Bling-Bling!

Full rulle! Sitter här super-förkyld med näsan helt täppt, men det är väl ingen anledning att klaga! Ja, säga vad man vill om tonåringar, men de är inte rädda för smitta i allafall… Nä, här är det öppet hus som vanligt! Vad KOSTAR det egentligen att installera en svängdörr? Jaja, antagligen alldeles för dyrt för mig i allafall! Hur som helst; Förkylningen har INTE stoppat mig från att fixa naglarna igen. (Jag är ju ingen man…) Nä, nu är de målade och vackra med Fransk manikyr och vackra gnistrande ”bling-bling”-stenar. Med min egen mix av ”snabb-torkande-och-super-hårt-sittande-special-nagellacks-blandning”  Känner mig som en liten Queen! Nä, inte om jag tittar in i köket… För jag tror inte drottningar har en överfylld diskbänk… Men det gör inget, för när synen retar mig, struntar jag bara i att titta in i köket och så tittar jag i stället ner på mina vackra naglar!!!

Mabou (Spiderman 3 1/2) är nog inte heller jätte-pigg, för han däckade direkt i soffan när han kom hem från dagis. Ja, det är inte lätt att vara kille i detta tjej-maffia gäng!

Läser en rubrik i Aftonbladet idag; ”Test! Medlen som får fart på mannens bästa vän!” Men det vet väl alla? En diamantring till tjejen, sen jädrars vad fart det blir i oss! För visst måste det vara kvinnan de menar? Tänkte först på den där som dinglar mellan benen, men det borde ju rimligen vara KVINNAN ´s bästa vän, eller i allafall på god 3:je plats, efter bästa väninnan och diamantringen! Ja, jag behöver inte läsa artikeln för att komma fram till vad som får fart på mannens bästa vän (kvinnan). Lite sockersöta ord och en diamantring, sen LOVAR jag att den mannen blir lycklig närmsta tiden.

Fast jag undrar också; varför får de kvinnor som verkligen skulle UPPSKATTA en diamantring, aldrig någon? Och de kvinnor som får diamantringar har inte vett att uppskatta dem? Nä, mitt hembakade budskap är; Fler diamantringar till kvinnor som kan uppskatta dem och färre åt dem som inte har vett att göra detsamma!

Speciellt när man verkligen gjort något fantastiskt. Jag menar, när män gör fantastiska saker, så blir väl de omysslade, får favvo-käket o.s.v. Men när vi kvinnor gör nåt fantastiskt, så liksom HÄNDER det inget! Alla kvinnor som fått barn borde ha minst en diamant-ring för varje barn! Jag har fyra barn och en liten, yka diamantring! NÃ…GON kunde inte matte här… Ingen nämnd och ingen glömd!

Guuuud vad jag snackar en massa skit! Asså bry er inte om detta B.S. Jag är bara trött och sjuk och drömmer fast jag är vaken!

Men vill bara säga till alla er som skrivit så gulliga G.B-inlägg om att jag borde skriva en bok! JAG har material, lust och vilja, men det är inte MIG ni ska övertyga! Övertyga bokförlagen, eller A.B. eller nån annan som har det inflytandet! Nu ska jag soooova av mig förkylningen! Sleap good-gummisnodd! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Bling-Bling!

 1. Inkopierade kommentarer:

  romywebb:
  När kan vi se en bild av dina fina klor? Du kan ju berätta mycket dagen i ända! Vi kan ju inte kolla… *R*
  den 13 september 16:47
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  Kvinna383:
  Hallå där! Tack för att du tog dig tid att kolla min sida!’ Har inte varit inne mer än när jag ska skriva ett par rader , har ej lagt ner sådär mycket tid på att lära mig om hur man gör m. olika saker. Just nu är JAG min bästa vän,ska bli särbo nu i veckan med min man som jag har delat halva mitt liv med, känns lite sådär. MAn får bita ihop, sköt om dig, kram Anette
  den 13 september 11:51
  (http://spaces.msn.com/members/anettelowen/)

  -Udden-:
  Ha ha ja, du skriver såååå bra! Krya nu på dej ordentligt! Kramen
  den 13 september 11:21
  (http://spaces.msn.com/members/Udden/)

  _Natricia_:
  Usch… jobbigt med förkylning.. Jag har inga diamantringar alls, och lär ju inte få någon heller inom en snar framtid. Visst behöver man något fint ibland, det är ju inte alltid så romantiskt med tvååringar måste jag säga, det är ett konstant kladd av makaroner känns det som. Hmm överfylld diskbänk har jag med…
  den 13 september 09:38
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)

  badarensfunderingar:
  HÖRRÖ! Upp o hoppa, ligg inte och dra dig… Dax att jobba lite oxå! Kloka gubben.
  den 13 september 09:32
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  19Raven83:
  Har läst alla dina bloggisar(heter det så?=)) och gissa att jag skrattat! Nu är det svårt att inte läsa dina blogg eftersom du har verkligen humor och ett härligt sätt att skriva! Hoppas du blir frisk snart! Kramar//Paola
  den 13 september 08:18
  (http://spaces.msn.com/members/pao21/)

  evasblogg:
  Hej och tack för hälsningen! Ska fortsätta titta in här, du har ett härligt sätt att uttrycka dig på! Kram Eva
  den 13 september 08:12
  (http://spaces.msn.com/members/evasblogg/)

  Carwen_651:
  Hej! Var inne hos Tant Rut, hon skrev att du varit i tidningen! Vald till veckans blogg! Grattis!! Såå jag måste ju bara in här och kludda lite och kika lite 🙂 Om du fixar Tweak Ui (Har länken dit hos mig…) så kan du ändra bakgrundsfärg och text färg som du vill, Prova. Ha en bra dag och krya på dig! Mvh. Wenche
  den 13 september 07:44
  (http://spaces.msn.com/members/wencarsweden/)

  earth_love:
  Oh, KRYA PÃ… DIG! Och du, vila upp dig ordentligt nu; det behöver du! Här är det 0-gradigt och k.a.l.l.t! Brrr, måste ta mig värmande kopp thé innan rövarkulan sätter igång ;o) Ha det så bra du kan, vännen! Kram Camilla
  den 13 september 06:48
  (http://spaces.msn.com/members/minhimmelskavarld/)

  TantRut:
  Hahahahhah…God morgon vännen =) du är för rolig…det är skönt att få börja morgonen med ett gott skratt och kokikaffe =) Grattis till utnämningen i aftonbladet =) Blev jätteglad för din skull =) Och du är fantsktisk rolig =D Lämnar en frukostbricka här hos dig =) Ha en bra dag, kramar,din vän TAnt Rut
  den 13 september 06:27
  (http://spaces.msn.com/members/lola1966/)

  LILLATANTA:
  Vill bara komma in och ge dej en lillatanta godnatt kram,hoppas att SNUVAN ÄR UT NYSEN NU natti natti
  den 12 september 23:31
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  solglimt61:
  Hejsan! Massor med krya på dig kramar från mig till dig. Sussa sött :O) Med ljus & kärlek Katarina
  den 12 september 22:49
  (http://spaces.msn.com/members/solglimt61/)

  thetexasalbino1:
  skulle behöva en adress då?
  den 12 september 22:20
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)

  Sten:
  En kommentar är på plats. Har själv inte läst artikeln men du skriver att det måste vara kvinnan, ”medlen som får fart på mannens bästa vän” medlen är flertal, alltså måste det vara kvinnor som får fart på mannens bästa vän. Men nu är ju begami och tvegifte ABSOLUT FÖRBJUDET Så det måste vara hundben som får fart på mannens bästa vän??? För är inte mannens bästa vän hunden??? Ville bara säga GRATTIS du vann Kramar / Sten
  den 12 september 22:15
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.