Kände inte till detta!

Kände inte till att en massa barn tagits från sina föräldrar utan först stöd, eller ibland tillräckliga skäl!!! Tack Sorggudinnan, för att du väckt mig och nu önskar jag bara att så många som möjligt får upp ögonen för vad som sker i vårt samhälle! Visst, föräldrarnas lidande kan vi nog inte föreställa oss, men tänk då sedan på BARNEN och vad de måste känna!!!  De som ska ta över jorden  efter oss! Länka dig gärna vidare till dessa sidor om NKMR. Mycket olika läsning! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Kände inte till detta!

  1. Pingback: Jag fick en ny utmaning… En rolig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skrev om sin vardag med barn, sjukskrivning och annat som var aktuellt i hennes liv, sedan var det Sorggudinnan som skrev om hur hon förlorat vårdnaden om sina barn och levde med skyddad identitet. Jag följde […]