På uppåt-gående igen…

Wooow! Tänkte sluta snacka läsar-siffror, men ska bara säga att det är på uppgång igen! 181 pers idag och det är nästan en timme kvar till kl. 24.00… Hehe… Nu ska jag sluta snacka siffror… Men nu känns det riktigt kul att skriva igen, fast sista dagarna har jag fått så mycket kommentarer, så jag har ändå varit jätte-glad! Kram & Sleap Well, gott folk! Och glöm ej: Akta dig varg! Snart kommer Rödluvan och tar dig!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”På uppåt-gående igen…

 1. Inkopierade kommentarer:

  anne/ensam m 5 barn:
  mmm…. håller med alla bara sitter och nickar till alla föslag men tror att dom gör det utan att tänka igenom vad som sagts… i mina ungars klasser vill dom ha 50:-, 50:- och 100:- i månaden till kommande klass resor och utöver det så ska vi lägga 100:-/termin/per barn i klass kassan så dom kan göra något medans dom väntar på den stora klass resan….tror dom att man har ett penning träd hemma…. och när jag då höjjer rösten och fråga sätter det så får jag så konstiga blickar och förslag att barna kan väl jobba ihop pengar med hushålls jobb typ….. till vem kan sälja ”svart arbetskraft” förutom till mej själv……. usch usch va trött jag blir……. det är tufft för vissa bla. mina…… Fattig på pengar men rik på kärlek….
  den 5 september 23:24

  solglimt61:
  Hallojsan! Nyfiken i strut frågar – Hur vet du hur många som varit inne på din sida??? Önskar dig en riktigt fin vecka Kram Katarina
  den 5 september 11:09
  (http://spaces.msn.com/members/solglimt61/)

  AggethelittleAngel:
  Nää, kikade runt en stund nu på morgonen och fann en sida där du inte fanns med bland bloggarna hon brukade. Skärpning nu! Hahahaha Må väl o kram på dej. Agge
  den 5 september 10:03
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)

  AggethelittleAngel:
  Nää, kikade runt en stund nu på morgonen och fann en sida där du inte fanns med bland bloggarna hon brukade. Skärpning nu! Hahahaha Må väl o kram på dej. Agge
  den 5 september 10:02
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)

  TantRut:
  Det är väl klart att du har många som kommer in…så trevlig och rolig sida som du har =) Ja, här är det verkligen roligt att stanna till och läsa =) Ha en bra start på veckan, lämnar en korg med gosaker i =) Kramar i massor, din vän Tant rut
  den 5 september 07:51
  (http://spaces.msn.com/members/lola1966/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.