Torsdags-laddning!

Ok, jag gör ett nytt försök idag! Fick ett bra tips av Tierra! Tack! Hur som haver. Idag är det som bekant Torsdag… Det betyder ju storstädning här hemma! Hittills har den gått helt smärtfritt!!! Men så är ju inte de två äldsta damerna hemma heller…    Ummm  Vi får  se hur det går  när de kommer hem… Jag o Isa har i allafall gjort våran del klart. Så vi är fria från allt sån ´t under resten av dagen. Nu sitter jag bara  och laddar mig för att kommendera de andras städning till de behagar dyka upp…   Det blir väl lite Vilda Västern , som det brukar va här  på Torsdagar…  Ja, vi får väl se…

Sen har vi ju lilla Spiderman som börjat smått på dagis idag, med lite mjuk-start. Hoppas bara att han inte skrämmer slag på fröknarna med alla nya ord han lärt sig i sommar… Igår när jag låg och vilade på soffan kom han och och sa till mig; ”Du och ditt temperament, mamma!” Ja, det är kul när man hör sina egna ord ibland, men i helt fel sammanhang… Nåja, det var inte DE orden jag oroar mig över… Snarare de han snappat upp från sina store-systrar. Hörde honom använda ”F-ordet” härom dagen. Tror INTE dagis uppskattar alla kunskaper de små liven tar till sig… Tycker nu inte att mina tonåringar har allt för ovårdat språk till vardags… Men när de ryker ihop med varandra… Ojojoj…  Pissed   Då ramlar det ord ur deras munnar som jag inte visste att de existerade. Och de man visste existerade trodde man ändå inte att barnen skulle våga vädra, eller att DE ens kände till dem. Man vet inte om man skall göra. Rusa fram o hålla för deras munnar, eller sina egna öron, för att slippa må dåligt. Riktigt fula grodor passar på att smita ut ur munnarna på dem.  Froggie  När man sen blir arg och säger att de inte får kalla varandra för så fula ord. Då försvarar de sig alltid med :”Men det var inte jag som började!” Varför nu det skulle göra nå ´n skillnad, vem som började…? Men hur kommer det sig också att det aldrig är nå ´n som börjat? NÃ… ´N måste väl rimligen ha börjat?   Men även OM man nu inte är den som börjat, MÃ…STE man då gör abråket värre genom att kalla den andra för något ÄNNU fulare?    Ponder   Om min väninna mot förmodan skulle kalla mig ”idiot”, måste jag då hitta på nå ´t ännu värre att dra till med? Nä, jag skulle troligen svara något i stil med;” Vad trist att du inte känner att vi inte är på samma nivå!” Men sen skulle jag kanske tänka; ” Äh, det där uttalandet säger mer om hennes intelligens än min!”   Men det är väl kanske det som skiljer ungdomar från vuxna. Fast jag är nog ett dåligt val om man vill bråka, inte för att jag är konflikträdd, men jag försöker nog använda munnen mer än knytnävarna och jag har lite svårt att stå o skrika fula ord till nå ´n…  Trap Door  Så den som verkligen är ute efter bråk, väljer nog en annan motståndare än mig… Nåja, här sitter jag o drar på, medans det i själva verket kanske bryter ut världs-krig här hemma idag, när de stora tjejerna kommer hem och ska börja storstäda!!!  Screamer    Combust    Whip    Throw Computer  Kan de inte bara komma hem och överraska mig… Bara gå in i sina respektive rum, städa upp där UTAN ATT SOPA DAMMET UNDER MATTAN…    You Are The Woman  Bara komma hem och liksom avguda mig. Lägga sig vid mina fötter och fråga stillsamt; ”Mamma, vad vill du ha gjort?” Jaja, drömma kan man ju få göra, eller hur… But as I said before; I ´m a surviver!!!  Homey    Jaja, nu måste jag pyssla lite innan kriget utbryter…      

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Torsdags-laddning!

 1. Inkopierade kommentarer:

  3332Ranja:
  Hej gumman jag tror att du har haft glädje av käppen .gumman jag har på min blogg kan du hämta för det passa .hehehheoj-oj du har mycket att stå i och mycket som vi inte fattar när det gäller barn,jag håller med dig att de använder väldigt fula ord ,jag minns mina oj.oj det var riktigt fighter,nån krig utbryter icke men nära på.hihihi. Ha det bra min vän. Kram Ranja
  den 5 augusti 10:21
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)
  ———–
  13ismyluckynumber13:
  Tjatade på Jossan om att städa rummet idag men icke.. sen ville hon ha en kompis sova över och då gick det att städa. får väl ha hennes kompisar att sova här jämt för då händer det grejjer minsann. Sen fula ord.. Har en väninna som är väldigt *ful* i munnen.. Säger man åt henne att så kan du väl inte säga. Vad får man till svar??? Det var inte svårt, ska jag säga det igen? Det har blivit ett nytt ordspråk hos oss.. Kikade bara in för att säga god natt och suss sött.. Ha det vännen.. Kram Nina
  den 5 augusti 00:07
  (http://spaces.msn.com/members/ninalarsson711sweden/)
  ————-
  74Elis74:
  Jag förstår vad du menar. Nu är ju inte mina ”stora” barn så väldigt stora (6 & 8 år), men städning…..Fy, tycker de. Min dotter har väl hållt på i 4 dagar med sitt rum nu. Nu är det bara dammsugning kvar. Puh, så skönt!! / Kram Elis.
  den 4 augusti 16:20
  (http://spaces.msn.com/members/hotelis/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.