Reggae-festivalen

Jag har inte gått under jorden eller nåt, jag har bara haft såååå   mycket här eftersom det är REGGAE-FESTIVAL i Uppsala och jag har helt öppet hus här hemma, verkar det som!

Men jag låter dem hållas. Det är trots allt bara en helg. Detta är andra bara andra året jag inte själv går. Av den simpla anledningen att jag inte tycker att jag har råd, helt enkelt och att det bara var en artist som jag verkligen hade velat se. Men, men! Man får stå tillbaka ibland! Men jag har här 3 av mina egna 4 barn hemma och Binta har 2 kompisar från Göteborg här. Min ”styv-syrra” är här med 2 kompisar, Spidermans kusin är här med en kompis. Jaha, hur många blir det? Hmmm… 10 ungdomar och jag själv… Jaja, huset fullt, som sagt var.

 Så ni förstår att det inte funnits så mycket tid till att blogga… Men jag har inte haft TRÃ…KIGT här i helgen i allafall… Inte Spiderman heller. Han är en kille som trivs med folk, han! Men igår var han tyvärr lite dålig. Han började morgonen med att kräkas ner hela vardagsrumsmattan! Så jag var ”hemma” från jobb i går. Alltså, jag jobbar ju hemifrån. Men jag jobbade alltså inte igår då! Hur som helst; Har fått önskemål om att jag ska berätta vad som ”hände sen”   med min äldsta dotter Binta (16) som skulle bli modell och sprang runt här och lekte ”Tyra Banks” i huset och skulle bli superkändis och brände sista månadspengen direkt eftersom hon ändå skulle bli känd och rik supermodell snart! Hur som helst så kom hon ner på jorden igen efter ett tag och hon ganska ”normal” igen. ”Nalle” åkte till Paris på jobb och kommer åter om ca: 3 veckor. Eventuellt ska nå ´n av de tjejer som är inblandade i detta, hennes mamma ska hjälpa till att sätta upp en modevisning. När, var hur allt detta ska ske, vet jag ännu, men det lär nog visa sig. Jag vet i allafall att det är väldigt skönt att min dotter Binta kom tillbaka och att hon landade med båda fötterna och insåg att kontot liksom INTE kommer att vara överbelagt av en massa pengar närmsta tiden. NÄ, det är en lång och hård väg att bli supermodell!!!

 I natt när hon kom hem såg hon i allafall INTE ut som en supermodell. De hade ju varit på reggae-festivalen och kom hem med lera upp till knäna. I och för sig har man ju hört talas om ler-ansikts-mask, men jag tror inte det gör så mycket verkan på benen. Jai (14) som hade vita, korta byxor och lågskor såg, om möjligt, ÄNNU värre ut. Sen blev det nästan fajt när de kom hem i natt, och Binta insåg att det var HENNES skor  hon hade på sig… Men vi är så VANA vid krigs-zoner här hemma nu i slutet på sommarlovet så jag orkar knappt bry mig. Låt dem kriga! Låt dem kriga så de blir trötta snabbt och somnar innan morgonen grytt, i allafall och ju mer tid att sova man har, desto snabbare tar detta evighetslov slut och vi får in lite rutiner igen och kan börja slappna av! Är i allafall glad att min äldsta dotter, än så länge (peppar, peppar) är så pass ointresserad av alkohol. Ja,ja, nu tror ni väl att hon blåst mig totalt !

Men då känner ni inte min frispråkiga dotter som gärna skryter om sina dåliga bedrifter. (Deklarerade glatt när hon började röka.) Skulle vara mer orolig då, när det är sådana här tillställningar som lockar mycket ungdomar! Då kan jag säga att jag är mer orolig för min fjortis, som redan ”åkt fast” för mig med att ha smakat… Därför känns det ju extra tryggt när de går tillsammans, så de inte hittar på så mycket tok när de måste ha lite koll på varandra. Då behöver man MEST bara oroa sig för vad andra människor ställer till med. Men om jag inte visste att jag har så många vänner och bekanta som vistas på festivalen skulle jag nog inte våga låta dem vara där så långt in på natten, i allafall! Nej, nu är de på väg att sticka dit igen, så jag måste hinna kolla kläder, matpengar och framför allt; FÖRMANA!!! See Ya ´!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Reggae-festivalen

 1. Inkopierade kommentarer:

  ulrika45:
  Härligt att höra att din dotter har huvudet på skaft och landat igen. Ha det bäst! Kram ulrika
  den 15 augusti 23:24
  (http://spaces.msn.com/members/ulrika45/)

  Onlinemostley:
  Fullt upp som vanligt hör jag….;) Vet inte vad jag ska säga till tröst,,mer än…dom växer upp…(hjälper det????:/ ) ha det gott…Kram Disa
  den 14 augusti 20:20
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  Isabelle:
  Tack för grattiset! 😀
  den 14 augusti 15:14
  (http://spaces.msn.com/members/mintokigablogg/)

  DolphinAIK:
  Förmaningar verkar livet bestå av när man har tonåringar. Supertrist men det funkar inte utan. Hoppas allt gick bra under reggeahelgen. Kramisar
  den 14 augusti 13:24
  (http://spaces.msn.com/members/gnag1/)

  morsan:
  (så mabou vet vem
  jag känner nog mer oro än dig
  den 14 augusti 00:06

  Smultrondroppen:
  Låter roligt men som jag sagt förut så vill jag inte stå där själv när dagen stundar =0). Än så länge är mina 2 små 1 & 3 år men det går ju så himla fort. Kämpa på å försök å minnas hur det var själv när du var liten & ungdom. Det gör jag å det är en fördel för mig iaf. Kämpa på Fia.
  den 13 augusti 21:53
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)

  Jenny:
  *s* Förstår att du haft annat att pyssla med ett tag! Håll ut, snart har terminen börjat igen! =) Kram
  den 13 augusti 20:11
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

  lovelysuzieq76:
  Hehe…va roligt du har skrivit=) Verkligen kul att läsa.. Hoppas att du hr en trevlig helg=) Kram Susan
  den 13 augusti 18:53
  (http://spaces.msn.com/members/lovelysuzieq1976/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.