Going on holyday!

Japp, i morgon flyttar vi… äh, jag menar åker vi på semester…       Hela gänget! Ja, vi blir verkligen ett litet gäng.

 Jag, Binta, Jai, Isa, Mabou, mamma, min styvbrorsa Ibbe, brorsans tjej Karin och hennes 2 barn (japp, ska kramas med Kornelia en hel vecka…)   Ja, sen kommer styvfarsan Simon, brorsan och styvsyrran Li ut några kvällar, tror jag för att grilla o ha det trevligt antar jag… Det ska bli så skönt att hoppa i bikinina (om vädret tillåter), we gonna ´make success, mamma o Karin, eller hur?!     Mabou (Spiderman 3 1/2) får bada naken, för han har glömt badbyxorna hos pappa (eller med kallingar)   Men det blir nog inga problem… Det som däremot KAN bli problem är att hans mun går ett i ett… Jag vet inte vem som ska orka lyssna på hans ständiga babbel… Men allt går nog att lösa med lite plåster, hoppas jag…

I allafall kommer jag att sakna alla mina V.I.P. blogg-vänner…  Crying 2           Men om jag listar ut hur man bloggar mobilt och får                                        allt för stor abstinens, så kanske jag kommer blogga nån dag därifrån… Önskar i allafall alla en underbar fortsättning på sommaren…        och lovar förstås att I ´ll be back!!! Hoppas bara  kommer iväg i morgon med alla ungar och all packning… Det finns också en liten chans att jag hinner blogga lite i morgon kväll, då vi ska sova hos mamma första natten… Men det återstår att se om det finns nåt att blogga om…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Going on holyday!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Le-lainy:
  hejsan ville bara sega att du har en riktig cool och rolig sida.
  den 28 juli 11:46
  (http://spaces.msn.com/members/drlelainy/)
  ———-
  sinnessweden:
  Vill tacka dig för din kommentar om mina citat,det kommer fler det lovar jag.Dem är oftast tänkbara,så du får gärna använda dem i ditt vardagsliv.Hoppas att din bror får råd med badbyxor;-) (hehe) om inte annat så får du väl ge honom ett litet bidrag…Hoppas du får en härlig semester…sj så kommer jag tilbringa min på Öland v.31…..Ha en skön sommar!! Kram Tommy….ps du kan få ett Kinesisk litet citat om du vill….tänk noga på dess innebörd…..Här kommer det: Den som talar illa om andra när DU hör det,talar även illa om dig när ANDRA hör det…….Tänk på det!! har sj fått erfara det…..ta det lugnt nu i sommar……DS
  den 24 juli 22:50
  (http://spaces.msn.com/members/sinnessweden/)
  ————–
  Sten:
  Kära vän, ha nu en riktigt skön och avkopplande semester inte för jag vet hur det skall gå till, skulle tro att din privata lilla såpa fortsätter även under semestern. Semester kramar / Sten
  den 24 juli 16:26
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)
  ————
  Angeletta2:
  *S’Stackars Fatou,du kommer att få bloggabstinens…..o jag kommer att sakna dig!Väntar med spänning på att få höra om era semesterbravader sen. ha det nu så jätteskönt och ta hand om varann på bästa sätt. Kram Karin
  den 24 juli 11:27
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  ————-
  Lena:
  ”Ni måste prata med era barn om oviktiga saker, för annars kommer de aldrig att prata med er om viktiga saker.” Minns inte var jag hört det, men det kan vara en tröst när öronen håller på att trilla av 😉 Ha det bra och glöm inte att vara lat också!! Lena :-))
  den 24 juli 10:22
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)
  ———–
  litenangel:
  Önskar dig en riktigt skönt semester! Bamsekram!
  den 24 juli 07:31
  (http://spaces.msn.com/members/littleangel71/)
  ———–
  FruEriksson1:
  Hejsan! Hoppas att du/ni alla får en jätte skön semester. Jag har nyligen kommit hem efter en vecka på landet. Ha det så ”ses” vi snart igen…Kram från Bea.
  den 23 juli 22:34
  (http://spaces.msn.com/members/beaeriksson/)
  ———-
  EXCIDOR:
  Jaha! Ska det vara fason det… åka på semsester precis när jag hittat till ditt intressanta tillhåll att läsa & studera på dagarna 🙂 Jag får väl hoppas att du lär dig hur bloggen fungerar via mobilen då 🙂 Vart åker ni på er semester då? Ha en störtskön semester tjejen *vinkar* //Peder!
  den 23 juli 22:16
  (http://spaces.msn.com/members/excidor/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.