Bara ett litet brejk i semester´n!

Ja, ja… Jag är fortfarande på semester… Bara hemma hos mamma en snabbis och tvättar ett par maskiner… Spiderman kissade ner våra handdukar på stranden idag… Jorå, vi har det helt toppen. Trots regn och rusk och att vi delar stuga 12 pers + en stor schäffer-hund!  Idag skiner dock solen! Våra tonåringar är kaxigare än vanligt, nu när de är flera att gadda ihop sig… Men vi rycker in ca: 1 gång/dag och får ett utbrott, så håller de sig riktigt trevliga ett par timmar… Och däremellan rastar vi hunden, lagar mat, grillar, badar, spelar spel.   Camp Fire Fångar in de minsta, när de försöker fly. Cowgirl Vi spelar badmington , krocket, kubb, Badminton men inte så mycket fotboll, för då får vovven damp, eller nå´t åt det hållet…

Tonåringarna, som tycker att de skall slippa undan från allt vad hjälpa till heter för att de är ”på semester” (Vad är VI på då, nån jäkla ”nanny-passa-upp-på-alla-kurs”?) men de vill helst ligga i stugan och lyssna på musik i mp3  Hi-fi , utom när solen tittar fram för då ska de sola och bada… mellan matlagningar, diskningar, hund-rastningar, små-barn-passning, hinner vi i allafall se om det är sol eller ej…

 Nåja, vi HAR JU VARANDRA!!! Dessutom har jag hunnit krama en massa på Kornelia och det är värt mycket det! Skriver mer utförligt när jag kommer hem!!! Måste dra igen… Kram alla glada!!! See ya´!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Bara ett litet brejk i semester´n!

 1. Inkopierade kommentarer:

  SparklingBlue.. ;o):
  Hej tjejan! =o) Gott att höra ifrån dej..! Det låter som om du har samma modell på dina semestrande tonåringar som jag på mina här hemma… =o/ ”Ska jaaaaag plocka bort efter maten??? Ska jaaaag behöva lägga (mina egna..) kläder i tvättkorgen…?? ” ”Eeeeh..ja, kära(e) son/dotter…det skall DU göra..!” =ol Grrrr! Imorgon åker de till pappsen och min två veckor långa viiiila börjar.. :o) Halleluhja! Så även om räkningarna tog vart enda korvöre denna månaden o regnet står som spön i backen här idag..så är jag GLAD! å därmed jämt.. :o) Hoppas du har en HÄRLIG fortsatt semester kompis! Så höres vi när jag har kommit åter här oxå.. Pussiluss!//Mia
  den 30 juli 17:44
  (http://spaces.msn.com/members/sparklingblue/)
  ———–
  litenangel:
  Det låter härligt tycker jag! Synd att det ska vara sånt trist väder nu när jag är lite ledig 🙁 men å andra sidan blir jag ju ledig ordentligt snart och då hoppas jag på brittsommar! Vår semester iår bestod av en helg i Göteborg… Och inte lär jag väl få vila nåt när bebisen kommer heller, fast det är nog mer roliga sysselsättningar.. 😉 Ha en jätteskön fortsatt semester!
  den 30 juli 06:47
  (http://spaces.msn.com/members/littleangel71/)
  ———–
  3332Ranja:
  Men du …..visst skulle du på semester eller????????det verkar som om du har fått mer o göra nu än när du var hemma.men du fick ju pussa lilltrollet,de är så goooooooa. hoppas att du tog käppen med dig. ha det bra vännen Kram Ranja
  den 29 juli 21:56

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.