Flapper-Flopper

Först och främst: Efterlysning på dig som kommenterat och kallar dig ”Flapper-Flopper”!!! Kontakta mig!!! Jag kommer ihåg att du tog bilder av mig o barnen o jag vill bara HAAA kopior!!! Det är 13 år sedan, men jag minns det jätte-väl! Maila mig på fatou1970@hotmail.com   Snälla!!! Otroligt bara att du kände igen oss! Som sagt, det är 13 år sen och jag är typ 20-30 kg tyngre. (Jag var ju benrangel då, syns det?)   Hoppas du läser detta!!!

Till en ny blogg: Trodde jag fått allvarliga sömnproblem igår… När sista ungarna ramlade in var kl typ 02 på natten. Ögonen höll på att  ramla ihop  helt. Det var Jai (14) och hennes kompis Kamilla. Jag hade ringt typ sjuttielva ggr för att hela tiden få svaret ”Jaaa, jag kommer…” eller ”Jaaaa, men det gick ingen buss innan kl.01…” Ja, till slut kom de i allafall och då skulle de börja äta middag, så jag gick i allafall och la mig… Var så trött, så jag tänkte; ”Max två sidor, sen lär jag sova”. Men jag läste kapitel efter kapitel… Det var inte ens spännande, men jag läste. Var ju dööö-trött, men inte somnade jag för det… DÃ… kom jag på… Tvättmaskinen gick inte… Nä, jag hade inte behövt ladda den, för det fanns helt enkelt inte nå ´n tvätt kvar… Såg mig själv som en trött, vakande mumie, som inte sovit på två veckor, lullandes iväg till en läkare för att få hjälp med allvarliga sömnproblem. Men, nähä! Det behövs inte! Hittade en gammal trasa som inte tvättats på ett tag och sen var jag och mina sömnproblem kurerade… Snarkade som en galning, redan vid första varven. (På tvättmaskinen, asså)

Har fått flera förfrågningar om bloggen där jag hittade en  kille med ludna ben i min dotters säng. Men tyvärr hittar jag inte heller den. Ni får nog fråga Spaces vart den tog vägen…?

MÃ…STE bara få avsluta med att jag INTE ska klaga på besöks-siffror igen. 48. 000 vid denna tid BARA FÖR IDAG!!! Shiiiit! Trodde verkligen inte att Aftonbladet hade SÃ…Ã…Ã… stark genomslagskraft, men det jag hoppas mest är förstås att man får behålla några av de läsarna också…   Kram alla & You all made my day!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Flapper-Flopper

 1. Inkopierade kommentarer:

  Onlinemostley:
  Ja du Faotu,,,vad säger man???:) Grattis till dina enorma läsarsiffror. 😉 Men då har du ju en förmåga att berätta bra också,så man vill återkomma 🙂 Keep up the good work. kram//Disa
  den 12 september 11:48
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  yvispyvis:
  Tjenare. Hur är livet nu när du får så många besökare. Hinner du svara på några inlägg nu?? Ha det så gott.
  den 12 september 10:40
  (http://spaces.msn.com/members/Yvonnessida/)

  morsan:
  inte illa
  den 12 september 10:38

  Nicke:
  Tjena Vilken dag du haft, 48000 besökare. Blir att ligga i för att upprätthålla kontakten med alla 🙂 öka, öka Ha det bra
  den 11 september 22:56
  (http://spaces.msn.com/members/itsmylifesweden/)

  3332Ranja:
  Vad roligt med så mycket besök men kommer du att hinna med allt .Det är bra att jag lämnade käppen du behöver det verkligen.ehehehehhee.du du kan visst lägga ut din video den var bra .hur har du fått att sidorna öppnas så från höger och vänster .ja vad det nu va. Ha det bra vännen . Kram Ranja
  den 11 september 21:53
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)

  peppes533:
  Ja,tänk vad mycket Aftonbladet kan göra.
  den 11 september 19:52
  (http://spaces.msn.com/members/rorvik12/)

  /Pale…..:
  Bara ler ha det bääst. Hoppas du får dina kopior !!! /Pale….
  den 11 september 18:54
  (http://spaces.msn.com/members/PALE1/)

  BeJi_Treplektra:
  Jag bara väntade på att få höra hur många besökare du skulle få idag. Hade du inte skrivit det hade jag frågat. Anledningen till min nyfikenhet är att över 400 av dina besökare hittat till min blogg också. Det var väl det där du skrev om Ohlala-ögon antar jag. 😉 Så det har varit en rekorddag (om än lite blygsammare) för min blogg också – brukar annars ’bara’ ha som högst 120 besök.
  den 11 september 17:53
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

  romywebb:
  Hoppsan bloggardrottning! Kan bara undergivet buga och kyssa drottningens hand. Är så glad för din skull att du har så framgång med din blogg. Då är det ju värt att du få lite mindre sömn. Önskar dig fortsatt underbara dagar och skicka en solstrålshälsning till dig och dina barn. *Romy*
  den 11 september 17:39
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  badarensfunderingar:
  48,000… ALDRIG, så många läsare har inte skvallerblaskorna tillsammans! Måste vara hon AB Sara med kompisar som sprungit som skållade troll ut och in på din sida fattar du väl!
  den 11 september 17:08
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.