Att ha överskottsenergi!

För alla trevliga människor som önskade mig o morsan en trevlig utekväll i Lördags, kan jag ju upplysa om att DET BLEV INGET! Vi bestämde oss för att förbereda inför överrasknings-middagen i stället. Dessutom brukar det bli så när jag planerar nå ´t med morsan. För hon brukar planera ca: 20-30 grejer till varje gång vi ska träffas, men eftersom hon är en tidsoptimist utan dess like, brukar vi få prioritera bort minst en fjärdedel. Fast jag är alltid lika förvånad över att vi lyckas hinna 3/44 för hade saker skett i mitt tempo (som är normalt) hade vi kanske hunnit med max 1/4. D.v.s. min mor är inte bara tidsoptimist, jag är övertygad om att ifall det gjordes en utredning på henne skulle de komma fram till att hon hade DAMP eller nå ´t åt det hållet, när det gäller att alltid vara i farten och köra 120 km/timmen. Ni som hängt med i mitt bloggande ett tag eller känner min privat… Känns det igen? Ja, precis, min äldsta dotter lider av samma åkomma. Men det är både på gott och ont ska ni veta, för de får en jäkla massa saker gjorda. Problemet är att det inte alltid är RÄTT saker och att man ALLTID får vänta på dem, eftersom de EGENTLIGEN skulle ha hunnit 20 grejer till , så håller de alltid på med det de gör låååångt senare än de planerat. Puh! Hälften av deras energi för en dag och jag skulle få OTROLIGT mycket gjort, som aldrig blir av!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Att ha överskottsenergi!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Onlinemostley:
  Går bra,,,går fint 🙂 😉 Kram Disa
  den 9 augusti 09:26
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  3413Mamma:
  Ja det var en tuff morsa du har.Men bara hon inte stressar för mycket.Jodå min migrän gav med sig höll bara i sig 18 timmar denna gång.Så jag har typ dyr bakfylla ida.Inte heller att leka med.Men det ordnar sig med det med ha det bra vännen min.Tack för din omtanke //Nilla
  den 9 augusti 09:23
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.