Spiderman is back!

Japp, I ´m back!!! Nu är Spiderman tillbaka igen! Praise the Lord! Vad jag har saknat mitt lilla hjärte-gryn! Nähä, nu vill det inte funka med bilder igen… (Grrr…)       (Aha, kanske börjar komma på det liiiiite i allafall!!  How ever… nu är han tillbaka och nyklippt är han alltid när han kommer hem från sin pappa. ”Jag haj jajit hos sisöjen!” (för er som inte kan 3 1/2-årings-språket: =Jag har varit hos frisören) och sen är han hemma med nya coooola frisyrer varje gång...       Gången detta foto togs var han NIKE-märkt i bak-huvudet. (Eller ”mike-mäjke”, som Spiderman själv uttrycker det!) Ja, det blev inget Nike-märke denna gång, men en annan cool frisyr som duger utmärkt!

 

Det är lite roligt detta med s.k. ”helgpappor”. Nu tror jag inte alls det gäller ALLA män, men jag tror inte heller det gäller NÅGRA kvinnor! Men visst har väl många män liiiite dålig koll på detta med kläder och vad som går ihop o.s.v.

 

 Nä, idag hade jag inget att anmärka på, förutom att Spiderman-sandalerna satt på fel fot, alla smutsiga och rena kläder var helt blandade i resväskan (vilket resulterade i att jag får tvätta alla kläder för 2 veckor bakåt). Och lite andra totalt oviktiga detaljer (eller?)…

 

Men sist Spiderman tillbringat en helg med sin pappa så kom han hem i …pyjamasbyxor. Jag sa ´inte så mycket då, för jag tänkte att kanske kläderna inte räckt… Men när jag kom hem och packade upp väskan så, döm om min förvåning, men ALLA kläder var rena, utom de han åkt med! Spiderman själv, som skiljer sig från många andra män/killar (märk väl; jag drar INTE alla över en kam…) på så sätt att han är VÄLDIGT noga med både kläder och detaljer. Som exempel på detta ska jag bara nämna när jag en dag hämtat honom på dagis, så ställde han sig i köks-dörren och var tyst en lååååång stund. Sen sa han :”Har du köpt en ny disktrasa, mamma?” Snacka om känsla för detaljer… (Jag HADE bytt den dagen, från en blå till en grön!) Nåja, tillbaka till pyjamasbyxorna… Jo, det första Spiderman påpekade till mig när jag mötte upp var:”Titta mamma, pappa är tokig, han satt på mig pyjamas-byxorna!”

 

Ja, nu har det känts som att vi haft en riktig tjej-maffia här hemma i 2 veckor, utan Spiderman, så det är underbart att få tillbaka lite balans!       Tjejerna har åkt bort över helgen, så nu är Spiderman och jag själva och kan riktigt rå om varann efter den två veckor långa separationen… Ni undrar kanske om jag fortfarande är sur efter gårdagens städ-bråk?? Oh, nej! Vi har alltid sådana krig på Torsdagar! Men sen när allt är klart (vilket det oftast blir, på ett eller annat sätt) så infinner sig ett inre lugn i mig, när jag får gå runt och mysa i ett rendoftande, nystädat hem och ett modershjärta är ju det lättaste av allt att smälta!

 

Jag älskar mina barn över allt annat på jorden och skulle göra vad som helst för var och en av dem (som de flesta mammor antagligen känner). Och ingen mamma tror egentligen att någon annan mamma VERKLIGEN älskar sina barn ”på riktigt” lika mycket som man själv gör med sina! Till vart och en av mina 4 änglar:           Jag vet att vi har våra krig, våra diskussioner, våra ibland  VÄLDIGT heta meningsutbyten, men EN sak är beständig och det finns INGENTING på jorden som kan ändra det och det är min villkorslösa, totala,gränslösa och  omätbara kärlek till er!! Och VÅGA inte glömma det!!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Spiderman is back!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Pärliz73:
  *Ler stort* har själv igår varit inne på min sida och skrivit om min kärlek för mina barn och min sambo.. Håller med, ovillkorlig kärlek är just vad man får av sina barn.. Önskar dig och Spiderman en skön kväll utan töserna.. passa på att mysa till 1000! Kramar /Tanja
  den 17 juli 19:53
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)
  ————
  TantRut:
  Hejsan svejsan =) Festlig frisyr 😉 Hihihi pyjamasbyxor är bättre än byxlös i alla fall =D Massor av kramisar till dig från din vän Tant Rut
  den 17 juli 19:38
  (http://spaces.msn.com/members/lola1966/)
  ————
  Pixelpax:
  Krig, diskussioner etc. hör till, har ingenting med kärleken att göra :-)) Tjingeling Marion
  den 17 juli 18:38
  (http://spaces.msn.com/members/pixelpax/)
  ————
  Sofia2denandre:
  Vad fint sagt det där med kärlek =)
  den 17 juli 12:11
  (http://spaces.msn.com/members/noonetwo/)
  ————–
  Smultrondroppen:
  Skönt att din lille kommit hem. Kramizzar Fia
  den 17 juli 08:21
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)
  ————–
  Yayita-Cachay1:
  Visst är det underbart när barnen kommer hem igen? Två veckor kanske inte är så lång tid för andra men en evighet för oss mammor…. Gränslöst Kärlek oh ja! det är just vad vi kan erbjuda våra barn. Som en vis kvinna sa till mig… ”Du kan ge dina barn allt det som pengar kan erbjuda – Men glöm inte att de bara är till låns, Ge ge dem istället ditt hjärta…..Och deras kärlek blir belöning nog”. Ha nu en alldeles underbar semester med spiderman!!! Kram Yayita.
  den 17 juli 00:19
  (http://spaces.msn.com/members/yayita1973sweden/)
  ————-
  BästaJenny:
  En mors kärlek… Det finns inget som rår på den, den är! Och bråka måste man ibland, för barnens skull… De ska ju frigöra sig på nåt sätt! *L* JennyPenny
  den 16 juli 13:15
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)
  ————-
  Panda_Lasse:
  Hehe.. nu är jag ju iofs ingen ”Helgpappa” utan en ”Onsdag-Söndag-pappa”, men jag får väl erkänna att jag bläddrar litet ivrigt bland kläderna jag med ;).. fast pyjamas har Max aldrig råkat ut för på dagtid. 🙂 Ha det bra!! Kram, P-L
  den 16 juli 12:42
  (http://spaces.msn.com/members/PandaLasse/)
  ————-
  Angeletta2:
  Mmmmmmm….gränslös kärlek,visst är det så.Har precis drabbats av min egen gränslösa,villkorslösa kärlek för mina grabbar….Min äldste har flyttat hem igen!!! Temporärt säger han men det vete F-N hur temporärt…Ser nog ut så för många föräldrar idag,kidsen tappar jobbet och kryper hem till mamsen för ett tag.Nåja,det funkar…..mycket för att jag har möjlighet att DRA när jag behöver…. Ha en myyyysig helg med Spiderman!!! Kram Karin
  den 16 juli 11:16
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.