Nu har det slagit runt helt för mig!

Ja, nu tror ni väl att det slagit runt totalt här och det har det kanske!!! Jag har typ skaffat bloggarnas längsta blogg-länk-lista! jag har länge retat mig på att min lista är pinsamt lång och vad gör jag då? Jo, jag förlänger den med YTTERLIGARE 17 pers. Jamen, jag tycker faktiskt om att besöka ALLA dessa sidor. Kanske inte dagligen, men tillräckligt ofta för att jag ska vilja ha direkt-länkar till dem alla! Ändå har jag säkert glömt ett litet gäng nu i allafall… Men om det finns NÃ…GON som INTE vill ha en länk från min sida, så säg gärna till, för jag vill inte stöta mig med någon på nå ´t vis… Inte för att jag fattar varför man INTE skulle vilja ha en länk till sin sidan, då man gjort inställningen   så att den skall vara öppen för alla… Men i allafall. Säg till om det INTE är OK! Jag vill bara att alla är glada!  Har också förstått nu (ja, det tog lite tid heeh) att min lista är relativt välbesökt (trots de sjunkande siffrorna) och vill på detta sett ge fler en chans att bli lite mer synliga… Hoppas det funkar!!!Bouncy 5  Bouncy 8  3 Card Monty  Bouncy Colors 2  Bouncy Colors  Bouncy 8  Bouncy 2Sen vill jag förstås passa på att önska  alla glada, ledsna, arga, sura , sorgsna, deprimerande och lyckliga människor en riktigt trevlig helg!!! Och så den sedvanliga kramen, förstås!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Nu har det slagit runt helt för mig!

 1. Inkopierade kommentarer:

  AggethelittleAngel:
  Tackar för det stora förtroendet att komma in på listan hos dej. Känner mej hedrad. *AG* Kram Agge Ps. Du är inlagd på min msn lista gör det nåt. Så jag ser att du skrivit nåt nytt. Agge.
  den 3 september 16:16
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)

  6309Hjärta:
  Hej vännen min! Det är klart att man undrar hur alla ska få plats till slut, vi får se hur det löser sig. Det blir likadant hos mig med…Tackar dig för påhälsningen hos mig. Du har en fin och rolig sida tycker jag…hälsningar från hjärtat….
  den 3 september 09:51
  (http://spaces.msn.com/members/marjaelh/)

  3332Ranja:
  Hej vännen ,här är det full rulle med naglar .städning .tjat .men du du är du du är bra som du är du ska inte ändra på dig .du har fina bloggar ok mycket o läsa men skojigt. Men du det här är det inte för tidigt att tänka på svärsönner. Du kanske blir som den svärmor jag skrev i min blogg för ett tag sen.(göra livet surt för de) hahahahahahahahahahhaa. Ha det bra gumman Kram Ranja
  den 3 september 08:58
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)

  BeJi_Treplektra:
  Med så många bloggar att besöka måste du väl nästan ge upp ditt civila yrke och bli bloggare på heltid? Många bra bloggar har du fått in, även om jag inte känner igen alla. Det är bara någon enstaka du har ’missat’. Trevlig helg till dig också. Kram/Bj.
  den 3 september 08:50
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

  Sten:
  Om man inte vill?????? Vill man inte vara med på din blogglista ja då kan man ju gå miste om mycket. Mig får du gärna lägga till engång till, bara för att var riktigt säker på att jag är med. Kramar i massor / Sten
  den 2 september 23:53
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

  -Udden-:
  Oj, det är till att ha en blygsam lista… Många kramar Jenny
  den 2 september 22:53
  (http://spaces.msn.com/members/Udden/)

  BästaJenny:
  Jag är glad att jag hamnat på din favvislista! 🙂 Har haft dig på min en stund, utan att fråga *s* Ha en underbar helg du med, såå klart!!! Bamsekramar!
  den 2 september 21:44
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

  Lena:
  OJ!! Känner mig djupt hedrad 😉 (fast jag har haft dig på min lista länge – utan att fråga…) Kan passa på att meddela att jag idag haft 49 läsare, vilket jag faktiskt tror är rekord för min del!!! Have a sunshiney weekend! Lena :-))
  den 2 september 21:04
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)

  3413Mamma:
  Hej på dig din lilla piggelin full fräs har du här.Ja jag tyckte det smitta av sig haha.Ja du är då för goer vännen.passar på och önska dig och de dina en mysig helg kramisar Nilla =0)
  den 2 september 20:49
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  RobertImaginos:
  ÄNTLIGEN kom jag in i Tonårsmammis ´ Hall of Fame. Det var tamejfasiken på tiden *asg*. Hrm,”STOR poet”,jo,jag tackar ja ´ *he he* Men jag ligger lite lågt med diktandet för tillfället.För mycket truckåkande vettu *asg*.Understundom händer det dock att jag avlägger en visit hos mina kära blööggarvänner. Ha en trevlig helg,tjejen.Och stöka inte till så förbenat.Du vet hur det blir på torsdag *LOL* Coola tjejen Fatou vill jag ge stor kram, du vet,en sån där som varken är lam eller tam. By the väg:Vad är det som kvinnor drömmer om egentligen? 😉 Auf Wienerschnitzel
  den 2 september 18:36
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  6861Hjärta:
  Hej .. Visst det tycker jag också med tatueringen .. Ska själv göra ett foto på Jonny på min skuldra men jag ska vänta tills oktober .. Henke Jonnys kompis som gjorde en tatuering mår inte så bra idag det har gått ner och jag tycker så synd om han..Men man får stötta varandra .. Många regniga kramar Susann från götet
  den 2 september 18:27
  (http://spaces.msn.com/members/susann10/)

 2. Hejsan
  Ja har man varit med dig nästan från början, kan man inte släppa taget nu. Skrev ju i början att jag har bott i Liberia, och du svarade att du kände nån oxå som varit där.
  Ha en mysig helg.

 3. Anita: Det är så roligt att höra av er som varit med långt tillbaka och fortfarande följer min blogg! Angående Liberia så handlar en av mina favorit-låtar om just Liberia. Den heter ”Peace in Liberya” med Alpha Blondy! Underbar musik! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.