Tyra Banks tar inte skit!!!

Ja, ”Miss Tyra” börjar ta sig vatten över huvudet nu…Det är lite kris i modell-karriären… Nä, ”Nalle” & ”Jugge” har INTE visat sig vara förklädda ”stora stygga vargen”…ÄN… Men redan när jag vaknade med en bad hairday, kände jag att det låg en lite djävul och slumrade i mig igår morse.

Efter nattens bravader med ”Nalle” & ”Jugge”, så var jag lite trött. Dessutom hade vi missat Torsdagens storstädning och jag visste det skulle bli knappt med tid att hinna den. Men jag tänkte lugnt att eftersom mina små, älskade döttrar Binta & Jai är så förstående och hjälpsamma, så löser det sig nog ändå…

Pratade i telefon med Spiderman (GUD VAD JAG SAKNAR HONOM!!) Han babblade på om att han badat, fiskat, varit på Mc Dolnads o.s.v. Pratade också med hans pappa, som talade om att Spiderman väcker honom varje morgon med en ”spiderman- kick” i sidan och talar om att ”Pappa! Upp och fixa vällingen nu!” Sen pratar han oavbrutet hela dagarna, så hans pappa har stora sår i öronen nu. (Varför känns allt detta bekant, på nå ´t vis?) Ingen hemlängtan än i alla fall. (Han MÃ…STE stanna en vecka till då jag jobbar och hans dagis är stängt, men han har aldrig varit hemma hos pappa så länge…)

Nåja, talade också med Isa som är hos mormor och hon var så stolt över att de skulle åka till Vilda Vanadis och Lördag (idag) till Gröna Lund. Det förtjänar hon verkligen, för där har vi inga ”Tyra-Banks-attityder”, minsann!! Hur som helst, jobbade lite kortare eftersom jag jobbat in luncher under veckan. Fram med städgrejerna, fjortisen och ”Tyra” hade redan stuckit. Jai VÄGRADE dock gå med på nå ´n TÖNTIG modellfotografering och drog till stranden med sina kompisar i stället…

Kl. 17 skulle jag vara på restaurang i stan för att fira brorsans fru ´s födelsedag. Så det var bråttom! Men vad skådar mitt norra öga? Jai ´s städning är INTE godkänd (om hon ens påbörjat den) ringde hem henne direkt! Hon blev inte GLAD, MEN DET VAR INTE JAG HELLER. Hon kom hem, DÃ… upptäckte jag att min cykel var borta. Eftersom Binta o jag för 2 dagar sen hade en diskussion om min cykel, så kunde jag inte drömma om att hon bara skulle ta den igen utan lov. Ringde henne: Jag ”Hoppas för DIN skull att du inte dragit med min cykel igen…” Binta:”JO, den är här!” J:”Men kom hem med den då!” B:”Ja, efter provfotograferingen…” J:”KL. 16.30 ska den stå här!” *klick* Hon hade lagt på luren och jag bara VISSTE att hon INTE skulle komma hem med den. Bestämde att det blir utegångsförbud i morgon (läs idag). Städade jätte-noga och jätte-snabbt i ren ILSKA!!

Väl färdiga, in i duschen, svettigare när man kommer ut än när man kliver in i den! Väl på restaurangen mötte jag och Jai upp med min pappa, brorsan och hans fru Leony. När vi redan börjat äta, behagade ”Miss Tyra” dyka upp. Med DEN attityden. Jag frågade varför hon inte kom hem med cykeln. Varpå hon la till med världens attityd!

Sen fick hon höra att Jai blivit hemringd av mig för att göra om (eller troligtvis påbörja) städningen. Att Jai redan hunnit in till stan, halvvägs till stranden på andra sidan stan. Då säger ”Miss Tyra”, god förebild som hon ska va ´; ”Och du Ã…KTE HEM igen, det skulle ALDRIG jag ha gjort!” Adrenalinet kokar i mig, men svarar bara kort:”Nä, det är därför du har utegångsförbud i morgon, men inte Jai…!” Efter en stund säger den # ¤”%!* ungen ett FULT ord till mig (håll käften) och det SÄGER man inte till mig, så jag gör klart att tänker hon använda DET språket, så kan hon gå. Men ”Miss Tyra” är ju en TOP-MODEL(har gjort 2 provfotograferingar) nu och hon TAR INTE SKIT! Så hon reser sig resolut och går!! (Fick ändå betala hennes mat & dryck fast hon bara tagit en tugga…) Ja,ja… Denna modell-karriär kommer att bli MYCKET kort om inte fröken Banks coolar ner sig lite…

Resten av kvällen blev i alla fall trevlig, vi gick ner till en uteservering vid ån efter maten och även en annan bror kom med sin tjej och vi firade Leony ´s födelsedag. (födelsedags barnet). Ett gott råd till ”Miss Banks”: SOV!! Glöm inte den viktiga SKÖNHETS SÖMNEN, om din karriär ska bli längre än ett par dar… Och bli lite mer taktisk mot din mamma, om något kontrakt ska skrivas på över huvud taget… Ett tips till: ”Hoppa inte av skolan än”. Det KAN ju hända att det inte blir mer än detta, fast du i drömmarna redan nått stjärnstatus och jag vet att du egentligen bara vill kläcka ur dig:”WHO THE HELL IS TYRA BANKS?? Cause ´HERE COMES BINTA!” Det MAGISKA ORDET, GUMMAN; ödmjukhet, jag säger bara; ÖDMJUKHEEEEET!! Under my roof it ´s MY rules and I ´m still the one that feeds you, babe!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Tyra Banks tar inte skit!!!

 1. Inkopierade kommentarer:

  3332Ranja:
  Ja vännen du har det inte lätt,om jag vore närmare kunde jag hjälpa dig lite uffffff snart är det min tur redan nu är min dotter kaxig hur blir det sen skönt ,Jag åker till Stockholm imorrn för äldsta pojken kommer hem från grekland han hälsade på sin morfar.och så ska min dotter stanna nån vecka där i Stockholm.det ska bli skönt och rå om sig lite bara lata mig . Ha det bra gumman ,du behöver käppen . Kram Ranja
  den 9 juli 23:26
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  —————–
  MimmiWims:
  Hahahaa……ja, inte för att det var så skoj, men du får det att låta så tragikomiskt! Ja, tänk att det ska vara så svårt det där med ödmjukhet…med det har man ju alla chanser att vinna – även om man heter Tyra Banks…vem det nu är… ? 🙂 Ha det bäst! Kram!!
  den 9 juli 23:18
  (http://spaces.msn.com/members/mimmimims/)
  ———–
  FruEriksson1:
  Hej Fatou! Läste lite på din sida, tycker att det var jätte bra. Skulle också bli GALEN om min dotter hade sådan attityd och språk gentemot mig, stå på dig. Kram Bea.
  den 9 juli 22:23
  (http://spaces.msn.com/members/beaeriksson/)
  ————-
  mamma:
  har hon fått erbjudande om modelljobb
  den 9 juli 20:23

 2. Rebecca: Ja, hon är helt enorm. På gott och ont…! Men trist har man sällan i hennes närvaro i alla fall…! *S* Jo, modellkarriären gick så här; ”Nalle” och ”Jugge” kom förbi några gånger för att de ville skriva kontrakt och prata mer med Binta. Hon var inte hemma någon av gångerna men skulle absulut ringa till dem…sen…ikväll…i morgon…nästa vecka… efter provet, efter festen i helgen… Hmmm… nämnde jag förrästen att ett annat smeknamn på henne vi har är Alfons Ã…berg… Jag ska bara…!

  Hon verkade helt enkelt för upptagen att snacka modellkarriär och Paris, än att faktiskt delta i det! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.