Linda Skugge

        Ja, ibland rullar hon verkligen, Linda Skugge! Tyckte verkligen det var as-coolt att hon publicerade mailet från hennes ”icke-beundrare” Rickard. ”Ja, den där Rickard” som Madickens mamma sa! (Måste vara samma Rickard…) Han ´har suttit därhemma och retat sig på nå ´t Linda Skugge sagt, ska visst vara nå ´t påhopp som jag missat… Nä, Linda, det kanske inte var så snällt (har ju missat det, så jag vet ej) men å ´andra sidan så känner man ju inte till ditt namn för att du säger snälla saker. Men nu har Linda inte bara bevisat att hon har humor, hon har bevisat att hon tål kritik själv också!       Nä, någon ängel tror jag inte hon är, men ibland är hon stört-skön! Tyvärr Rickard, det blev 10-0 till Linda!!!     Det hade du inte trott va??? Inte nog med att hon på din förfrågan besvarade ditt mail…             Hon publicerade det också!!! Ja, inte är hon snäll alltid ,                     men    det var inte du heller; Rickard! Tur att  Linda inte var obeväpnad… Haha .        Länka gärna till Linda Skugge ´s sida  från  min så kan ni själva läsa vad roligt det blev att få läsa Rickards mail, med Linda ´s kommentar.    Ibland rullar hon verkligen, allas vår Linda Skugge…! Have a nice day!    

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.