Tonårsmorsan- en knarkare!

Yes!!! Hinner en lunch-blogg medan jag käkar en macka! Eftersom jag fått diverse klagomål på att vissa har svårt att läsa texten när jag haft svart bakgrund, så ändrar jag nu. Mindre coolt (enligt mig själv) men mer läsvänligt (hoppas jag). Problemet nu blir när ni vill läsa gamla bloggar ett tag tillbaka (drygt en vecka), då jag haft färgade texter som varit anpassade för SVART bakgrund, så vissa kommer ni inte se alls. Men jag har ju bara haft svart bakgrund i drygt en vecka, så om ni går längre tillbaka är det nog inga problem, eftersom jag hade ljus bakgrund innan. Försöker göra alla nöjda, vilket förstås är helt omöjligt!  Nog om detta!

En kille som skrivit i min Gästis skriver att jag använder för mycket utrops- och frågetecken! Att det verkar som att jag går på nåt knark eller nåt, för att det verkar som jag skriker ut det jag vill ha sagt! Grabben! Tack för alla tips! Men jag både knarkar och skriker, så jag behåller mina ”alldelens-för-många tecken!!!”  Jag är helt hög på livet! Några kemikaliska droger, eller alkohol heller, för den delen, brukar jag inte. Jag är helt tillfreds med det uppåt-tjack som livet själv ger mig!!! Jag knarkar på lyckan att finnas, jag knarkar HÃ…RT på mina barn och all energi de ger mig.

Mina dalar är när saker inte funkar! Och jag hoppas mitt knark aldrig tar slut!!! Jo, det är faktiskt så, att jag tror jag är riktigt hög ibland! Min mamma kallar mig för ”100 %” Vilket ska betyda att jag inte gör saker ”lite grann”, utan jag kör verkligen loppet helt ut! Så ni har två val. 1: Hoppa av! 2: Häng med! Jag AVRÃ…DER BESTÄMT mot alla andra droger, men MIN DROG gör jag reklam för! För den får svårigheter i livet att verka vara en utmaning och allt som är bara ”själva livet” blir faktiskt ganska coolt!

Vi hade ett samtal här hemma igår kväll, jag och barnen. Jag sa: ”Guuud så kul, med att en massa okända människor läst det JAG har skrivit! Det här är nog det bästa som hänt mig…” ”Asså, efter att jag fick er…” Barnen i munnen på varandra:”Skulle just fråga; vi då?” Jag; ”Fast ni är ju självklara!” Mutter från soffan; ”Hmmm, jag undrar det, jag! Du verkar älska datorn just nu!” Jag:”Klart jag älskar er mer, men kan inte jag också få roa mig lite med datorn, som ni gör? Ni kan väl inte vara svartsjuka på datorn???” Jai (14); ”Fast fick du välja, så blev det nog datorn!” Jag: ” Nämen! Säger och visar inte jag att jag älskar er? Kramar inte jag er ofta, spenderar tid med er?”  Det kunde de ju inte neka till… Tur de gillar att skämta med mig lite också, för det där tar jag som ett sätt att de ska få mer tid att utnyttja datorn! Och DEN gubben gick INTE! Haha. Oups, nu är lunchen snart slut och jag måste ju hinna ta en till macka! Sköt om er! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Tonårsmorsan- en knarkare!

 1. Inkopierade kommentarer:

  RättOrdPåRättPlats:
  Men hallå, är vi pålinjade samtidigt??? Asså, de e ba fööör kul!!! Vill ba dela grejen att ja typ redan testat stuket ti vahettere, a, skatteverket. Amen du vet, asså liksom hela kittet; ”Med anledning av den enligt er beräkning för mig gällande kvarskatten om SEK 11 tkr plus ränta enligt paragraf ** kap ** räntelagen, vill jag härmed komplettera de uppgifter om mina utgifter som kan ha en avgörande betydelse för beräkningen av min kvarskatt.” Men hallå, det hjälpte liksom inte ens lite, hajjaru. Ja ba.. Ã…åå. Ã… sen ba, jobba som aldrig förr, ba. man ba, får liksom hoppas, va, att de liksom går ti bra grejer, asså skatten, va. Ã… inte typ.. amen du vet, som typ han Ringholms flygresor eller nått, hajjaru? Aja, *kjamiz* å massa love ti dej å hela ditt crew. / Kei, kan minsann
  den 12 september 21:12
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  Panda_Lasse:
  Hohooo!! Jag har precis råkat ut för en liknande karl (språkpolis). One born every minute.. Pandakramar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  den 12 september 20:47
  (http://spaces.msn.com/members/PandaLasse/)

  RättOrdPåRättPlats:
  STOPP DÄR! Som den nitiska språkvetare jag är har jag en kommentar angående ”för många ?!?!”. Den som sa det kan ta sig i ***. En blogg är en privat text och en sn får se ut hur som helst. Det fattar vi la, att du inte skulle skriva; ”Hej Skatteverket! 😉 Jag vill dra av (tihi) fem tusen i skatt!!! Jag tycker jag ska få slippa (LoL) eftersom jag ägnar så mycket tid åt underhållning : D och ideellt arbete på msn spaces!!!” – men det hade varit kul : ) Blogga som du talar, och snacka som du känner. Var den du är.. men behåll gärna ljus bakgrund… // KEI som slog igen en bildörr på höften. När jag var UTANFÖR bilen
  den 12 september 20:38
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  LoneWolfwc2:
  Haha…cooool lunch-blogg….ja dom kära barnen vill ha ALL uppmärksamhet… ;-)…och dom lyckas nog nästan alltid få den oxå…=)) Ha en fortsatt trevlig avslutning på dagen… //Micke
  den 12 september 20:02
  (http://spaces.msn.com/members/lonewolfwc/)

  3332Ranja:
  Jag tycker man ska skriva som man själv tycker ,och skita i såna gnällspikar ,är det inte fritt .och skriva hur man vill.som du säger han kan gå och läsa nånannanstans. ha det bra Kram Ranja
  den 12 september 19:22
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)

  Nelayah:
  Hej hej. Här får du en ny anhängare av din blogg!:) Härligt att läsa dina poster. Har en liten fråga dock, hur tar du reda på hur många det är som har läst din blogg? Hittar inte den funktioner på min blogg 🙁 . Ha en skön och händelserik dag! /Nelia
  den 12 september 19:12
  (http://spaces.msn.com/members/nelayah/)

  3413Mamma:
  Visst är det fatou i ett nötskal haha.Fortsätt med alla dina !? det är ju du och det passar dig så bra.Visst håller med din mamma 100% eller inget.Det är ju du då och ingen annan.Det var ju lättare att läsa här idag .Men den andre var en aning mer Fatou.Kommer in ibland här och drogar lite (fniss).Det är ju ett måste.Hej och hå leverpastej,kram Nilla
  den 12 september 18:32
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  4970Lejon:
  tjingeling…grattis måste jag få säja..men du är ju oerhört duktig på så många sätt..lämnar en varm kram innan jag flaxar vidare..A
  den 12 september 18:12
  (http://spaces.msn.com/members/a-ks1967/)

  DolphinAIK:
  Heeeeeeeeej Fatou. Måste ju passa på att gratta dej till veckans bloggare i Aftonbladet. Du borde bli månadens…eller varit inte årets bloggare. Kram på dej
  den 12 september 17:26
  (http://spaces.msn.com/members/gnag1/)

  Nicke:
  Hej Jag tycker nog din ”nygamla” layout med svart och alla andra färger gav rätt kaos-känsla till dina härliga berättelser.
  den 12 september 17:10
  (http://spaces.msn.com/members/itsmylifesweden/)

  Jenny:
  Tittar in och knarkar lite Fatou…behöver lite av din fantastiska energi!
  den 12 september 17:04
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)

  bigga881:
  Oj, vilken skrivare! och 8 kommentarer redan. Var det inte du som var inne och kommenterade när vi vann 30 kr av 100kr på triss. Blev ”lite” glad när jag läste att du skrivit mig isf jag på ett ställe. Även solen kan ha sina fläckar. (inte elakt, bara skoj) Måste rapportera att sist blev det 70 av 100, Snart smäller det. Du måste vara en fantastisk kvinna. Bigga
  den 12 september 16:20
  (http://spaces.msn.com/members/bigga888/)

  WimsaWimsa:
  Hej. Har ”tjuvläst” här lite nu och då. Har själv bloggat sedan december -04. Gillar din blogg, din stil (och alla dina ”alldeles-för-många-tecken”!!!). Såg dig i Aftonbladet. Kul! Kramen / L
  den 12 september 15:49
  (http://spaces.msn.com/members/WimsaWimsa/)

  Smultrondroppen:
  Goding. Skriv som aldrig förr & skit i andra. Din ”drog” är något jag står bakom, för den drogen är det bästa håller fullständig me dig. Kommer tillbaka & skall få mig fler leénden av dig. Kramizz Fia.
  den 12 september 15:45
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)

  badarensfunderingar:
  Fatou, du har helt rätt angående föredetta ”rörkrökarn”, en cool kille med RÄTT dialekt dessutom. Ps. Be morsan hälsa så gott från mej. Ds.
  den 12 september 14:56
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  romywebb:
  Det är så typiskt, då ändrar man till det bättre efter många klagåmål och ingen säger ett ord. Jag vill iaf tala om för dig att jag tycker det är bra gjort och går bra att läsa. ”Mindre coolt” som du tycker? Du skriver så bra så det ”täcker” över all bakgrund mm. Det var nödvändig för ögonen. Men att grabben ville läxa upp dig hur man gör? Om du inte skulle göra som du gör vore det inte du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så nu skrek jag här ( förlåt mig). Hoppas lunchmackan smaka gott. Tryckiss från livets labyrint
  den 12 september 14:51
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  6861Hjärta:
  Hej Fatou.. Hoppas du haft många besökare igår och att det blir många mer framöver. Har själv kollat lite och ska lus läsa den när jag orkar detta. Söta barn har du också.. Nu måste jag gå och sätta på potatisen innan min lilla Jenny kommer hem så hon får lite mat i sin mage innan hon ska ut o ränna.. Ha det gott och hoppas att du får en skön måndag.. Kram Susann
  den 12 september 14:19
  (http://spaces.msn.com/members/susann10/)

  evasblogg:
  vill bara berätta för dig att det var du som inspirerade mig att skaffa en egen bloggsida, tack!
  den 12 september 14:11
  (http://spaces.msn.com/members/evasblogg/)

  badarensfunderingar:
  Lyssna på ”din kloka gubbe”, strunta i vad andra tycker och tänker. Dom är väl inte tvingade till att ta del av din och ungarnas vardag heller, dé gör vi andra så bra så. Gnällspikarna har väl andra sidor att kolla på om din inte passar. Há re. En småförbannad, Badare.
  den 12 september 13:43
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  TantRut:
  Hejsan svejsan min vän =) Här har du en till som är hög på livetsdrog ;)….går ständigt omkring hög ;D så då är vi två dom är fast i träsket =) .. Men i detta träsk vill jag stanna =) Hahah..känner igen det där med barnen… ”Mammsen är kär i datorn…de verkar ha inlett ett förhållande ” ….hahaha…så låter det här…fast det är ändå flickorna som okuperar datorn flitigast =D Ha en riktigt bra dag, kramar i massor…lämnar en mugg med kokikaffe att skälja ner mackorna med =) Kramar i massor, din vän Tant rut
  den 12 september 12:57
  (http://spaces.msn.com/members/lola1966/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.