Naglar=Life!

Japp! Ny invigning på min sida! Blev så trött på allt grönt, men nyheter förnöjer, inte sant? Kul med lite nytt i allafall! How ever! Jag har ett STORT problem nu! Har varit i stan och letat nagellack! Ja, jag har s.k. fransk manikyr och använder mig av vitt och genomskinligt nagellack och så en massa bling-bling-stenar  i olika färger som jag sätter fast på varje nagel! Mitt problem är att om man använder 2 lager, så tar det TIMMAR att torka, men då kan man få det att sitta skapligt bra , det står upp till  7 dagar, vilket i verkligheten för en fyra-barns-morsa betyder 3-4 dar (if you ´re lucky). Köper man i stället ett snabbtorkande nagellack, så kan du ge dig sjutton på att det inte sitter i 2 fulla dagar! So what ´s a woman to do? Finns det någon som har något bra råd att ge? Köpte nu idag ett genomskinligt Depend Topp/Överlack, supersnabbtorkande, ger skydd och högglans. Köpte också det svindyra Lóreál Resist&Shine Ultra Resistant Up to 7 Days, som jag använt ett bra tag nu. Jag tänkte att om jag först tar ett lager av det snabbtorkande och sen det med Up to 7 days… Eller, borde jag ta tvärt om? Alltså, man vill ju ha ett fungerande nagellack!!! Kan de inte tillverka ett långtidsverkande-snabbtorkande-supershine-med-vitaminer-skyddande-nagellack??? Det är ju 2005 for Heavens Sake!!! Alltså, jag har varit nagelbitare (pratar om 3-millimeter-kvar-av-nageln-nivå-nu, inget klent nafsande!!!) sedan jag gick i lågstadiet! Nu har jag hållit uppe sedan i julas nån gång (med några FÃ… återfall, där jag ändå inte kommit ner till nagelbanden) och då måste jag ju få TA HAND om mina små stackars tunna, misshandlade naglar. Jag är ju 34 bast nu och tycker att jag är värd att få njuta av mina långa, välmålade, pärlförsedda naglar för första gången i mitt liv! Det enda som är lite trist är att alla verkar tro att jag har lösnaglar för att de är så välvårdade. Men JAG VET!!! They ´re REAL, baby! Och vaddå 90 spänn per nagellack??? Och vaddå pärlask-för-75 spänn-som -bara-kan-köpas på-Ã…hlens-i-Stockholm-och-vad-kostar-biljetten-dit-tur-och-retur???  Vadå äta gröt o nudlar sista veckan av varje månad? Det viktiga är väl att morsan har real, hot nails?!!!  Nääärå, riktigt såååå illa är det inte!!! Fast hade det vart så, så hade valet blivit EXTREMT svårt!!! Gröt & Nudlar en vecka eller real, hot nails??? Hmmm… Ge mig lite råd, alla kvinnor som har naglar att skryta med!!!

Jag vet att en massa bloggpolare väntat på att höra om gårdagens Torsdagsstädning, men jag kan tyvärr inte ge er några smaskiga nyheter. Vilket JAG är glad för! Tro det eller ej, men jag tror skolstarten tagit kol på mina ungar så till den milda grad att de inte ens orkade protestera igår. De bara gjorde det de skulle och jag har naturligtvis ritat kors i taket, för det var det mest storslagna som hänt i denna familj!!!

 

Eller så var det bara ett sätt att blidka mig, för ikväll är alla 3 tjejerna ute på galej! Fullständigt livsfarligt, med andra ord!   Måste också tillägga att om ni läser min mammas kommentar på bloggen ”Morsan”, så fattar ni själv vilka problem vi hade med henne på vår semester, med skog och hund! Ha en bra helg, gott folk! Kram!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Naglar=Life!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Smultrondroppen:
  En kommen tar till från lilla Fia. Om man nu nödvändigtvis måste bita på naglarna kan man lika gärna gå & slicka på en toalett. För du får i dig lika mycket bakterier som att bita på naglarna. Jakie. Men jag ger dig en MYCKET STOR eloge som lyckats att inte bita på dem sen jul. Hipp hipp hurrra. Fia
  den 29 augusti 22:51
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)

  Smultrondroppen:
  En kommen tar till från lilla Fia. Om man nu nödvändigtvis måste bita på naglarna kan man lika gärna gå & slicka på en toalett. För du får i dig lika mycket bakterier som att bita på naglarna. Jakie. Men jag ger dig en MYCKET STOR eloge som lyckats att inte bita på dem sen jul. Hipp hipp hurrra. Fia
  den 29 augusti 22:51
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)

  Pärliz73:
  Heeej Fatou.. Nu äntligen kommer jag också på besök hos mina kära och gulliga vänner. Ni har verkligen funnits här för mig i mitt svåra så nu när jag känner att jag kan ta mig an era bekymmer och sorg så vill jag det med. Har tyvärr inga tips på detta med nagellack, har själv STORA problem med att få det att hålla. En mamma som mig som alltid är igång och städar eller har en trasa i näven så är det lika med noll. Berätta gärna om du får ett toppen tips = ) Omfamnar för stödet /Tanja
  den 28 augusti 12:13
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)

  Lena:
  Vad är nagellack?? Menar du att man kan äta det ISTÄLLET för gröt??? Annars har jag ett knep. Har förmodligen varit mus i ett tidigare liv, för ca hälften av min kost består av ost. Och mina naglar är stenhårda!! UTAN depend-resist-ultra-shine… eller vad det nu hette. Helt omöjliga att bita på med andra ord! Tror det beror på osten (kalcium eller nåt??)
  den 28 augusti 12:04
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)

  Onlinemostley:
  Mmmmm,,,dessa naglar,,,mina är jämt pälsförsedda av katt hår :/ Kram Disa
  den 28 augusti 07:43
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  badarensfunderingar:
  OBS! Ny dikt tävling på G. Passa på!
  den 27 augusti 23:59
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  Izadora4:
  Hej ! Kul att du hittade till min sida! Kramar tillbaks !
  den 27 augusti 14:30
  (http://spaces.msn.com/members/Lilla-Isa-Fisa/)

  RobertImaginos:
  Lilla vän.En sak ska du ha väldigt klart för dig:Jag liksom bara rular när det kommer till städning.Jag gör det bara inte så ofta 😉 En gång i veckan är på tok för mycket *he he* Vaddå? Målar du tånaglarna oxå? Ha det göttigt,lillan ;-P K R A M
  den 27 augusti 13:42
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  Sten:
  Hej vännen Vadå problem med nagellacket? Ett tips! Ge tusan i att måla dom och problemet är löst. Ser också i min kristallkula att du har problem med bloggen, ja me. Har två datorer, en som jag använder som backup för att se så att mina andra sidor uppdateras som de ska. Problemet är att båda datorerna låser sig när gör besök hos er andra bloggarvänner. Kan det möjligen beropå mina smily,s? Detta är nu tredje försöket. Helgkramar / Sten
  den 27 augusti 13:13
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

  SoulwaySun1:
  NAGLAR. Lägga ned så mycket möda, stålar och bekymmer på naglar???? Kolla mina Fatou under bloggbilden med vit blomma hålles av handbild. Kortklippta med en vacker dekorrand i svart!!! Vad tycks???Senaste mode här i bushen i varje fall;-). Massor av kramar till ball tonårsmamma med naglar som smycken!!!Hälsar Soulway.
  den 27 augusti 12:25
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)

  earth_love:
  Hej Fatou! Smyger förbi och tackar ödmjukast för kommentarer och rader i min Gästbok; tusen tack – Det VÄRMDE! Hoppas du får en solig och fin höstdag! Kram från Camilla
  den 27 augusti 11:54
  (http://spaces.msn.com/members/minhimmelskavarld/)

  Kassandragypsy:
  Thank you for the visit and your wishes! : ) Hope you’re having a great day/night! All the best and good luck! Greetings from Russia, Elena
  den 27 augusti 09:38
  (http://spaces.msn.com/members/kassandragypsy/)

  solglimt61:
  Smyger in och viskar godnatt. Önskar dig en fin helg fylld med Ljus & kärlek ♥ Kram Katarina
  den 27 augusti 01:35
  (http://spaces.msn.com/members/solglimt61/)

  badarensfunderingar:
  Elegant på min ära, elegant!
  den 27 augusti 00:52
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  Cissi:
  Hej Ã… tack för din kommentar! Du förresten, har nån talat om för dig att du ser OFÖRSKÄMT bra ut med tanke på att du har, inte mindre än, FYRA ungar!!! My god, hur ung var du när du började ha skoj 😉 Kram!
  den 26 augusti 23:46
  (http://spaces.msn.com/members/sprallig76/)

  Suss:
  Om man ändå kunde använda nagellack.. *suck* Ja.. Jo, visst KAN jag använda det, men i mitt jobb tvättar man ju händerna säkert 20-30 gånger om dagen (om det räcker..) så nagellack på mej sitter inte ens en dag… 🙁 Tycker verkligen de kunde uppfinna det där ”långtidsverkande-snabbtorkande….. du skrev om, PLUS att det aven bör tåla ett oräkneligt antal tvättar… Ja.. Kanske vore nåt att ta patent på?? Måste bara fundera ut ett bra recept, eller va det heter.. TREVLIG HELG!!! // Suss
  den 26 augusti 22:18
  (http://spaces.msn.com/members/susscarlsson/)

  Panda_Lasse:
  Trevligt helg tillbaka!! För naglarna: Prova med Linogrund (för linoleumgolv) och sedan två lager Resistent på det. Vänta 40 minuter mellan varje lager. 😉 Kram, P-L
  den 26 augusti 21:15
  (http://spaces.msn.com/members/PandaLasse/)

  BästaJenny:
  Att skolan börjat är ju bara såå underbart! *s* Äntligen får min vilda, sociala unge allt det hon behöver vad gäller att umgås och leka! Då blir hon ännu gosigare *L* Blir avis på dina naglar! *s* Jag har eksem på händerna och har tappat två naglar.. de finns bara inte! Hade jag naglar skulle jag nog välja nagellack istället för mat.. hallå, de äter ju i skolan, eller?! *s* Näpp, nu ska jag gooooosa med Vildan en stund 🙂 Kramen!
  den 26 augusti 21:09
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.