Morsan

Japp! Hallo Folks! Nu är jag tillbaka!    Cheer Up  Och ni behöver inte oroa mig för min lunch,  Hungry   det var ju en blogg full av BILDER!!! (Haha)

 Ja, ja, hur som helst. Ja, skolan är ju i full gång nu.    Teacher  Och jag njuter verkligen av det! Fast Binta (min äldsta) är super-förkyld, så vi får se hur länge hon pallar ta sig till skolan utan att falla ihop. Apropå sjukdomar och förkylningar, så gissa hur många gånger sedan min stora, allvarliga operation i Lördags (då de drog ut geting-gadden) som jag fått äta upp att jag brukar kalla min yngsta dotter Isatou för hypokondriker!!!

 Så fort jag nämnt något om att jag har lite ont i ryggen, eller är öm nånstans så kommer det som ett blixt-nedslag: ”Har du fått blodpropp igen, mamma?” Ha-ha-ha. Man kan ju hålla sig för garv för mindre. ”Och DU ska kalla MIG för hypokondriker, mamma!!!” Moppsar sig min 12-åring. Finns det inga lagar i Sverige (det finns ju lagar mot allt annat) på att man inte får tilltala sin mamma med ironi. Oups, nu ska jag kanske vara tyst och inte kasta sten i glashus. (Det var ett skämt, morsan!!!hehe)

Just det, ni som undrar varför min mamma brukar skriva under sina inlägg till mig med ”morsan” eller ”morsan, så Spiderman vet vem det är…” Jo, här är storyn bakom. Vi hade varit med min mamma hela semester-veckan och Spiderman var så stolt över att han kunde öppna mormors bildörr själv.    Truck  Måste väl ha råkat tilltala mamma med ordet ”morsan”, så Spiderman snappat det! Men så skulle han åka bil med morfar och kämpade och kämpade med bildörren utan att lyckas få upp den.    Convertible  Morfar kan inte låta bli att retas lite, så han säger; ”Men du har ju inga muskler, det är ju bara filmjölk i armarna!” Då svarade Spiderman: ”Men jag kan faktiskt öppna morsans bil!”  

 Ja, det lät ju lite roligt! Fast jag tror lilla Spiderman håller på att byta skepnad… Lite i allafall! För just nu slår Polis något högre än Spiderman. Men just nu är Husets Herre varken bekymrad om det ena eller andra. Just nu är han skit-upprörd! Stora syster Isa är snäll nog att ordna kvällens välling-flaska, så jag kan skriva klart denna blogg. Men Spiderman /Polisen  Policeman  är super-arg för att Isa tar sista vällingen ur paketet och står här och vrålar bredvid mig… Hold On!… Så… Polisen har varvat ner lite… Jag visade honom 2 oöppnade paket, så var det liksom löst!!! Men nu ska polisen nattas. (Rätt tryggt att bo med en Polis också, så jag tror inte jag gjort något nedköp, med detta skepnads-byte!) Natti, kära Vänner! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Morsan

 1. Inkopierade kommentarer:

  Onlinemostley:
  JAha,,,det är till att byta skepnad… 😉 Ta sista vällingen är minsann världsliga saker….Om man ska öppna bildörrar för det är ett hårt jobb,,,så de så!!! 🙂 Kram Lille Spider-polisen… Disa
  den 26 augusti 08:17
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  morsan:
  nu har det hänt. Jag fick en BLODPROPP i kväll när jag var på brukshundsklubben. Kan ingen ta ihjäl de där getingarna som sticker runt och orsakar blodpropp. Ikväll hände en annan rolig sak på brukshundklubben. Vi har ju en spårgrupp på torsdagar och så säger en av deltagarna; ”det är så skönt med den här spårgruppen, så man har någon att träna med. Man kan ju inte skicka ut sin familj och bekanta i skogen för att få hjälp med att träna hunden” Varför inte frågar jag förvånat? Nä säger hon; min familj är inte speciellt hundintresserad” Ha! säger jag, det är inte min heller, men jag kör ut dem alla i skogen så Mischa kan träna sök. Även den näst minsta på tre år, bara den nyfödda slipper undan. Ni skulle ha sett deras tivlande miner. Ja,ja sa jag, har de gett en lillfingret tar man hela handen. Nån av min familj har varit dum nog att följa mig och mischa på långpromenad och därifrån till att kräva att de gömmer sig i skogen så hunden får träna sök, är steget inte långt(se dotterns tidigare blogg) Vaddå inte skogsmänniskor, eller hundälskare? Vissa saker kan man bara inte ta någon hänsyn till. Visst jag fick tvivlande blickar och nån blick såg lite rädd ut när jag upprepade ”jag säger då bara det: får du lillfingret så ta hela handen”. HAHA!
  den 25 augusti 22:56

  Tierras_Space:
  Hej vännen ! Bara ”lilla” jag so kommer förbi och läser lite om vad som hänt sedan sist. Det låter som om vardegen nu återkommit och du har fullt upp. Hoppas att det går bar och att du orkar med 🙂 Ha en jätteskön kväll och en trevlig helg ! Varma kramar, Tierra
  den 25 augusti 16:20
  (http://spaces.msn.com/members/tierrasweden/)

  MizzAnonyM:
  Hej! Tack för din omtanke, det värmer i mörkret. Ska nog rida genom det här som en starkare person. Härliga bloggfoton! MVH/M.A.M
  den 25 augusti 01:27
  (http://spaces.msn.com/members/mizzanonym/)

  LILLATANTA:
  OJ VILKEN ROLIG KVÄLLS LÄSNING JAG FICK.jA HOPPSAN JAG TÄNKTE PÃ… DIN BLODPROPP OCH OPERATION. HUR KAN JAG SKÄMTA OM SÃ… ALLVARLIGA SAKER.mEN DU ÖVERLEVDE JU. Ja inte lätt alltid här i livet.Dumma geting stackars dej. Fast lite avundsjuk är jag nog på dej i alla fall.med både spindelman och polis i en och samma person,tänk välling stark är han med.Du kan vara trygg du.Med den bäste super mannen i världen. Min millitär johannes har degraderat till stilla sittande data nörd.Ja de barnen de barnen.kram
  den 25 augusti 00:08
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  FruEriksson1:
  Hejsan på dig!! Ville bara tala om att jag varit inne och kikat lite, Hoppas att det blivit bättre med benet efter ”operationen”… Har också en liten kille som gillar välling. Ha det gott och hoppas att det blir bra med förkylningar mm. Nattis och kram från Bea.
  den 24 augusti 22:20
  (http://spaces.msn.com/members/beaeriksson/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.