Stjärnglans & Skvaller!

Försöker hänga med i turerna kring Pernilla Wahlgren och hennes ex. Emilio Ingrosso som det varit så mycket skriverier om. För MIG personligen har aldrig Pernilla varit en av mina idoler. Helt enkelt för att allt omkring henne verkat så påklistrat och så perfekt och min erfarenhet av människor som gått igenom få kriser är också att de haft ganska lite att ge mig.

Med Pernilla har jag känt lite så… att jag inte hade valt in henne i min bekantskapskrets, om jag haft möjligheten. Minns en tidningsrubrik när hon var nyskild; ”Stackars Pernilla, måste fira jul som en ensamstående mamma”, eller nåt i den stilen. Jo, jag vet, Pernilla sätter inte sina rubriker själv, men jag tyckte den var så j-vla skrattretande åt oss ensamstående morsor (och farsor med för den delen!) 

Sålde rosor på krogen i många år och vid ett tillfälle sprang jag faktiskt på Pernilla Wahlgren på Karlsson & co i Stockholm. Tyckte hon verkade helt skrattretande som person, där hon satt intryckt i ett hörn med stora solbrillor på. (Snacka om att vilja dra till sig uppmärksamhet, vem annars använder solbrillor inne på en krog mitt i natten?) Men, det finns förstås en baksida av att vara känd också… Kan förstå det!

Hur som helst! När Pernilla nu blivit mordhotad av sitt ex. så växer en annan bild fram av henne i mitt huvud. Inte att tycka synd om, utan mer att nu känns hon liksom MÄNSKLIG!!! Inte så att jag menar man är en bättre människa för att man blir mordhotad, men man får se en sida av henne som person som man faktiskt känner sympati som människa för.

 Helt plötsligt tänker jag att nu när man vet att hon har sina sorger och inte bara nån fin yta att visa upp, så kanske hon faktiskt är en ödmjuk och fin människa man faktiskt SKULLE kunna se upp till, för det hon gör, agerar på scen, i TV och sjunger? Jag kanske är helt ute och vinglar. Men en förebild i mina ögon är en så´n som Mahatma Ghandi, Nelson Mandela. De som verkligen GJORT något med extremt stora uppoffringar för egen del, för andra människors skull.

Sen finns det idoler man kan se upp till för att de är så jäkla bra på det de gör! T.ex. musiker, författare o.s.v. Men det där med att bara vara stor för att man glänser… Njae, det är inte riktigt min grej, för jag har en känsla av att där faktiskt finns bara yta och inget djup…

Sen finns det männsikor som vill ha bara yta. De orkar inte med, eller intresserar sig inte för djupa diskussioner. Politiska grejer, som jag tycker är kul att höra folks åsikter om.  Men det är väl så… att vi alla är olika. Det största av allt är väl trots att vi respekterar varandra trots våra olikheter?! Vi är ju alla olika individer, och tur är väl det! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Stjärnglans & Skvaller!

 1. Inkopierade kommentarer:

  SoulwaySun1:
  Pssstt..kikar bara in för att tipsa om Lindas blogg…du vet.;-)!!!Kramar till Supermorsan som minsann inte stjäl handikapplatser för sin bil. (P snurrade i tabloiderna i sådant ärende!)Kram Soulway
  den 5 september 19:53
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)

  6401Gunga:
  Hej på dig tonårsmorsan Vi tänker lika du och jag på något vis.Tycker väll att den bilden av Pernilla har även jag haft.Träffa hennes mamma Christina och hon är sååå nere på jorden att det det kan man inte tro.Därför har man haft svårt att koppla i hop henne som Pernillas mamma.Men man vet ju inte hur hennes tankar är när hon är helt privat.Kul spacevän du har föresten tal om annat Sten .Skratta för mig själv .Ha det bra nu .Kramisar tomtemor
  den 5 september 19:53
  (http://spaces.msn.com/members/tomtarnasland/)

  Sten:
  Hoppas att du har överseende med att jag inte har dragit någon vinnare än. Då priset är förstklassigt vill jag ju ge så många som möjligt chansen att lämna in sina förslag. Detta för att undvika koas på spacen eller i min blogg. Skulle kanske då få lägga ned min sida om jag inte gav alla chansen. FAIR PLAY. Det kanske jag får göra ändå med tanke på priserna Kramar / Sten
  den 5 september 18:24
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

  Sten:
  Ja det är väl tur att alla är olika. Tänk om alla vore lika mig! vad trist jag skulle ha. Roligt att bli omnämnd i din väl besökta blogg. Det är tur för dig att jag inte sitter på dina nagelband, vilken skam när/om du gör kundbesök,eller går och handlar att behöva komma släpanes på mig. och hur skulle du kunna förklara? Det här är mitt nagelband, honom har jag träffat på spacen heter Sten, sitter som sten, och går inte att skaka av sig. Borde kanske ha kommenterat detta lite tidigare, men tiden vill liksom inte räcka till, eller också datorn. Var inne sent i lördagskväll/natt, tänkte springa runt och titta in hos mina ”rymdvarelser” tror jag hann till några styckna, sedan talade min dator om för mig att nu var det minsann läggdags och låste sig, bara så där!!!! Eftersom kl då var ganska mycket och tröttheten kom som ett email orkade jag inte starta om eftersom jag skulle upp 06.45. Igår söndag satte jag på datorn kollade chibbes DD, blev så trött när jag såg att han missade igen, så jag gick och lade mig 22.15 somnade som en stock, vaknade av att det var dags att besöka ett visst ställe, tänkte att jag ligger tills kl ringer (06.45) det är väl snart, men kastade ändå ett öga på väckarklockan å sicken tur var inte det 01.43 tror du jag fick bråttom, och tänk om jag legat kvar, jag som inte är simkunnig. Kram Sten
  den 5 september 14:19
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.