Favorit i repris

På allmän förfrågan så har jag letat och funnit bloggen om de ”ludna benen”. Tur för killen att jag aldrig uppgav hans namn (hihi). Posten heter ”Ludna ben och raggarbilar” och ligger i mappen ”arkiv” under Juni. Närmare bestämt skrevs den 23:e Juni! Kram & Trevlig läsning!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Favorit i repris

 1. Inkopierade kommentarer:

  romywebb:
  God morrn, solstråle. Den texten här är mera lättläst an din vanliga kursiva. Det blir ännu lättare för ögat om du gör lite mer radbrytning emmelanåt när du har mycket text. Lättast att byta bakgrundsfärg är ju att ändra teman. (Jag har gjort det idag) Ombyte förnöjer. Men vissa gör det med bakgrundsfärjen väl redan i word. Skriva texten och lägga bakgrundsfärg. Sen kopiera alltihop och klistra in i bloggen. Hör gärna av dig igen. Blir det för jobbigt så här kan vi messa om du vill. Trycktill *Romy*
  den 12 september 09:39
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  MsTangyHaze:
  Halla Fatou! Laste om dig pa Aftonbladet idag (natupplagan forstas)! Nu har du blivit Tonarsmorsa med hela svenska folket, inte daligt! Och battre forebild for mammor far man leta efter… Lyckligtvis kan jag inte heller klaga, mamma ar nog inte lika ungdomlig som du (tror inte hon kanner till Destiny’s Child, t.ex) men ett riktigt stod. Hon larde mig stada ocksa – fast det tog ett tag innan jag borjade uppskatta resultaten sjalv. Sluta inte tjata (haha, vilken traitor jag ar)! Minns de hariga benen-inlagget, en klassiker. Hoppas helgen var bra, kram Tanja
  den 12 september 07:07
  (http://spaces.msn.com/members/Tangy79/)

  Smile Angelique Diable:
  Hej! Måste bara säga detta, hur blev du en sådan bra mamma? Jag menar allvar, skriv en bok, jag köper den gärna till moder min. Hon skulle behöva lite hjälp, hennes idé om att vara mamma e att man föder en unge, men herre gud de finns 9åringar som klarar av det (tyvärr). Jag brukar inte racka ner mamma inför någon annan,men det känns ändå rätt anonymt just med detta… Din 14 åriga dotter kom hem klockan två på kvällen och den 16 åriga hade en kille i sängen…WOW…om det hade vart jag skulle jag fått ett jädrant kokt stryk (killen också) och sen skulle jag fastkedjas någonstans i mitt rum. Jag menar e redan lite inlåst….(lite e nog att ”underdriva”) och jag e ändå typ världens bästa unge i mångas ögon, gör precis perfekt hela tiden(rätt äcklad själv..så de gör inget om du får ont i magen efter de påståendet). Men de e nästan som att se på gilmore girls när man läser din blogg, jätte kul och intressant men attans vad det gör ont i själen över att inte kunna ha en sådan relation med sin egen mamma. Det e väl de dem e till för, föräldrar, guida en så att man klarar sig men inte hämma en från världen eller världen från en. Well, who knows, God works in mysterious ways.
  den 12 september 01:19

  FruEriksson1:
  God kväll!! Ville bara önska en fortsatt trevlig kväll och en god natt.. Kramisar från Bea.
  den 11 september 23:02
  (http://spaces.msn.com/members/beaeriksson/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.