14) i knät på sin återvunna pojkvän… Där satt 2 killar till och   4-5 tjejer till också. När jag kom in dit, så blev de inte så glada (en större anledning att stanna). När jag frågade killarna rakt ut, vilka som var ute efter mina döttrar, vrålade döttrarna i kör: ”MAMMA! Gå ut härifrååååån, du är inte rolig…” Det var alltså INTE populärt att fråga saker och ting rakt ut… Hela tiden tittar döttrarna på mig med bedjande ögon (det är som om deras ögon talar, och de säger: SÄG INTE NÃ… ´T PINSAMT!”   Tänker för mig själv…”JAG, JAG? Skulle JAG säga nå ´t pinsamt? Efter en liten stund kaxar sig Jai, som sitter i pojkvännens knä. Jag replikerar: ” Du, vakta din tunga, så jag inte tar tag om din rumpa och lyfter upp dig på rummet, för det finns andra än …(pojkvännen ´s namn) som kan ta ett tag om din rumpa…”   Oups, nu var det visst en liten kille som rodnade…hehe. ”MAMMA!!!” Skriker tjejerna… Men HERREGUD, tål inte ungdomarna lite SKÄMT ens…Jaja, jag har väl skämt ut dem färdigt för denna gång… funderar på att gå ut, när de säger:”Mamma, gå ut nu!!!” Nä, det tänker jag inte göra med nå ´t tvång… Säger i stället:”When you are paying the rent here, you can also tell me which room to use…”  Thumbs Down  Känner mig inte jätte-poppis, bestämmer mig för att dunsta och softa lite här istället!

Inte för att man kanske är så mycket mer populär här, men ingen har kastat ut mig, eller bett mig dunsta ännu i allafall… Kanske ett gott tecken… One Love!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”And here we go again…

 1. Inkopierade kommentarer:

  envisa_country_ladyn
  nu har jag hittat bloggen
  den 7 juli 00:32
  (http://spaces.msn.com/members/envisagunillafemtiosju/)
  ————
  Pärliz73:
  You go girl ; ) underbar läsning man får var gång man loggar in och tar sig en titt i ditt gömställe *S* Detta är mycket bättre än en såpaserie..detta är mer IRL (In Real Life) ; ) Puss på rumpan /Tanja
  den 27 juni 11:08
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)
  ————
  Pixelpax:
  He..he..vi hade nog väldigt kul att läsa det, skulle de nog också tycker var pinsamt – att så många t.o.m. läser vad som blev sagt och dessutom helt främmande människo*lol* Marion
  den 26 juni 21:53
  (http://spaces.msn.com/members/pixelpax/)
  ————
  Cristina-är-sitt-namn:
  HEJ TACK FÖR DINA ORD!! kRAM kRAM!!!
  den 26 juni 17:59
  (http://spaces.msn.com/members/cristina-ly/)
  ————-
  thetexasalbino1:
  du, dina döttrar kan tycka att det är pinsamt…….men om du kan blanda in så mycket humor är det mer troligt att klientelet i rummet tycker du är ganska fräck o cool(pojkarna alltså)jag får tacka för besöket på min sida:-)sen visst ger jag komplimanger ibland fast då är det sanningar jag levererar. jag tycker det jag säger……..vidhåller dock att kvinnor är ett komplicerat släkte!
  den 26 juni 09:54
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)
  ————
  Daniel Sundström:
  Det låter som att det är fullt upp med att ha barn … då kanske det är tur att man inte kommer att hamna i den sitsen inom en överskådlig framtid, som det ser ut nu.
  den 26 juni 09:38
  (http://spaces.msn.com/members/danielsundstrom/)
  ————–
  3332Ranja:
  Ja var har du bössan ,håller med Badaren hi hi hi hi , Ha det så bra, Ranja
  den 26 juni 09:01
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  ————-
  _Omid_:
  lämnar ett litet avtryck hos dig med 😉
  den 26 juni 01:25
  (http://spaces.msn.com/members/omid85/)
  ————-
  badarensfunderingar:
  To soft girl, to soft… Hur kan du glömma hagelbössan… Gossarna hade dunstat på två nanosekunder om du hade haft bössa hängandes lite slappt i vanten, och nästa gång dom visade sig så hade du bara behövt harkla dej lite så hade du bara sett fotsulorna av dom i dörrhålet.
  den 25 juni 22:06
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.