Torsdags-städning?

Ja, nu väntar ni er väl att höra om vårt torsdags-städ-kaos! Men ni är blåsta på det denna vecka! Eftersom Isa och Binta skall åka båt med farmor idag, så skulle vi köra stor-städningen igår istället, innan de åkte till Stockholm…Men mycket till kaos blev det inte.

Morgonen började med att jag och Spiderman körde igång storstädningen… Tjejerna vaknade till liv… De städade sina rum… De packade, åt frukost och när de var klara med allt stök, var lägenheten 10 ggr. värre än när jag vaknade…     Jag drog några magiska tag med min magiska mopp, Spiderman var också med, förstås… och vi städade och gned och höll…munnen…

Hon som inte åkte med till Stockholm, satt med sitt lilla gäng vid datorn nästan hela dagen och   var mycket upptagen med det! Men jag och  Spiderman vi kämpade på och *vips*  som i ett trollslag var vårt hem nystädat.   Och det mest fantastiska av allt är att, med bara halva styrkan hemma i två dagar så kan hemmet kanske se lite nystädat ut i en liten stund…    

      Så nu är Tonårsmorsan helt nöjd och tillfreds med   sin ”Torsdags-städning”!   Inte  ett dugg  trött i munnen, inte ett enda utbrott, inte ett enda fult ord och jag känner mig liksom…fri…  Inte så fri att jag kan dansa på bordet än (det sparar vi till skolstarten), men ja, fri nog att skaka lite på höfterna i allafall…hehe  . Kan ta en cigg  och varva ner något och bara njuta… Länge sen en  Torsdag var så här lugn och inte ens föregåtts av ett världs-krig!  Ha det så bra!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Torsdags-städning?

 1. Inkopierade kommentarer:

  Smultrondroppen:
  Glädjs med dig att det gick så bra denna gången med städningen. Själv bråkade jag redan vid frukost med fröken tvärtemot. Nu sitter hon å tittar på lite teknat. Kramizzar Fia.
  den 22 juli 11:32
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)
  ———-
  Sten:
  Din personliga ”såpa” är verkligen kul hoppas den vara åtminstone till jul känner man sig nere och matt går man till CoolaFatou och får sig ett skratt att ha spiderman i huset ja jäklar i det snuset och tonårsdöttrar som sätter sig på tvären lindrar ju inte direkt besvären att läsa om dig och dina bestyr har blivit till min kvällslektyr nu har jag läst och skall sova och gått dessutom det kan jag lova för mina barn är vuxna och har egna hem men herre gud vad jag saknar och älskar dem Kramar / Sten
  den 22 juli 00:45
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)
  ————–
  Barbamammas:
  Hej!! Usch, jag får nästan litet dåligt samvete när jag läser här…Jag lever i en liten lägenhet ensam och ni med ungar runt benen orkar hålla på som ni gör…Hm…det är kanske jag som är lat..men å andra sidan så är det ju ingen annan än jag som stökar till heller. Fast å nadra sidan är jag ganska bra på att belamra mitt vardagsbord med saker som jag bara MÃ…STE ha nära mig. Jag ska berätta lite i bloggen senare….Njut av dagen för den kommer inte igen! Kramizar! //Barbamamma
  den 21 juli 14:57
  (http://spaces.msn.com/members/barbamammas/)
  ————
  3332Ranja:
  Hej gumman jag trodde du skulle får ont i pannrummet när det är städdaghe he he he ,vi skulle behöva ha en robot som städar,hi hi hi .men det gick bra,ser jag men det va du o pojken ,???????det är väl flickor som ska hjälpa till men pojkar det är sällan de gör nåt.hm Nu har du käppen ,och ont i pannrummet prova då med en hd grönsaker så mår du bättre.ha ha ha . Ha det bra vännen . Kram Ranja
  den 21 juli 13:14
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  ————–
  SparklingBlue:
  Hallå!!! Ja, nog hade jag sett fram emot att få läsa om lite torsdagsstädningskaos här… ;o) Men det erkänns att det var minst lika tillfredsställande att få läsa om hur nöjd o go du sitter där o känner dej nu….semibarnfri som du är.. =o) Ha det nu så himla gott idag min vän..njut av dina välstädade golv inte minst! ;o) Själv skall jag upp o fortsätta gno på vinden nu…sambon tar hem lastbilen ikväll för tur till tippen så…här gäller det att hugga i.. =o/ Bamsekram! //Mia RöjarFia ;O)
  den 21 juli 11:53
  (http://spaces.msn.com/members/sparklingblue/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.