Tyra Banks in my house!!! (Tror hon…)

Ja, det började igår, när jag var ute och övningskörde med pappa. Min bror Fredde och hans fru Leony är på besök några dagar, från Norrland, så det är lite fullt upp med att hinna träffa dem så mycket som möjligt, innan de åker igen!

I alla fall så hade vi varit och övningskört och sen åkte vi hem till pappa och Leony lagade nå ´t väldigt smaskigt Indonesiskt med kyckling och grejer! Det var verkligen gott!

Så ringde äldsta dottern och sa att hon var i stadsparken med en kompis för fotografering. ”Jaha, vem fotar då?” Undrade jag förstås… ”Ja, det är en fotograf från en modell-agentur…” Första tanken var naturligtvis att det var naken-foton, men så kom jag ju på att de var i stadsparken mitt i sta ´n. Men hon var ju alldeles salig och lät ungefär som om hon var en världs-känd modell redan. ”Och i morgon ska de fota oss igen…” Lallade hon på… Jag kände direkt att jag inte ville höra på det örat… Men hon lallade naturligtvis på som aldrig förr… Jag sa att innan det blev tal om någon ”riktig” fotografering så ville jag ha ett ord med i spelet och träffa denna ”seriösa proffs-agentur”…Det skulle jag naturligtvis få göra…

Idag åkte vi iväg och övningskörde igen, sen skulle jag bjuda pappa på lite glass. Ser då en bil bromsa in framför köksfönstret med två män och min dotter. Mycket riktigt; fröken yr-väder hade bjudit in dem att träffa hennes mamma (utan att avtala tid, eller nå ´t annat oväsentligt)… Ja, de presenterade sig och jag bjöd in dem på glass… (Den stod ju redan på bordet, liksom).

De började med att visa upp papper och registrering av modell-agenturen och talade om att de var seriösa. Att de behövde en del nya modeller och att de träffat min dotter genom en kompis till henne som de arbetat med i ca: 1 år. Jag sa ´som det var:”Min dotter har gått lite mannekäng och modellat lite när hon var yngre, likaså med mig, så där tycker jag hon får välja själv, men som mamma vill jag ju naturligtvis försäkra mig om att det ALDRIG kommer att handla om naken-bilder eller porr, därför frågar jag rakt på sak vad det handlar om för bilder?” De gjorde ett gott intryck på mig när det gällde den delen. De sa ´att med så här unga tjejer, måste föräldrarna vara med och skriva kontrakt och i det står det att om de någonsin tar naken-bilder, porr-bilder eller använder droger, så är det ett direkt kontrakts-brott och de förlorar kontraktet och att de är den enda modell-agenturen i Sverige som gör så. De visade bilder på en massa modeller, mode-visningar, tidningsutklipp o.s.v. Men de blev kvar i 4 1/2 timme!!!

De visade även intresse för min yngre dotter och även för hennes sångröst, men hon blev blyg och sa ´att hon bara kanske skulle komma till prov-fotograferingen i morgon! De brukar visst ha shower med, med både sång och dans… Men Binta var eld och lågor. Plockade fram alla kläder, de tränade lite på cat-walk här hemma i vardagsrummet! Binta visade upp sitt tävlingsprogram i konståkning, bytte kläder, skor… Herrarna gav tips och visade upp hur de skulle gå… Hur de skulle sitta och en massa olika poser. Och Binta med sin energi, gick knappt att få stopp på! De sa till mig att hon hade en enorm utstrålning som slog det mesta . Och hon kände ju som vanligt ingen blygsamhet utan talade om att hon LÄTT skulle kunna hitta fler snygga tjejer med utstrålning, innan hon skrutit klart så hade hon gjort klart för herrarna att hon LÄTT skulle kunna bli top-model, fotograf, modell-rekryterare och chef för hela agenturen!!

Men jag fick henne att varva ner och sa att jag gav mitt okej, men att det var en HEL DEL som hon och jag ska diskutera först!!! En rolig sak med hela den här grejen var att herrarna faktiskt var ganska komiska! Jag uttrycker mig milt om jag säger att de påminde mig STARKT om Jugge och Nalle. Nalle var i detta fall fotografen. För er som INTE vet vilka jag snackar om kan jag upplysa om att det är ett radar-par som varit med i två dokusåpor. Först i kanal 5 ´s ”Nalle ´s show” Sen i TV3`s ;”Club Goa”. Alltså det gjorde mig väldigt full i skratt…

Men ni ska inte tro att dessa män fick Binta att på något sätt dyrka dem. Hon var exalterad, men inte så att hon lät sig på något vis visa nån större respekt för dessa män… Hon lyssnade, men var ändå ganska kaxig. Men jag vet ju med vem jag ska ha ett allvarligt snack i morgon!!! Vi får väl se om miss Tyra Banks coolat ner sig lite till dess. Annars kan jag ju alltid svalka henne i mitt ljuvliga vattenfall!!

Sov gott, gott folk!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Tyra Banks in my house!!! (Tror hon…)

 1. Inkopierade kommentarer:

  LILLATANTA:
  oj vilket äventyr för tjejerna.vad spännande.Men aj aj aj att ho vågade åka med killarna i bil innan du god känt dom .nu var juJugge o nalle snälla gossar förstås.men tänk om inte.Ja jag är höns mamma. Tro inte att jag är rädd för att det blir lika hos mej som hos dej som du skrev i din blobb.Låter inte som det är så farligt ,hos er .Bara unga lustra ronårs tjejer med massor av framtidsplaner och project.Fast visst måste det vara fullt upp för dej.min förlorade son hottade hem vid 21,00 tiden visst hade han sagt att han skulle tillJakob efter ,tror jag ,kanske ,eller????.ja ja första gången okej ,kanske jag som inte lyssna heller vem vet.Men jag gjorde som man inte skulle men gör ändå .Hotade med mer städning.Det äe såååååå jobbigt tycker sonen .får se om det hjälper.Kraaaaaaam
  den 9 juli 00:21
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ————-
  Angeletta2:
  ja,du milde….vilket tempo det är hos er,men det verkar ju rätt seriöst menat av ”Nalle” o ”Jugge”.Hoppas det för Miss Bank ´s skull.Tur att hon har en sån förståndig mamma som kan ta ner henne på jorden när drömmarna svävar iväg med henne,Lycka till!
  den 8 juli 17:47
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  ————-
  BeJi_Treplektra:
  Jag tror att slöja och burka (apropå tidigare blogg) är lite överdrivet, men jag tror nog att den lilla damen behöver ett ankare, så hon inte driver iväg alltför långt.
  den 8 juli 17:37
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.