Frivillig städning???

Visste ju att nå ´t var på G, när Jai (14) kom hem här och började stor-städa…KÖKET! För första gången kom hon på att ett kylskåp måste göras rent ibland! Och utan att jag ens nämnt det… Ja,ja, jag borde ju ha anat att nå ´t var i görningen. Men ibland är även morsor lite tröööga… Men jag tänkte bara att jag blivit bönhörd, äntligen!!! Och att Allah sänt mig en liten ängel  Angel

Sen flängde  hon o Sara (tidigare presenterad kompis) och städade och gnodde… Med vissa vassa kommentarer som ; ” städar ni aldrig här, eller?” Satt nöjt tillbaka-lutad på min arbetsstol och begrundade det som skedde. Tänkte  glatt:”This most be once in a lifetime-thing…”   men när hon efter ytterligare en stund började duscha, sminka sig och ta på värsta fest-stassen, ja, DÃ… ramlade poletten ner… Det var ingen obotlig sjukdom som härjade i min dotters kropp och jag hade inte blivit det minsta bönhörd!    Mycket riktigt… Pojkvännen kom på besök…  (Ja, samma en som dumpade henne förra veckan och som hon då grät blod över…Han kan vara lycklig att jag inte namngav honom i mina bloggar då…hehe)Ja, önskar nästan han kunde komma lite oftare, så jag får lite mer hjälp med städningen.

Ja, för er som väntar på att jag ska bli faster, får allt vänta lite till… Det är på G, men det tar lite tid… Innan denna lilla Kornelia kommer till världen, kan det kanske bero på att hon inte vill träffa sin hysteriska faster? Ändå skulle hon bara veta hur jag kämpat på med att hålla mig tillbaka…  

(FÃ…R man smyga på tonåringar när de har kill-besök? Inte för att jag hade tänkt göra det… men man kan väl få  FRÃ…GA i allafall?)

Nå ´t annat kul har  i allafall hänt idag. Jag gick in på Linda Skugge ´s blogg i Expressen, har nyligt börjat läsa den. Då har hon länkat MIG, lilla JAG från sin blogg… Kul! Så man kan alltså gå in där och läsa ”Fatou” och  sen länka sig direkt  till min blogg… Ja, jorden slutade ju inte direkt snurra, men nära nog…

Men det kanske den gör när jag blir faster!    It's A Smiley!  Men det var ju verkligen SUPER-KUL!

Det är verkligen fnittrigt där uppe på över-våningen… Man kan väl få titta i nyckel-hålet i allafall… Eller kanske inte… Men hur ska man ha nå ´n koll då…? En till kul grej har hänt dag! För andra gången har jag lämnat in en ansökan till körkorts-tillstånd. Inte för att jag har en aaaaning om hur jag ska ha råd att börja övningsköra, men, men… Man måste ju börja nånstans!!!     Så om ni ser en halv-galen morsa stå utanför alla tonårs-discon i en rostig gammal bil om några månader, då vet ni att jag fått körkortet!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Frivillig städning???

 1. Inkopierade kommentarer:

  LILLATANTA:
  Vilken liten buse till bäbis,förstår hon inte att alla väntar,kiks kika inte kika kika inte i nyckelhål det är frågan ……?????!!!!! svårt val du tonårsmorsan. lite måste man väl få kolla med ena -ögat eller???? svårt. MEN KRAM PÃ… DEJ OCH HA DET BRA
  den 30 juni 00:59
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ————-
  3332Ranja:
  Tänk och få lite städhjälp när jag har ont i ryggen.Men du det måste bli en bamsing till syskonbarnet hi hi hi,och du vänter och vänter.Hör du du behöver nog käppen bättre för det blir tröttsam i längden och vänta på kungligheten he he he . Ha det så bra:) Ranja
  den 29 juni 23:30
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  —————
  Pixelpax:
  Jag förstår, förtroende är bra med koll är bättre. Är säker på att du hittar en lösning på det hela :-)) Ha det gott – Marion
  den 29 juni 23:02
  (http://spaces.msn.com/members/pixelpax/)
  —————–
  Ulrica:
  Hej! Tur att de e några år kvar tills man e tonårsmorsa.. Ha en bra Sommar!!!Ulrica
  den 29 juni 21:49
  (http://spaces.msn.com/members/ulricasweden/)
  —————
  00KICKI00:
  Vet du vad! Du är fantastiskt duktig på att knåpa ihop en intressant sida genom ditt sätt att skriva. Jag har själv sett motsatsen där det bara snackas ungar o vad dom gör- du skriver mer i Jag form vilket gör att det blir en otroligt rolig blogg utefter hur du ser på din lilla familj o pojkvänner o kompisar. Det gör att du blir en mycket färgstark person, och det är bara att gratulera att din blogg länkas vidare genom Linda Skugge! Vem är Linda skugge förresten? Det är ju Tonårsmorsans vardag som jag tycker är en kanonblogg! Go for it – Du lever tjejen – o sitter inte bara o gnyr över jobbiga tonåringar! Antagligen var du inte såååå gammal när du fick barn, utan kan förstå dina tonåringar vilket ger dig en bra kommunikation med dom. Kram på dig vännen.
  den 29 juni 20:22
  (http://spaces.msn.com/members/lotus32/)
  —————–
  BeJi_Treplektra:
  Jag tackar för fin kommentar om mina ögon. Själv tycker jag mest att jag ser närsynt ut – bär ju annars glasögon – men den närsynta ”looken” är ju också en look.
  den 29 juni 20:17
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)
  —————-
  1kerstin2:
  Aaa, en Blogg det är fart och fläkt i! Kul! Ja tonårsmorsa är inte lätt att vara alltid, men de växer upp å flyttar snart. Då, har du ingen som bryr sig om ditt kylskåp längre. Äää, jo, men visst, varje gång de kommer hem styrs stegen till kylskåpet som en osynligt snöre drog dom…. Grattis till Den blogglänken, Måste kännas rejält kul det!
  den 29 juni 20:14
  (http://spaces.msn.com/members/enhagen4/)
  —————
  Pärliz73:
  *S* och bara *S* trots en mage som absolut inte mår bra just nu = ( Nu har jag fått mitt sug efter dagens dokusåpasenario stillat ; ) Bara stört älskar din sida gumman, önskar dig en lugn kväll. Springer fram och kramar om.. *pustar ut* ingen såg mig ; ) /Tanja
  den 29 juni 19:24
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)
  ————–
  gumman-00:
  Tittar förbi och säger HEJ!!! Vad kul med lite städhjälp det skulle jag vilja ha..Ha det gott//gumman
  den 29 juni 19:21
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  ————–
  Onlinemostley:
  Mmm,,allti äre nåt bra med dessa pojkvänner…och detta var ju ett praktexempel…Hahahhahha… Grattis till länkningen…det var ju kul!!! Kram Disa.
  den 29 juni 19:11
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)
  —————-
  BeJi_Treplektra:
  Ã…terigen en läsfest! Tack för den! Fast nog borde du väl ha anat något lurt tidigare när dottern och hennes polare plötsligt ägnade sin tid och energi åt att städa köket. För övrigt återfinns din blogg och åtta andra noggrant utvalda bloggar i en länklista som heter ”Bloggar som svänger!” som kan återfinnas i MIN blogg. Linda Skugge – blaha blaha (skojar bara). Bästa hälsningar. Bj.
  den 29 juni 17:36
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.