Lively 24-7

        Ja, jag sa ´ju att ovädret skulle komma lagom till min  semester!  

    Mycket riktigt, på min och Mabou ´s cykeltur igår så  öste det ner! Det där regnet har liksom bara gått och väntat på min semester… Just nu skiner solen, men nu vet jag att den bara  vill jäklas med mig, för igår morse sken den med så här inbjudande och lagom tills jag och Mabou satt på cykeln och hunnit ner till Svandammen och Stadsparken,  så började det ösa ner. Så idag tänker jag inte låta  mig luras lika lättvindigt som igår!

 På kvällen skulle jag ta hand om mig själv lite grann, så jag satt fötterna i ett fotbad, noppade ögonbryn, filade fötterna, rakade benen och naturligtvis… När man sitter där i ”full mundering” och nästan skrämmer slag på sig själv när man råkar titta in i en spegel… PRECIS då öppnar tjejerna fritidsgård med öppet hus!!!

 En massa tjejer som trängs i soffan med mig, står och tittar på en som vore man en Alien från en annan planet! Försökte också hänga med i en dokumentär på TV2, men det är ju helt omöjligt med huset invarderat av små tonåringar. Inte nog med att de tjattrar som ett helt papegoj-gäng , de bara MÃ…STE spela upp alla bra låtar på datorn, i högtalarna, så alla kompisar kan höra senaste musiken. Trots att alla kompisar redan hört dem på MTV   dagarna i ända!

Ja, det var den lugna stunden när jag skulle ta hand om  mig själv… Ja,ja, det är väl inte hela världen… Det kommer naturligtvis en dag när de flyttat ut och jag blir ju pensionär nån gång i framtiden och DÃ… skall jag minsann ta hand om mig själv… Fast då har man väl ett gäng barnbarn som kommer med SINA kompisar… Ja, det är väl bara att försöka hänga med i svängarna då… Fast det går lite väl snabbt i dessa svängar ibland…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Lively 24-7

 1. Inkopierade kommentarer:

  13ismyluckynumber13:
  Den som sa att det är rart med barn kan inte ha haft egna.. Speciellt inte när man vill ha lite tid för sig själv.. Ha det bäst och hoppas du inte behöver vänta tills pensionsåldern innan du får lite tid för bara dej.. Kram Nina
  den 18 juli 23:27
  (http://spaces.msn.com/members/ninalarsson711sweden/)
  —————–
  3332Ranja:
  Hej vännen hur går det med käppen du använder den väl.det verkar som om du blir tyngre o tyngre he he he,ser också att du blir döv med med all musik du får stå ut nmed.nån hörapparat kan jag nog inte låna ut det är upptaget av lillpojken,han behöver det.skickar styrkekramar. Ta väl hand om dig. Kram Ranja
  den 18 juli 14:08
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.