Överraskning

Ja, vad kul det var att överraska min lilla bebis-tjej Isa igår! Framför allt för att hon är den som minst förväntar sig något! Vi hade bjudit hit hela tjocka släkten, med mormor i spetsen, som kom och bakade köttfärs-piroger, lagade en hel 3-rätters-meny åt 15 personer, med Isa ´s favoritmatsedel. Så till varmrätt blev det plankstek och till efterrätt en Gambiansk efterrätt som heter Chackry, med couscous, cocos och en slags söt mejeri-sås, med yoghurt, grädde, ananas, keso m.m. Vi hade dukat fint långbord i vardagsrummet och storasystrarna  Binta och Jai fick vara servitriser, som serverade i svarta kjolar och vita blusar.

Vi hade haft en snabb serveringskurs på förmiddagen med dem. Ja, det var verkligen trevligt och inte något hon väntat sig. Fast att NÃ…T var på gång hade hon förstått, eftersom Spiderman (som för övrigt var den enda som var på dåligt humör igår) hade avslöjat lite grann. Han sa; ”Men manmma, när börjar kalaset då?” Jag sa: ”Men vi ska inte ha nå ´t kalas”. ”Men var är ballongerna då?” ”Jag sa.” men vi har inga ballonger” Då sa han:”Jo, men jag såg när du köpte dem…!”     Ja, det är inte lätt att ordna överraskningar med en liten skvallergubbe med! Men lyckat blev det i allafall.

Sen fick hon åka med mormor hem några dagar, sen blev hennes ena pressent från brorsan, Karin , Kribban och Kornelia att få följa med dem till Skara sommarland till helgen. Så jag är säker på att isa blev nöjd med sin födelsedag och sina pressenter.   men det är inte lätt att inse att ens lilla prinsessa har blivit en stor tjej. Hon hade önskat sig en hund i första hand (men SÃ…Ã…Ã… roligt fick hon inte) och i andra hand en NY mobil med kamera och kartong. Ja, det är inte lätt att vara den yngsta i den ”barnkullen” av tjejer och hela tiden få ärva det andra ratat. Kanske blev till och med den nya kartongen viktigare än mobilen… Men  vi hade fattat vinken…  

 Hoppas Hoppas att det känns bättre nu!!! Förrästen… Det har hänt en annan cool grej. De har ju öppnat en blogg-sök-sida som heter bloggportalen. Tror adressen var www.bloggportalen .se   (Glöm ej registrera er där, alla bloggare) Jag har registrerat mig där. Men nu har en jätte-gullig svenska som bor i USA även lagt in mig där som tips!!! http://spaces.msn.com/members/Tangy79/ Vilken underbar överraskning. Hon är förrästen på besök i Sverige just nu. Så nu undrar jag bara: Är jag kändis nu?  Eller räknas inte vi bloggare till det? Men det måste väl vara seriösare att bli, om inte kändis, så åtminstonde lite poppis p.g.a. nå ´t man faktiskt skrivit än att man visat tuttarna (där fick ni ett ord till att söka på, alla porr-letare) i Big brother, eller nå ´t! Inte för att jag började blogga för att bli ”kändis”, men att jag gillar uppmärksamhet är ändå ingen hemlighet.    Roll  Tack i allafall Tangy-gumsan, för lite draghjälp till min blogg!!! Kommer nog tyvärr inte hitta nån sån hängiven beundrare som du. Hoppas att du får det helt underbart här i Sverige och proppar i dig av allt du saknat och får med dig ett gäng goda minnen från Sverige när du reser tillbaka. Stor kram till alla!!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Överraskning

 1. Inkopierade kommentarer:

  Panda_Lasse:
  Hohooo!!! Kul med kalaset!!! ..och den nya bilden på Isa var ju mycket ”bättre?”… 😀 Ha det riktigt bra!! Kram, P-L
  den 8 augusti 16:12
  (http://spaces.msn.com/members/PandaLasse/)

  Sten:
  Hej vännen Inte lätt att fixa överaskningar när de små inte kan hålla tyst. Jag vet exakt hur det kan vara, samma sak när jag var ett litet barn eller rättare sagt ett mindre barn för barn kommer vi alltid att förbli, fast då var det jag som inte kunde hålla tyst. Så min storebror var inte så där jätteglad när det nalkades födelsedagar eller jul ”säg inget till Sten för han kan ju inte hålla tyst” Stackars Spiderman jag lider med honom. Annars verkar allting vara sig likt hos er. Ha en fortsatt bra dag. Kram / Sten
  den 8 augusti 14:11
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

  TantRut:
  JA, tänk vad åren går fort, sälv blir man inte ett dugg äldre 😉 Jag tror hon blev jättenöjd över kalaset och presenterna =) Ha en fortsatt bra dag, kramar från TAnt Rut
  den 8 augusti 13:49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.