Lång näsa… Igen!!!

Ja, så nu är jag här igen då! Har precis målat naglarna och lagt in små fina stenar, så då tänkte jag passa på att blogga lite, medan de torkar… Annars börjar jag göra en massa andra saker o då ryker stenar o nagellack all världens väg!

Ja, nu är Binta hemma igen. Skönt att ha alla på plats! Men jag blev så överraskad idag!!! Vi hade ju stor-städat igår, vaknade av kaos, struntade i allt o gick ut och solade. Spiderman hade fullt upp, med att släpa ut leksaker från sitt rum, in i hallen, köket, vardagsrummet, uteplatsen, ja, kort sagt: överallt!!! Jag ignorerade detta totalt och lät honom   göra vad han ville. Tog villigt på honom roller-blades o skydd, när han kom med det, bytte villigt om på honom när han ville plaska i dammen, fyllde villigt på brandbilen när han ville spruta vatten o.s.v. Sen gick jag upp och badade honom.  Sprinkler  Men när jag kom ner och såg bombnedslaget, fick jag ett smärre utbrott! Redogjorde för tjejerna att när jag kom ut ur duschen, skulle vi ta en gemensam 1/2-timme o röja den föregångna nattens pommes-frites-fest och Spidermans leksaks-orgie! Binta deklarerade genast att hon inte behövde hjälpa till, eftersom hon  inte varit hemma. Men då sa jag bara:” Nä, du plockar bara undan det  DU har dragit fram, vilket innebär halva vardagsrumsgolvet, som är täckt med din  resväska, dina kläder, dina skridskor,  din sovsäck och sen tvättar du hela tvätt-korgen då, som bara består av DIN tvätt”… Men det ville hon naturligtvis INTE. Sur  Poutystängde jag in mig i duschen. Där gjorde  jag upp STORSLAGNA planer på vem jag skulle sätta i vilket jobb…

 Döm om min förvåning, då jag kommer ner för trappen  och Jai (14) har ”blåst” hela undervåningen med 2 kompisar, inte nog med detta,  de dammsög o skurade och ALLT!!! (Trots att jag gjort det igår kväll…) Sa ´att då  kunde jag börja med maten direkt o  sen gå upp och ta itu med Binta ´s tvätthög… Ja, och jag berömde och tackade Jai o hennes  kompisar… Men sen pep hon upp och började byta om, sminka sig… VÄNTA NU!!! Det här känns bekant!!! Ja, ni som läste bloggen för några dagar sedan, vet ju vad som hände härnäst??? !!!   Just det!!! Pojkvännen ringde på dörren! (Lurad igen och jag är inte ens blå-ögd!) Trodde att hon ville göra mamma glad när jag vart på så dåligt humör… Jag hade t.o.m. börjat rengöra ugnen i min glädje över att  de fixat resten av hemmet…  Way Too Happy

Men sen kom alltså pojkvännen med en vän på moped!!! Hmmm, jorå, han hälsar fortfarande artigt, men sen gick det VÄLDIGT livligt till i Binta ´s rum där de samlats en 10-15 pers. Men jag var redan så glad att jag inte kunde bli sur på riktigt igen!  

Men i morgon blir det kul att se lilla Kornelia , som också ska heta Binta (gissa vilken kusin som är stolt över det???) och Frida ska hon också heta, för den delen! Ja, nu måste jag sova om jag ska orka upp i morgon o se underverket!!! God natt goa, mysiga vänner, så får vi se vad morgondagen kan ge oss!!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Lång näsa… Igen!!!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Ulrica:
  Hallå….men det är väl bara bra att hon städar åt dig, för att ”få” träffa påojkvännen..Låter super tycker jag… Kram
  den 4 juli 20:34
  (http://spaces.msn.com/members/ulricasweden/)
  ————–
  mojan:
  visst är det häftigt att ha tonåringar/kram
  den 4 juli 20:04
  (http://spaces.msn.com/members/fancysweden/)
  ————–
  BeJi_Treplektra:
  Du borde utnyttja den här ”städ”-effekten som besök från pojkvännen verkar mana fram. När du tycker att det börjar vara ostädat hemma så kan du bruka lite list: Varför inte helt manipulativt skicka ett sms till dottern – där du uppger att du är pojkvännen som vill komma över? Så blir hemmet städat och alla nöjda och glada … ja kanske inte dottern … Det borde fungera åtminstone EN gång … Kram.
  den 4 juli 19:46
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)
  ————
  Pärliz73:
  Du har bara ett underbart liv Fatou inte kan du klaga på det ; ) En stund att skratta ger du mig var gång jag äntrar ditt lilla space som bara blir större och större = ) Kram på dig Faster Fatou, /Tanja
  den 4 juli 09:35
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)
  ————–
  LILLATANTA:
  Ja vilka duktiga barn mina har städat i dag med men bara efter diverse hot och gnäll.Dumma älskade ungar.Ska gå in till isas sida och ge henne beröm hon har visst med varit duktig ser jag minsann.såg du lilla grattis kortet till dej i dag i min bloggsfotoalbum det är till dej faster.Hoppas du haft en jätte mysig stund med underverket.KRAM till dej tjejer och spindelmannen
  den 3 juli 23:37
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ——————
  4970Lejon:
  njuter och skrattar ..hihi härligt att läsa ditt kaos hemma har samma här…kramar ..A
  den 3 juli 10:43
  (http://spaces.msn.com/members/a-ks1967/)
  ————–
  3332Ranja:
  Hej glöm inte käppen nu när du hälsa på underverket.hon är så goo lik faster he he he men sötare,du har mycket o stå i ,det var länge sen jag hade samma problem med ungar .Fatou vad betyder det namnet för alla namn betyder något.Du är så lik en vän här jag bor som heter leyla hon är kurd. du jag hittade en tjej som har blogg det tyckte jag var intressant,hon är nån politiker tror du på att hon kan hjälpa Sorgguddina, Gå in här http://spaces.msn.com/members/floravillalobos Ha det så bra glöm inte käppen du får låna den Kram Ranja
  den 3 juli 10:00
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  ————–
  coolafatou1970:
  Ja, gumman! Förlåt, men det gjorde du verkligen! Dessutom utan baktankar, vilket var ännu bättre!!! Kram Mamma!
  den 3 juli 08:40
  (http://spaces.msn.com/members/fatoutouray/)
  ————-
  IsatouDrammeh:
  hehehe mamma jasså jag vet men vadr intye jag med och städade spider-man ´s rum och vardags rummet med jag men jag gjorde till och med lite mer en henne och DUsäger att bara JAI OCH HENNES 2 COOLA POLARE. TASSKIG SÄGER INTE ATT JAG HAR STÄDAT OXÃ… .
  den 3 juli 01:12
  (http://spaces.msn.com/members/isagambia/)

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Jag tror ta mig f*n inte det är sant…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] det är pommesfrites-fester här hemma på nätterna ibland, har jag skrivit om tidigare. I morse när jag vaknade och kom ner i […]