Dumpad, bröllop och telefonsex!

Asså, shiiit! Vad är det som händeeeer??? Håller mina blogg-vänner på att dumpa mig? Har blivit helt fixerad vid antal läsare/dag. Nu har jag haft dåligt i två dagar i sträck! Är ni trötta på mitt skrivande? Ja, jag vet, man ska skriva för SIN EGEN skull… Men, handen på hjärtat nu, bloggare, vad är det EGENTLIGEN som driver oss att fortsätta? Jo, antalet läsare och kommentarerna och Gästboksinläggen.   Ja, jag vet att jag inte var så bortskämd från början, men nu är jag det…

 Över 200 läsare/dag är ok. Över 250 är jätte-bra och under 150 är… uselt! 1 min. i 24.00 hade jag 122… något liknande igår… fast det finns EN värre sak… När man knappt får några comments… Snacka om att hjärtat slits i stycken… När jag hade mina personliga topp-noteringar på över femhundra-nånting-läsare, hade jag inte fler kommentarer än jag har nu… Nehe…

Man skrev alltså nå ´t som inte ens var värt att kommentera… Hur peppande är det? Då kan man lika väl börja välja kista… Snacka om taskigt självförtroende… Fast jag har aldrig utgett mig för att ha ett gott sådant…

Från det ena till det andra:  Skulle chatta lite med Tierra idag på kvällskvisten, men det gick inte så bra. För mina två äldsta hade just då något fnitter-anfall… De började vinkla web.cam åt alla håll i rummet och de låg dubbelvikta över databordet i nå ´t hysteriskt fnitter-anfall… Ett under att inte lilla Spiderman-Polisen vaknade, men han hämtades med feber på dagis idag, så det lär inte bli mycket till jobb i morgon…

 Det blev mycket kommentarer på mina två sista bloggar, så några läsare har i allafall stannat kvar… Antagligen de BÄSTA då, eftersom kommentarerna inte minskat i antal! Så håll till godo med en bloggare på utgående… Jag som fräschat till min sida och allt… *sniff*… Jag som kämpat så för att bli bloggar-kändis i spacen… Ã… andra sidan hade kändisskapet kanske stigit mig åt huvudet, med tanke på hur exalterad jag blir så snart nå ´n nämner mig i sin blogg, eller länkar till mig… eller som Björn… sjunger med mitt namn i texten på en sång (Javisst, jag skulle inte glömma dig; Soulway!!! ) Det är nog bäst att jag fortsätter vara denna gamla okända Tonårsmorsa, som slutat mangla sängkläder (uuugh! Det hugger fortfarande i mitt hjärta, när jag tänker på hur många timmar jag stått o manglat sängkläder o ungarna inte ens kommenterat att jag slutade med det.) Måste nämna det i bröllopstalen i allafall.

 Ja, asså, när ungarna gifter sig… Då ska jag säga ”Och jag manglade era sängkläder varje vecka (!!!) under hela er barndom, så om ni sov extra gott fram till tonåren, så vet ni vem ni kan tacka…”   Fast de säger att de inte ska gifta sig… Men det är HELT oväsentligt… För jag har redan valt brudkläder till mina döttrar… Oooh, vad jag ska gråta i moske ´n eller kyrkan, eller i templet, eller var-de nu-väljer-att gifta-sig…

 Jorå, DET får de välja, men JAG har valt brudkläder och jag har valt dekorationsfärger till fest-lokalen! Rosa-vitt till den äldsta, lila-vitt till 2:an och ljusblå-vitt till minsta.Har inte hunnit planera för Spiderman ´s bröllop än, men det kommer…   Nä, okej, de MÃ…STE inte gifta sig… But if they want to make mama happy… Hm-hm-hm… Om de vill ha gratis barnvakt, om de vill att mamma ska komma och storstäda när de ligger nyförlösta på BB… Om de vill ha fina julklappar och födelsedagspressenter…

 Nu tänker ni ”stackars blivande svärsönerna…” Men DÄR tar ni allt fel… Jag ska hålla mig borta när de inte vill ha mig omkring och jag ska finnas där när de står ut med mig… Och jag ska smöra så de inte KAN hata mig. Ta reda på favvo-maträtter, bjuda dem på favvo-restauranger… Inte tala om vad de får göra eller ej. (Så länge de inte är elakingar mot mina angels, förstås, för då kommer de få anledning att HATA mig…)

Ja,ja, det blir nog bra med allt det där, den dagen det nu börjar bli dags… Förhoppningsvis innan jag valt kista… Fast jag har redan bestämt att mina barn ska sjunga Brenda Fassies ”Mama” på min begravning. Först sa de att de vägrade, för de skulle gråta för mycket, men vi har snackat om att det troligen dröjer så länge än att de bara kommer vara glada över att slippa den där skröppliga gamla morsan som gaggar om hur allt var bättre förr, att det blir värsta befrielsen att bli av med mig. Och lydiga som de är, har de nu (alla 3) lagt in låten på sina mp3-spelare och börjat öva.

Nee, jag har ingen döds-längtan, men när det är dags så är det dags och det kan man inte göra så mycket åt, men än tänker jag inte bli begravd (hoppas jag) för jag har så himla mycket kvar att göra… Planera bröllopen bland annat… Men guuud vilken deprimerande blogg det blev nu, undra på att jag tappar läsare… Jag ska rycka upp mig… Och berätta för er (om jag har NÃ… ´N läsare kvar, annars får jag bara påminna mig själv, eller tvinga morsan att läsa…)

Ja, morsan som skulle göra mig till porr-telefonist förra veckan. Hon tyckte jag skulle kolla upp ett extra-jobb på en annons. Så här sa hon att det stod: bra lön, lätt att avancera… Ja, jag höll på och ringde 14 gånger, minst, till slut så svarade en brutta och jag frågade vad jobbet innebar. ”Jo, det är alltså telefonsex , och även lite internet-sex. Man bör alltså inte ha ylle-kofta på sig, för man syns från midjan och neråt… (som att man brukar ha yllekofta på benen?) Ja, sen tjänar du 20 % av vad du drar in, men det finns en garanti på 500 spänn per arbetspass, om man inte skulle lyckas dra in nå ´t. Arbetspassen ligger mellan kl.11-21 eller 21-06, man bestämmer själv när man vill ha arbetspass, vi ligger i Skanstull och, jo, förrästen, våra lokaler ligger granne med en strippklubb… (är det dit man har chans att avancera då, tro?) Ja, just det… Hur gammal är du?” ”Öhhh, 34…” ”Jaha, ja, för vi vill inte ha nå ´n under 18, men hur tycker du att det låter då?” Sväljer 3 ggr innan jag lyckas hämta luft: ”Öööh, jorå, det låter bra, men jag var inte förberedd på denna typ av jobb bara, men vi gör så här, jag funderar på saken, så återkommer jag…” *klick*

Mamma försvarar sig naturligtvis med att det inte fanns nå ´t i annonsen som antydde telefonsex… Gomorron, hon ville väl bara höra om jag skulle få spela upp nå ´t prov direkt, typ; ”Oooh, aaaah, åååh”, men så roligt blev det inte… Tror jag även i fortsättningen stönar mer…privat, liksom! OBS!!! Som ni märker så har ungarna slutat läsa min blogg… (De har liksom tröttnat och är några av de 100 svikare jag dragit på mig…) NU ska här sovas! Good Night!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dumpad, bröllop och telefonsex!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Pärliz73:
  Så där nu hitta jag också hit gumman, men vad är det du säger.. shit 25 kommentarer på en blogg.. så många har inte jag på 2 st ens *fnissar* Du är härlig, men du jag kom på en sak.. Det har ju precis varit sommar och då kan det vara att antalet besökare minskar. Jag har nog själv varit dåli på att hitta runt till vissa, men har dock inte glömt er.. kommer men det tar bara lite längre tid. Kan vara att man fått nått mail från vissa och andra att spacen inte funkar emellanåt och då hinner jag inte in om en extra gång för att pröva igen *erkänner*. Men mig blir du inte av med Fatou = )) Lämnar en famn full med kramar /Tanja
  den 2 september 11:44
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)

  BästaJenny:
  Mig slipper du INTE!! Gillar att läsa din blogg, gillar att kommentera oxå 🙂 Så många besökare varje dag?! Jisses, är väl vad jag har på en månad eller två *s* Du ÄR bortskämd *s* jag gillar din blogg iaf 🙂 Kramar Jenny
  den 31 augusti 21:49
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

  AggethelittleAngel:
  Hejsan! Jag är en trogen läsare iaf. Älskar dina texter. Håller med i mycke. Tack för titten på min sida och din grattishälsning oxså. Det värmde gôtt. Du en av de få som grattat mej. TACK! Sedan ver jag inte hur man kollar hur många som varit å kikat på sidan? Var ser man det? Må väl o kram på dej. Agge Ps. Telnr till porrtelefonistjobbet vad är det? Kan kanske dryga ut kassan. Hahaha
  den 31 augusti 13:57
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)

  badarensfunderingar:
  Stackars liten… È ju fruktansvärt att ”bli ratad”, men va fan… Missar du en… osv. Vill dom inte läsa, så var dé ju inte dom du sökte med din blogg. Från en som är jävligt glad om nå ´n blir upprörd är dom tar del av min blogg! Badaren.
  den 31 augusti 11:03
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  QGee3:
  Hallå du, jag har för min del bestämt att jag ska bli minst 147 år gammal. På så vis är det aldrig försent för någonting. Att det är just 147 beror på att skomakaren i Ã… på Vikbolandet avled i den åldern, helst vill jag slå honom. Mina barnbarn, min dotter o jag har räknat ut hur gamla de i så fall måste bli för att vi alla ska gå bort samtidigt, sen uppstod ”problem” med tanke på att barnbarnen såsmåningom kan få barn o hur gamla ska i så fall dom bli? Det är KLART att det är du som ska bestämma bröllopskläderna, du är MORSA ju. Min dott kommer visst inte gifta sig, hon har hunnit bli 34 men det är ju aldrig försent. Jag har dessutom beställt 5 barnbarn men bara fått två! Min dott påstår att jag skulle skaffat fler barn själv istället o inte överlåta allt barnafödande åt henne! Sicken unge va!! För att inte ditt självförtroende ska sjunka är bäst att ställa upp och läsa din blogg ofta. Ha det gott använd midjekorta ylletröjor!
  den 31 augusti 10:28
  (http://spaces.msn.com/members/SMrld/)

  Onlinemostley:
  :Q Har jag ens haft 150 läsare på mina bloggar hittills???? 😉 Jösses tjejen….. Du är ju mer läst än aftonbladet…:D Fortsätt du…skulle bli tomt utan dina uppfostringsstories..:) Kram Disa
  den 31 augusti 08:25
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  Lottapxc:
  Hej där!!! Du ska veta att även om man läser så hinner ma ibland inte kommentera, bara för de så betyder de inte att vi tänker på dig.. Gillar din sida mycke… Förresten de här med telefonsex arbetet var de sjukaste jag har läst på länge… Ha en under bar dag… tusen kramar!..
  den 31 augusti 08:18
  (http://spaces.msn.com/members/lottapxc/)

  3413Mamma:
  Jag tror du redan är berömd och febern lagt sig.Asså jag blir glad för 1 kommentar.Har aldrig tänkt på det bara.Men ska du svara på alla hinner du ju knappt annat eller?Men det är ju klart du tvättar på natten också och hängde tvätt,fniss.Ja då hinner du nog=0)kramisar Nilla
  den 31 augusti 07:46
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  SparklingBlue.. ;o):
  Hallå pompisen!!…jag är i chock efter mitt läsande av din blogg här på nattkröken.. Menar du på fullaste allvar att du håller koll på antalet besökare på din sida???? Nääää…nu blev jag ännu mer stressad.. =o/…skall man göra det??..jag som redan nu lider av svårartat dåligt samvete för att jag har ett Liv som inkräktar på min tid här i Blogglandet..och som inte ens VET hur många som besöker min!!…nu fick jag alltså skriftligt bevis på att folk liiiiider av att jag inte tar mitt ansvar o läääser och kommenterar..VARJE DAG…! =o( ..ajajaj…tungt!..å ändå är du en av dem jag pratar med mest…hur skall de andra stackarna då må??? Kära nå ´n.. :o/ Jag hoppas att du trots tankar om sviktande läsekrets lyckats somna gott där på din kudde.. ;o) Puss till dej du rappa skribent! ..o till alla goda barnen! Särskilt till liten sjuk Spindelman.. =o) //Mia -mitt i natten..
  den 31 augusti 00:27
  (http://spaces.msn.com/members/sparklingblue/)

  6861Hjärta:
  Tittar in en liten stund … Mmmm nä då du är ju riktig poppis här ju.. Men nu ska jag försöka sova för jag ska upp tidigt och gå till min läkare. Men ville bara säga godnatt på dig… Många kramar Susann
  den 30 augusti 22:48
  (http://spaces.msn.com/members/susann10/)

  solglimt61:
  Kikar in hos dig och får ett par goda skratt *ler*. Önskar dig en fin fortsättning på veckan. Är allt bra med getingstickett? Kram Katarina
  den 30 augusti 22:39
  (http://spaces.msn.com/members/solglimt61/)

  LILLATANTA:
  och igen.kram
  den 30 augusti 21:58
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  LILLATANTA:
  hÄR IGEN SÃ… DET BLIR MÃ…NGA.VILL aTT fatou ska vara glad
  den 30 augusti 21:58
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  LILLATANTA:
  hALLÃ… DÄR VÄNNEN.sITT INTE OCH RÄKNA KOMMENTARER Du vet ju att du är bäst.Föresten tror jag att de flesta haft samma problem som jag.Men i dag är du väl nöjg 14 st med mej.Ja tänk att en så liten ynklig tant som jag räknas ,det är ju inte klokt-Tänk på dom som inte har mer än två som skrivit i bloggen.Nej nöj dej med att du är bäst .jag haar faktiskt aldrig kollat.TROR JAG SKA DET NU.mEN OM JAG BARA HAR 10 BLIR JAG JU LEDSEN.äJAG SKITER IT ,SKRIVER OCH ÄR GLAD ÄNDÃ… sTOR VARM KRAM
  den 30 augusti 21:57
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  BeJi_Treplektra:
  Jag skall be och få tala om för dig, bästa Fatou – att JAG har ALDRIG haft över 150 läsare per dag … så jag kan inte DIREKT påstå att jag tycker synd om dig :-). Kram!
  den 30 augusti 21:13
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

  romywebb:
  Tja, då få jag väl lägga en kommetar med. Beror lite på vad du vill höra 😉 nää…läsa menar jag Men jag undrar gäller det kvantitet eller kvalitet angående kommentarer? Önskar dig i alla fall en flippig onsdag//Romy
  den 30 augusti 21:13
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  romywebb:
  Tja, då få jag väl lägga en kommetar med. Beror lite på vad du vill höra 😉 nää…läsa menar jag Men jag undrar gäller det kvantitet eller kvalitet angående kommentarer? Önskar dig i alla fall en flippig onsdag//Romy
  den 30 augusti 21:12
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  SoulwaySun1:
  Ja, Fatou, man får nog passa sig lite så man inte drabbas av ”kändisfebern” som säger att man är död om man inte syns. Ingen fara för mig eftersom jag vill vara smal (heheee)på alla fronter;-)!!! Har nog aldrig ens haft 122 besökare på en dag!!! Så ta det lugnt och tänk att en miss här kan leda till en bok istället. Eller något sådant!! För ditt skrivande finns kvar och din vilja och hela din underbara familj. Kramar från Soulway – som tills vidare går den smala vägen Och alldeles riktigt påpekat blivit besjungen så ljuveligt.
  den 30 augusti 19:51
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)

  gumman-00:
  Oj oj jag är glad dom dagarna det är fler än jag som läser min sida ha ha ..Handen på hjärtat så har jag inte ork att kolla ha ha jag kanske skulle bli deppig då ju!!! Så jag springer runt och ökar på siffrorna hos alla andra i stället!! //Kram Gumman
  den 30 augusti 19:48
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)

  Sten:
  Ytterligare en som inte kan / vill sluta besöka din blogg. Det har blivit ett gift som det inte finns serum mot. Kramar / Sten
  den 30 augusti 18:45
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.