Vill ha diamantring!!!

Hej alla glada! (Klart jag måste skriva med rosa idag…) Som hyllning till lilla tjejen! Först och främst ; Tack för alla gratulationer!!! Sen måste jag säga till Fia (skrivit i gästboken), du har ju PRECIS fattat hur jag haft det med förlossning och allt (under brorsans tjejs förlossning). Du har VERKLIGEN fattat vad kämpigt jag haft det att bli faster. Disa, du har också fattat hur bra ”Faster-Fatou” ligger i munnen. Lilltanta, du har förstått vilket mirakel detta knyte är. Men mamma (farmor Britta), du har bara kommenterat för att få skryta att du blivit farmor för första gången (pyts, vad är farmor och föräldrar, när man kan bli FASTER!!!)   Och du; Marion, vadå, mamman ska ha guldmedalj? JAG då, JAG? Ska hon ha en guldmedalj, så ska jag åtminstonde ha en diamant-ring!!!  En STOR!!! För den stora babyn! Och ellensvrå…: Vadå  inte närmsta familjen??? Jag är  ju FASTER, det borde säga ALLT!!! Kan man BLI närmre!!! Nä, jag vet nog att ni bara är avundsjuka.

 Pratade i allafall med underverket igår i telefon. Mamma sa ´att hon inte ens orkade lyfta ögonlocket när hon hörde min röst, men mamma var säkert bara avundsjuk hon med!!! Jag är HELT SÄKER på att hon log sitt soligaste leende!!!  ”Äntligen får jag höra faster Fatou ´s röst!” Tänkte hon. Jag hörde henne också gny i telefonen! Hon hade världens sötaste gnyende. Alla säger att hon är jätte-söt ( vad kan man annat bli med mig som faster?) Hur som haver, måste försöka ta mig en snabbis till Stockholm i helgen för att SE underverket!

Och okej då, Karin; Du borde ha en guldmedalj!!! Tack för att du givit min bror en dotter, för att du för vår familj till en ny generation! Och tack för att du utfört ett mirakel och tack till sist för att du och Kribban finns!!!    Bouquet    Morph  Som ni sett har jag lagt in lite nya grejer på min sida, insamlingar och sån ´t, förklaringar på det kommer i en senare blogg!!! Kramizzz till er alla, speciellt till alla fastrar, förstås!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Vill ha diamantring!!!

 1. Inkopierade kommentarer:

  00KICKI00:
  Hejsan svejsan! Massor med grattis till dig, som nybliven faster! jag är faster till 4 st raringar, och moster till 3 systerbarn. Klart VI ska ha varsin diamantring! Det är vi väl värkligen värda. Jag var oxå precis fyllda 18 år när jag blev mamma. Min älsta grabb är 26 år……tiden går – och det är bara på sina barn man märker att man blir äldre! Kram på dig!
  den 2 juli 10:23
  (http://spaces.msn.com/members/lotus32/)
  ———–
  Carola19682:
  Grattis faster!!!Ja vad är det att bli mamma när du har blivit faster:)Det är ju mycket märkärdigare:)Ha det bra och snosa på gullet mera nu:=//Kram
  den 1 juli 23:48
  (http://spaces.msn.com/members/carola1968/)
  ————–
  LILLATANTA:
  Vilken liten goding.Tänk för faster att få snosa på dessa härligakinder,nu blir jag ju ännu mer sugen.Men ser inte farmor och alla att lilla stumpan vinkar och säger skynda dej hit faster så vi kan gosa.Ja se det ser tanta och hon kan bäbis språk för hon har joggat 8 år på prematuren(FÖR TIDIGT FÖDDA)så lta på mej kram till alla dina änglar spindelmän och dej
  den 1 juli 22:01
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  —————
  BeJi_Treplektra:
  Det ser ut på bilden som om Kornelia redan har lärt sig att man skall vinka till kameran. Antingen blir hon fotomodell … eller så blir hon politiker. Tror jag.
  den 1 juli 18:48
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)
  —————-
  3332Ranja:
  Nej Inte lik faster lilltösa är vackrare, nu när jag ser bilden woaw då behöver du värklingen min käpp för ont i ryggen kommer du garanterat att få . Ha det bra söta gulliga faster he he he Kramar Ranja
  den 1 juli 17:14
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  —————-
  gumman-00:
  Jag är ju också faster…till 3 underbara grabbar..Men gudsonen Stoffe 16, har en egen extra STOR plats i fasters hjärta.Han är både otroligt snäll och en riktig söting *skryter*ha ha Men tyvärr kan jag inte bli moster för mamma gav mig aldrig någon syster*fniss* Ha det bäst// gumman
  den 1 juli 14:17
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  —————-
  Angeletta2:
  Hej Fatou! Ett jättegrattis och Välkommen till fastrarnas skara….hälsa brorsan att han får jobba på*S*Jag är FASTER till sammanlagt 10 ungar…..så han har att göra. Jätteskoj iaf att din lilla brorsdotter dök upp till slut,snusa lite på henne o önska henne välkommen till världen från mig!
  den 1 juli 12:38
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  ———————–
  3332Ranja:
  Hej gamla käppig faster det låter väldigt gammal precis som Farmor (jag)he he he här kommer jag med min lila käpp bjuder du på kaffe hi hi hi Ha det så jättebra min vän och grattis än en gång pussa lillan:) Kram Ranja
  den 1 juli 12:13
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.