IDOL

Torsdagsstädningen är avklarad. Jag har överlevt även denna Torsdags storstädning… Få se nu… jorå, alla armar o ben kvar ocskå…    Knee

Men barnen har varit på ”icke-städ-humör” idag. Ã… andra sidan, när har de nå ´nsin VARIT på städhumör… Man undrar ju verkligen hur det ska gå när de väl flyttar hemifrån. Ska man  HEM till dem alla fyra då varje Torsdag och kolla städningen, eller? Man kan väl typ dö av damm om det blir för mycket, eller? Måste fundera ut nå ´t! För  INTE tänker JAG städa åt dem!! Om de inte PRÖJSAR j-kligt bra då, förstås.

Kollar lite på mobbing-såpan IDOL som  många andra. Asså ´ i fjol så tyckte jag SÃ…Ã…Ã… synd om alla och jag var så arg på TV som kunde sända sån elakhet, för att inte tala om vad jag tyckte om juryn!!! Fast i år… antingen har jag blivit liksom van o  avtrubbad. För nu tycker   jag att de som sjunger  mest illa är så PUCKADE som ställt upp. Visst, några vill säkert bara ha uppmärksamheten.  Men de andra… har ingen talat om för dem att de sjunger som… typ gnisslande gångjärn, eller nåt? De kan ju inte ha gått runt hela livet och trott att de sjunger BRA???!!!    Visst, juryn säger fortfarande jätte-elaka och grymma saker, men i år vet ju deltagarna trots allt om vad som ska ske.    Female Entertainer 4    Female Entertainer 2  

De måste ju liksom känna på sig att de ska bli sågade vid fotknölarna! Eller? How ever… Modiga måste jag i allafall säga att de är, hela bunten! VÄLDIGT MODIGA! Men det värsta vore ju om man verkligen gått genom livet och trott att man skulle bli sångare och så säger de typ; ”Du borde inte ens öppna din mun!”   De måste ju vara ok om de säger: ”Visst, okej röst, men nån stjärna blir du aldrig!”  

Ja, shit! Jag håller mig till min städ-sång i allafall. Ungarna klagar på att jag SKRIKER när jag städ-sjunger, vilket jag naturligtvis INTE gör. Jag bara sjunger, jag ,med mp3-lurarna i. Och när jag riktigt blir på G, då grabbar jag bara tag i diskborsten eller moppen och kör en liten show. Kanske inte ungarna uppskattar det, men det går otroligt mycket snabbare att städa. För att inte tala om hur mycket roligare det blir!    Sweeping   Önskar er nu en riktigt god natt. För jag ska hoppa in i duschen o sen hoppa ner i säng! Sleap well-cykelställ!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”IDOL

 1. Inkopierade kommentarer:

  Greven_av_Majonäs:
  garvar så man svimmar när man läser din blogg…sluta aldrig skriva.
  den 11 september 15:28
  (http://spaces.msn.com/members/LillaGubben/)

  romywebb:
  Ja du, den sortens tv är modern. Det kallar de för underhållningsvärde. Det är det folk vill se. Allt är gjord med mening. Tror mig, för jag har någong gång skrivit till ett tv-programm och fått det svaret. Folk gotta sig vid människans elände. Så länge det inte gäller de själva. *Romy*
  den 10 september 22:39
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  Ullis-Fritidsforskare:
  Tittar in o önskar dig en trevlig helg i ditt nystädade hem…
  den 9 september 21:15
  (http://spaces.msn.com/members/ulricasweden/)

  morsan:
  Fick städa idag fredag jag hann inte igår. Träffade Kornelia idag:GUD så söt hon har blivit. Och hon skrattar och jollrar som bara den. Men åt Simon gråter hon(haha!} Mischa är så avis så hon gråter hela tiden jag pratar med Kornelia. Antagligen använder jag samma gullröst till Kornelia som till Mischa och så ser hon att det inte är till henne ändå, fast jag använder gullrösten
  den 9 september 20:24

  bloggblad:
  Ã…, vad synd att det var så svårläst här, flimrar för ögonen med ränder bakom texten. Annars verkar det vara trevligt här. Och du! Vuxna utflugna barn… man skiter i om dom städar eller ej, jag lovar! Dom där superstöddiga i Idol som inte kan ta kritik – där är det skönt att de blir nedplockade. I övrigt tror jag att de värsta elakheterna är inspelade utan ”idoler”… fejkade elakheter efter förra årets mobbingexcess.
  den 9 september 20:00
  (http://bloggblad.blogspot.com)

  annica:
  Städsjunga…det har jag nog aldrig gjort. Ska testa nästa gång så kanske det blir roligare. Däremot sjunger jag för full hals i bilen. Som tur är pratar så många i handsfree nu för tiden så jag behöver inte känna mig som en idiot 😉 . Ha en jätteskön helg, Annica
  den 9 september 18:37
  (http://spaces.msn.com/members/annicassida/)

  SoulwaySun1:
  Jag är urförbannad på den sortens tv-koncept. Förödmjukningstv som blivit vardagsmat. Fy fan, så arg jag är. Vi får hårdare och hårdare samhällsklimat och påverkas naturligtvis av den oerhört låga ribban som blivit vardagsmat överallt!!! Fy faan för producent, TV4, jury!!!! Tycker Soulway som VÄGRAR att befatta mig med den typen av tv-program!!! Vad skönt då har du rent och städat nu! Och så hoppas jag du får en riktigt fin helg. Kramar från Soulway.
  den 9 september 18:12
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)

  3413Mamma:
  Säger som du hur kan de bara åka dit med en sådan röst.Jag ligger dubbelvikt i soffan.Men förra året tyckte jag det var fruktansvärt synd om dem.Men som du sa nu vet de ju vad de ger sig in på.Jajaj vi får ju skratta i allafall.Trevlig helg Nilla
  den 9 september 16:28
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  ulricamedc:
  Fatou, du har en sådan energi och jag blir riktigt inspirerad av dig. ha en bra helg önskar Ulrica!
  den 9 september 14:02
  (http://spaces.msn.com/members/ulricamedc/)

  TantRut:
  Hejsan svejsan =) Här har du en till städsångerska…till min familjs fasa …hahaha…jag sunger sååå uruselt så att hundarna börjar att yla …hahaha….men jag håller med…det går betydligt fortare att städa om man river av en trudelutt…som ingen hör vad det är för en melodi….för den är helt melodilös…hahaha… Lämnar en korg full med gosaker till dig som ni kan mumsa på i helgen =) Ha en skööön helg, massor av kramar, din vän Tant Rut =)
  den 9 september 10:13
  (http://spaces.msn.com/members/lola1966/)

  thetexasalbino1:
  jodu, alla vill nog ha en stund i rampljuset kanske…jag ser det som förnedring överlag…folk som inte kan sjunga, folk som är feta skall gå ner i vikt, eller valla kor eller överleva på en öde ö….skit samma vad det är, får kväljningar…. men då är jag oxå högmodig o syndar….den värsta synden dessutom….jag kan aldrig göra ngt lagom…. ärligt, företeelsen fascinerar mig…men det gör schamaner, häxor, siare, satanister etc etc….jag träffar på folk som söker ganska ofta o ägnar sig åt de mest knepiga grejor på fullt allvar….jag vill så gärna förstå drivkraften bakom o sammanhanget så att säga…. ha de bäst
  den 9 september 07:07
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)

  CHIBBE65:
  Hej…. Visst är dom PUCKADE som ställer upp på idol dom som inte kan sjunga, men man får ett gott flabb iallafall ! Ha nu en trevlig helg mvh Chibbe…. Ps. Jag är en vinnare igen ! Ds.
  den 9 september 06:33
  (http://spaces.msn.com/members/chibbe651965/)

  LILLATANTA:
  Vad är det för fel på dagens ungdom.När mina barn var små och jag dansade och sjöng var jad en idol.Nu är jag degraderad till idiot,Inte stor skillnad på stavning men betydelsen.,Men vem bryr sej jag sjunger och dansar ändå.Med eller utan svabb,Kanske du och jag skulle ut på en sångar turne,eller satsa på idol nästa år.Jag lovar vi gör succe. kram
  den 8 september 23:50
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  MsTangyHaze:
  Hej hej halla! Laste just ditt inlagg om feminism langre ner, haller med till 100%! Maste ocksa tillagga att jag ar jatteglad over att du undrade vart jag tog vagen nar jag ”forsvann” dar ett tag, du ar ju sa poppis att jag inte fattar hur du klarar/orkar att halla reda pa alla bloggar-vanner! PLUS fyra barn som du verkar vara en underbar mamma at. Du ar bara for go Fatou! Kramar, Tanja
  den 8 september 22:45
  (http://spaces.msn.com/members/Tangy79/)

  BeJi_Treplektra:
  För en gångs skull har jag tittat på ”Idol”, och den bara förstärker min ganska negativa syn på popmusikbranschen i Sverige – en väldigt trång och liten ankdamm. Jag tycker inte synd om alla talanglösa (jag höll på att skriva ’idioter’ – men är på lite för gott humör för det) stackare som uppenbart gör en så rutten insats som möjligt för att få vara med i TV-programmet som en av alla de sågade deltagarna. Tänk vad folk är villiga att göra för att vara med i TV! Min egen blygsamma TV-karriär sträcker sig till en intervju och ett uppträdande (med sång – sjöng ”Only Sixteen”) i TV4:s lokala sändningar våren 1996, med ett band som jag då var ledare för. När jag senare såg sändningen irriterade jag mig på mitt överdrivet breda lulemål … som jag på grund av nervositet talade med när jag blev intervjuad – något jag aldrig annars gör.
  den 8 september 22:39
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

  romywebb:
  Hehe, det vill jag ser när du hoppa ner i säng. Är den så låg och ligger på golvet? Tja de rammlar du ju inte så djupt när du blir utslängd. Hoppas du få söta drömmar. Tryckiss*Romy*
  den 8 september 22:21
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  ulrika45:
  Låter som en saga, här är alla dammråttorna kvar. Får göra ett ryck imorgon. God natt!
  den 8 september 21:56
  (http://spaces.msn.com/members/ulrika45/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.