Hmmmmm…

Kära bloggar-vänner! Jag har en liten gåta som jag skulle behöva hjälp av er för att kunna lösa: Sedan början av Juni (d.v.s. i två månader) har jag kört ETT enda sorts rengöringsmedel för både golven när man skurar och för badrummen. EN gång i veckan har vi storstädning.

Min äldsta dotter Binta (här blir hon uthängd) har ansvar för sitt eget rum och lilla toaletten! Idag kommer hon och frågar mig vart rengöringsmedlet till handfatet och toalettstolen är… Så min gåta är MED VAD har lilla toaletten blivit rengjord sista 2 månaderna??? Cleaning The ToiletJag skulle BRA GÄRNA vilja veta… Eller kanske inte, när jag tänker efter… Troligtvis har lilla badrummet INTE blivit ordentligt städat de sista 2 månaderna.Troligtvis har det bara sköljts av med trasan eller toa-svampen… Vad kommer härnäst? Att hon använt disktrasan… I hope not!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Hmmmmm…

 1. Inkopierade kommentarer:

  solglimt61:
  Hehe hmmm hoppas inte disktrasan – hugaligen – men nu är det renare och kanske luktar godare oxå ;O) Kjam Katarina
  den 6 augusti 11:00
  (http://spaces.msn.com/members/solglimt61/)

  5087Tobbe:
  TROR NOG TYVÄRR PÃ… DISKTRASAN,KOMMER IHÃ…G NÄR MINA VAR SMÃ…,LEVERPASTEJ I BANDSPELAREN.DE SMÃ… KRYPEN TESTAR ALLT O NÃ…N GÃ…NG KANSKE DET FUNKAR.HA DET TOBBE
  den 6 augusti 06:42
  (http://spaces.msn.com/members/falconn20/)

  regnaska:
  Jag har velat kolla in din sida hur länge som helst men med min värdelösa dator tar det evigheter för mig att ladda den. Men idag fick det lov att ta evigheter ( 30 minuter) och jag har njutit av innehållet. Det var det värt! Nu bär det av till rådhuset för en eftermiddagsöl i kvällssolen! Uppsalakramar!!
  den 5 augusti 17:02
  (http://spaces.msn.com/members/regnaskasweden/)

  Mammakan:
  E dom goa elller goa….dom hoppas bara att man ska säga….skit i det…jag gör det själv….men icke sa nicke….tjat o knat ger bra barn….visst e det konstigt Ha en bra helg
  den 5 augusti 16:38
  (http://spaces.msn.com/members/tjockaslekten/)
  ————
  thetexasalbino1:
  jag tror inte du vill veta det…..du får din att städa i alla fall!
  den 5 augusti 15:37
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)
  ————–
  Angeletta2:
  *S*Härlig unge det där.Här har vi infört olika färger på trasorna sen den gången disktrasan hamnade fel,rengöringsmedel är lika bra att lämna på plats.Sätt gäran upp en skriftlig Gör-Så-Här instuktion i ögonhöjd också!
  den 5 augusti 12:32
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  ————
  lovelysuzieq76:
  Hehe..ja gud vet vad hon använt=) Hoppas att du får en trevlig helg. Kram susan
  den 5 augusti 12:20
  (http://spaces.msn.com/members/lovelysuzieq1976/)
  ————
  badarensfunderingar:
  Tacka f-n för att disktrasan rök med, (modern va väl inte där och satte skurgrejerna i händerna på henne) för dé vet du väl att: Ungarna gör som vi gör, och inte som vi lär dom att göra… Eller hur dé nu va??
  den 5 augusti 10:32
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)
  ———–
  litenangel:
  Fantasi är bra men kanske inte alltid! 😉 Jag skrattade gott när jag läste om disktrasan!
  den 5 augusti 07:49
  (http://spaces.msn.com/members/littleangel71/)
  ————-
  Onlinemostley:
  :/ För att inte tala om tandborsten…..!!!!!!!!!!!!! :O Hujjedamejj……… 😉 Äh,,,lite skit har ingen dött av…(såvida dom inte fått en infektion och därpå blodförgiftning då,,,,men det hör inte hit.) Ni har väl bara städat så flitigt så medlet tagit slut kan jag tänka !??!?!?!!!!.. Skickar över en flaska diskmedel…;) Kram Disa.
  den 5 augusti 06:26
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  Lena:
  Försök se det lite positivt: ni har trots allt ÖVERLEVT 2 månader utan att skura toan med rengöringsmedel. Vissa saker är kanske inte så viktiga som man tror……. ;-)) Ni kanske t.o.m. skulle klara av att strunta helt i torsdagsstädningen nån vecka då och då!!?? Du kan ju alltid fråga barnen vad de tror om det…….
  den 4 augusti 23:33
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)

  Jenny:
  *s* Vatten, vatten, bara vanligt vatten! Ibland är det nog kanske bäst att låta bli att fråga =) Kramen
  den 4 augusti 22:25
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

  morsan:
  kanske har hon använt någon av dina finare duschtvålar och sen gjort ”lukta gott” med dyra parfymen. Ibbe använde Vanisch fläckborttagningspray (dyrt som attan) och sprayade den på kakel och alla vitvaror i toan. Ända till jag skulle spraya någon fläck och upptäckte att flaskan var TOM!
  den 4 augusti 22:18

  Ruphert:
  HA HA Livet är fyllt av mysterier 😀 Själv använder jag grön såpa till i stort sett allting.Det är helt outstanding.Doftar dejjligt. Hoppas ni överlevde torsdagsstädningen även denna gång. Och så var snäll mot jäntan.Hon gör så gott hon kan,förstår du. *hä hä* 😛 KramKram
  den 4 augusti 21:47
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  3413Mamma:
  Ja jag tror lilla toan är städad men utan rengöringsmedel.Men tänk vad pengar hon sparat åt mamma, fniss.Står det inte MITT framför näsan varför då anstränga sig och leta.Jadu det är lätt att vara tonåring!!!
  den 4 augusti 20:16
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Familjens superstar

 3. Pingback: Tonårsmorsa » En udda Midsommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] veckan månaden till städning och annat hushållsarbete. Inte var hon särskilt mycket bättre på hushållsarbete när hon bodde hemma […]

 2. […] Jag undrar vad Jai egentligen har gjort för städning i badrummet nere? De flesta veckor hon har städat, har jag efter hennes städning gått ner och städat av handfatet bättre, städat ur toaletten bättre o.s.v. Det här börjar bli farligt likt gåtan om när Binta bodde hemma och hade ansvar för städningen av samma badrum. […]