Äntligen platt mage!

Helt fantastiskt! Nu har Aftonbladet lovat oss alla kvinnor platt mage!!! Tro det eller ej, men på bara fyra veckor och med   bara två träningspass i veckan. Hmmm… Få se nu… Jorå, det är grejat på sammanlagt åtta träningspass, då! Bikini-säsongen; HERE I COME!!! Men jag tycker det är helt fantastiskt!

För alla oss morsor med put- eller hängmage. För oss som fött barn, men struntade i träningen (eller gjorde den, men det inte hjälpte)! Jag skulle vilja ge en stor eloge till   den som tagit fram detta träningsprogram. Men OM det nu inte skulle funka (vilket det naturligtvis inte finns anledning att tro att det inte skulle göra), vem tar då ansvaret? OM jag nu (mot förmodan) inte skulle ha platt mage om 4 veckor…   Barnen jublar förstås också!!! Äntligen slipper folk undra när lille-syster eller lillebror kommer! Kunde vi ha fått en bättre pressent så här mitt i sommaren och bikini-säsongen! Nu, tjejer, håller vi tummarna för att värmen kommer hålla i sig i drygt 4 veckor till, så vi hinner visa upp oss på stränderna. Till alla er som ligger hemma i hängmattan och inte vill haka på detta! Skyll er själva!    Kram & One Love!    

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Äntligen platt mage!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Angeletta2:
  Lilla hjärtat*L* det vet du väl,att en kvinna utan mage är som en säng utan kudde…..jag är stolt över min mage som varit en vagga för fyra barn.Det kan ju aldrig en karl säga,ändå har dom ofta en niomånaderskagge dom släpar runt på för jämnan…
  den 16 juli 11:24
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  ————–
  _Natricia_:
  Vaddå. Det är sexigt med hängbukssvin. Dessutom har jag lärt mig att klä mig i höga, tighta jeans, man pressar liksom in valkarna och tar sedan på sig en vid tunika eller nåt. Allvarligt, mitt häng går inte att träna bort överhuvudtaget, jag har mer hänghud med bristningar än hängfett, då får man väl ge upp. Det är bara irriterande med dylika reportage.
  den 14 juli 16:40
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)
  ————–
  Pärliz73:
  Drar runt på min tjocka mage och struntar i det.. vill med få leva och vara lycklig hur jag nu än ser ut. Jag är underbar och vacker som jag är! *Håller tummarna för dig gumman* Kram /Tanja
  den 13 juli 20:30
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)
  ————-
  Pixelpax:
  Varför kommer de så sent med detta nu? För att reta oss – för att vi ska ha platt mage nästa år? Nej, jag är besviken, om 4 veckor är det vinter! Suck och kramis Marion
  den 13 juli 19:42
  (http://spaces.msn.com/members/pixelpax/)
  ————
  SoulwaySun1:
  Låter bra också för alla oss som älskar att dricka kaffe med gott doppa till (kakor, kanelbullar, chockladkex). AB gör här en stor insats för alla oss som rör oss i vassen på kvällarna!!! (Och då tänker jag inte i första hand på gäddorna!)Kramar från Soulway
  den 13 juli 18:54
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)
  ————-
  Smultrondroppen:
  Hmmm… det hära med platt mage ja. Själv har jag börjat gå på gym å träna sen februari. Vet inte om jag har fel MEN min mage ser ut att bli större. Vet inte vad som är fel mina ögon eller annat. Puss Fia.
  den 13 juli 14:08
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)
  ————
  Miss-Suede:
  Jag såg en fin artikel i AMELIA tror man skulle träna 8 min/dag och få en fantastisk strandkropp. Kanske skulle testa? Stämma dom om det inte går? Eller skita idet efterom; min kropp redan perfekt som den är; vad passar bätte på stranden än en liten valross??
  den 13 juli 13:45
  (http://spaces.msn.com/members/miassidamorsningkorsning/)
  ————–
  3332Ranja:
  Ha ha ha ha ha ha tror du att vi kommer i bikinin j då provar vi då vem ska vi skylla på sen då.Vi är fina som vi är jag tänker inte ändra mig vill nån älskar mig för den jag är eller som jag är ,så är det bra annars får de gå .det är innsidan som räknas. Ha det så skönt nu i solen .njuuut.Käppen behöver jag inte så du får den som present av mig för nu har jag fått en dos av att vara med mina barn så jag har blivit 20 år yngre. jättekram Ranja
  den 13 juli 12:02
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  ————-
  BästaJenny:
  Låter onekligen väääldigt bra!! Vill bara ha en dag med lite regn, det räcker…. Sen ska solen skina igen!! =) Kramen!
  den 13 juli 12:01
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.