ÄNTLIGEN!!!

Måste ju bara meddela att jag har haft en riktigt tuff natt, med förlossning och allt!!! Ja, visserligen sköttes förlossningen i Stockholm och jag låg hemma i min säng… Men det vet väl alla i alla fall att det inte är lätt att bli faster.

Hur som helst, tidigt i morse blev jag slutligen faster till en STOR baby! 5 1/2 KILO. Alltså, jämfört med Spiderman som vägde 2900, så är ju denna baby nästan dubbelt så stor! Men så är det! Brorsan ska alltid va ´värst!

It's A GirlJa, att det var en tjej visste vi ju redan, men brorsan trodde i det längsta att de sett fel, att det skulle bli en kille med mycket liten snopp. Men stackars Karin! Vilken kämpe hon är! Den förlossningen skulle inte jag ha velat utföra… En annan rolig sak. Vem förlöste babyn? Jo, min ungdomsvän; Ebba!!! Det var ju jätte-roligt bara det!

Spiderman var glad när jag sa att han fått en liten kusin. ”Har den kommit ut nu?” Frågade han. ”Ja”, sa ´jag, nu har inte Karin kvar sin stora mage längre! ”Men din bebis har inte kommit ut än!” Deklarerade han. Jag sa:”Men jag har ingen bäbis…” Då klämde han mig i magen och sa ´: ”Men magen är ju stor och tjock…!”  Jaha, ja! Tack för den du!  Vet inte hur snabbt jag ska hinna se underverket!!! Jobbar ju i dag och i morgon, men i helgen MÃ…STE det bli!  Ett under har skett! Ett nytt liv, en ny människa! Kram!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”ÄNTLIGEN!!!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Panda_Lasse:
  Gratulerar !! ..5 1/2 kilo…. herre min skapare!! Kunde, som du sade, blivit både en spindelmannen och en spindelkvinna på det! 😀 Ha det bra!! P-L
  den 30 juni 22:33
  (http://spaces.msn.com/members/PandaLasse/)
  —————–
  3332Ranja:
  Grattis-grattis faster nu min vän jag lånar ut min käpp till dig för du kommer att behöva det nu hi hi hi hi hi..vilken bjässe du blir puckelryggig så käppen kommer väl till passha ha ha ha ha ha . Jättekram Ranja
  den 30 juni 21:59
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  ————–
  Pixelpax:
  Grattis Faster! Tycker att mamman ska få guldmedalj för den förlossningen!!! Hjälp säger jag bara 🙂 kramis Marion
  den 30 juni 20:03
  (http://spaces.msn.com/members/pixelpax/)
  ————-
  Onlinemostley:
  Oj…vilken bjässe…mina vägde ju bara,, Jenny 2,320 g och Robin 2800g… Men grattis så hemskt mycket….Faster Fatou,,,,Sitter bra i mun… Kram Disa.
  den 30 juni 17:14
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)
  ————-
  LILLATANTA:
  hURRA HURRA Fatou har blivit faster i dag. Blir lite avundsjuk faktiskt på alla farmor och fastrar osv.Jag vill också ha en bäbis och gulla med Jag har inga just nu at ge mej på och gosa med.Får vänta på kajs systrar men de slår ju aldrig till. Babisar är underbara! Krama miraklet när du träffar hene från mej. kram
  den 30 juni 15:43
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ————-
  gumman-00:
  God dag faster:-)) Jag kommer inte heller in på kommentarer men då trycker jag på uppdatera så går det så här bra:-)) Nej tyvärr var det ju inte Fredde som var den hemliga beundraren. För han ringde även när Fredde var hos mig..Så honom fick jag ragga upp själv:-)) Ha det gott kram Gumman
  den 30 juni 14:00
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  ————
  ellens vrå:
  hej å grattis till nya familje medlemmen.även om det inte är din närmsta familj.tack för titten å de varma orden.önskar dig nu en fin dag i solen.
  den 30 juni 13:30
  (http://spaces.msn.com/members/karlstadtjej/)
  ————
  BeJi_Treplektra:
  Jag ber att få gratulera, faster Fatou! Svaret på frågan i min gästbok är: jag var liten och katten var stor.
  den 30 juni 12:46
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)
  ————
  1kerstin2:
  Grattis till underverket! Praktiskt när de föds och man slipper våndan. Andra har den, du har bara att njuta. Fast VILKEN stor baby. Ojojoj! Stackars mamman, jobbigt måste det varit!
  den 30 juni 11:52
  (http://spaces.msn.com/members/enhagen4/)
  ———–
  BosseHogrelius1:
  OJ, det var en baby som hette duga.Min sista flicka vägde 4.5 och jag tyckte hon var stor!!!När man bara har sett barn på ca 3.0 så är allt över fyra väldigt stort men fem kg!!!Oj, hur får man ut en sådan stor utan att spricka??Hej fr Bosse PS Tack för kommentar till min blog!
  den 30 juni 11:35
  (http://spaces.msn.com/members/hogrelius42/)
  ————
  farmor britta
  du tror det är jobbigt att bli faster då vet du inte VILKEN NATT! farmor har haft!!!
  den 30 juni 10:40

  ————
  _Natricia_:
  Grattis! När min lillasyster var liten var hennes högsta dröm att få en fin mage som pappa. (som hade ett rejält midjemått…) Hon är snart 20 nu, och har nog släppt de där drömmarna… Min första son var också stor, men inte såå stor som tjejen, tufft att få stora bebisar, men hon är säkert jättevacker!
  den 30 juni 10:05
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)
  ————–
  Pärliz73:
  Gratulerar faster Fatou = ) Säger jue det inte illa 5 ½ kilo.. nästan som mina 2 sista jue. Min första vägde 4020 g nästa vägde 4930 g och sista vägde 4920 g *S* Inga små bebisar det heller. Men alla mina har jag förlöst utan bedövning *stolt* vill inget ha för att det är det bästa utifrån barnet. Så jag vet vad hon levererat Stort grattis till er alla, för ert lilla underverk i familjen. Morgonkramen från mig /Tanja
  den 30 juni 08:49
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)
  ————-
  Starchild-of-1971:
  Hejsan! GRATTIS, faster Fatou! Vad roligt! :0) Tack för dina hälsningar i min gästbok! Jättekul! Jag återkommer. Ha det så bra! Kram Annika
  den 30 juni 08:39
  (http://spaces.msn.com/members/starchild1971/)

 2. Pingback: En prinsessa fyller år. | Tonårsmorsa

 3. Pingback: Den kramen kommer jag att leva länge på!

 4. Pingback: Lyckliga barnvakten!

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Barnen i mitt liv och vad de lärt mig om Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Alter Ego: Meeh, är det redan ett år sedan hon föddes…?!! […]

 2. […] helst, så vet de av er som följt min blogg ett tag att jag är vansinnigt förtjust i min lilla brorsdotter och hennes […]

 3. […] rosa moln. Små banvaktsrosa moln. Jag är barnvakt till min brors två guldklimpar, Kribban och Kornelia. Nu har jag nattat Kornelia och ska ordna myspys till hennes storebror. (Det gäller ju att alltid […]

 4. […] Sedan kom Kribbans lillasyster “Kamelen” till världen. På något sätt fick biologin ett värde igen, fast på ett annat sätt. Det var som att se min älskade bror i annan tappning och kärleken bara fanns där, från början. Med förundran, glädje och viss förvåning såg jag på, när hon kastade sig in i mitt hjärta och hon har fortfarande inte hittat ut! […]