Ohängda tonåringar!

 Ja, den ohängda dottern Binta (16) får det inte nådigt när hon väl kommer hem! Ringde henne för över två timmar sedan och då var hon på väg hem, syrran hennes ringde nu och då var hon i Gottsunda (andra sidan stan). Varför, varför ? Kämpar hon häcken av sig för att verkligen leva upp till smeknamnet Alfons Ã…berg? Tur jag har min lilla Isa, som är ”mamma ´s girl”. (Än så länge.) Men hon har lovat mig att aldrig bli som sina ohängda store-systrar… (Borde kanske skaffa kontrakt med underskrift på det?) How ever: Hittade en fantastisk bild idag på internet som jag gillar skarpt:         Jag tycker den var jätte-bra, faktiskt!   För övrigt har jag njutit av lite sola och bada idag, underbart, inte har jag fått så mycket färg, men jag har inte så roliga familje-medlemmar att jämföra mig med, för av nån (outgrundlig anledning)  Hmm 2  är jag ändå alltid blekast här hemma…! Får hitta nya människor att jämnföra mig med, tror jag…         Sörjer fortfarande bortgången av min underbara idol Brenda Fassie.   Ska nån gång i framtiden försöka lägga in hennes låt i min ”favórit.musik”-mapp, för er som inte  känner till henne, för  ni bara måste höra hennes röst!!! Men EN SAK I TAGET!!! Nu håller jag på lära mig detta med bilder…  Hur som helst. Isa står och sliter i mina armar nu, för att jag ska flytta mig från datorn, så jag borde väl maka mig i säng nu… One love!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ohängda tonåringar!

 1. Inkopierade kommentarer:

  gumman-00:
  Hejsan här kommer en förvirrad gumma in….ha ha Jag vet inte inte om jag tittat förbi efter helgen….Men jag överlevde i alla fall…..känndes som att öronen trillade av ett tag….Ha det gott// gumman
  den 13 juli 09:20
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  ————
  93Chester:
  Hej i sommarvärmen! sitter i denna sena timme och blippar på min dator , mycket att lära. Tack för att du tittade in på min sida och för att du gillade mina bilder.Det är ju en dag i morgon också så jag säger bara kram och godnatt.
  den 13 juli 03:14
  (http://spaces.msn.com/members/Hillmansbows/)

  LILLATANTA:
  hoppas du har det skönt i värmenoch sover gott nu.Har du läst min blogg hur du sätter in bilder kolla där om du vill…jag försvinner ju lite på semester.åker i morgon kväll med husvagn.hoppas att du har en fortsatt trevlig sommar.Jag ska sakna dej kram
  den 13 juli 01:40
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ———-
  Anna_Lys:
  Hejsan, Det blir alltid bäst när man stilla leker sig fram i bloggar. Bara trist när alla börjar efterlikna varandra. Själv har jag inte lyckats fundera ut hur jag får musik att spela så fort man kommer in på min sida hade tänkt mig ”Ain ´t seen nothing yet” som en bra inledning ha ha. Akta dig för solen – det är inte meningen att vi ska se ut som pepparkaksgummor *fnizz* Kram AnnA
  den 13 juli 01:31
  (http://spaces.msn.com/members/Anna-Lys/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.