Mardrömmar om Martin!

OK! Operation storstädning är avklarad för denna Torsdag. Den gick jätte-bra! Binta (16) som ju gjorde sin storstädning i förrgår, för att hon hade andra planer idag, har alltså redan gjort sin del, och väntar ändå typ halshuggning när hon kommer hem… Nä, inte halshuggning kanske, men nånting i allafall.    Club Me 1Jai (14) som vi så sällan ser här hemma att vi ibland glömmer bort att hon också är en familjemedlem. Idag hade jag bett henne om att vara hemma ensam UTAN kompisar…  Hon gillade naturligtvis inte förslaget,  Bored  men jag tänkte det skulle vara kul att lära känna henne också, som jag känner mina andra barn. Se vilket språk hon talar nu för tiden och se hur stor hon blivit. Annars ser man ju knappt röken av henne, och när hon väl kommer förbi här hemma, så är hon så omringad av kompisar att man ändå knappt ser henne. Hur som helst, igår sa jag: ”Jai! Nu har du varit ute och sprungit så mycket sista tiden att i morgon är du HEMMA och har KOMPISFRITT och kan du inte hålla det, så får du UTEGÃ…NGSFÖRBUD i helgen!”   Hon såg på mig med riktigt hat i blicken och jag är så glad blickar ej kan döda.    Scared 1  Tror ni inte att när jag står där med händerna i degbunken och bakar scones, vänder mig om och vad ser jag på stolen bredvid hennes vid datorn? Jo, en kompis förstås! Så jag deklarerade bara lugnt att det blir en trevlig helg vi får ihop. Hon tittade på mig med stora, tvivlande ögon; ”Men asså…” Jag: ”Nej, inga men, det blir som jag sagt, för du kommer inte må dåligt över att lära känna din familj…”    Pouty  I morgon börjar operation ”smöra-för-mamma”, men den gubben   tänker jag inte gå på i allafall… Ja, hur kan nu Binta ligga så risigt till med städningen redan klar?

Jo, det är enkelt. På Torsdagar är min mp3 ett MÃ…STE, för jag måste sjunga mig igenom städningen (skrika, enligt barnen). Hittade min mp3- utan hörlurar. Eftersom man känner sina löss på gången, så ringde jag fröken ”ingen-respekt-för-andras-grejer” d.v.s. Binta. Jag; ”Var är du?” Binta:” På bio” J:”Var e mina hörlurar?” B:”I min jack-ficka i hallen!” *klick* Om ni som e nya läsare i bloggen undrar, så hade jag och samma dotter ett jätte-bråk om just min mp3 för några veckor sedan! Sätter på mig hörlurarna och det låter typ så här; ”ord,ord,ord*hopp,hopp* ordordord*skrapskrap*” Nästa samtal: ” Varför funkar inte mina hörlurar?” Binta:”Mä, vaddå, de funkade när JAG hade dem! JAG har inte tagit sönder dom… Shiiiiiit” Jag: ”Men de funkar INTE nu och jag har bara lyft ur dem ur din jacka!” Binta: ”Mää, det e ju inte MITT fel eftersom de funkade när jag hade dom!” Jag: ”Men får du LÃ…NA mina grejer utan looov? Och om du ändå lånar dem utan lov och de sen inte funkar, vems ansvar är det  dååå?” Binta: ”Aaaah, sorry, då!” Jag blir bara så tröööött!

Trött kan man också säga om folk som Martin. Martin har varit inne på bloggar-Uddens sida http://spaces.msn.com/members/udden/   och lämnat pinsamma kommentarer. Vore jag Martin skulle jag nog inte visa mig ute närmsta… hmmm…livet, typ! Eller så skulle jag ta en seriös kurs i medmänsklighet! Kanske vill han bara ha uppmärksamhet, men om han e real, så blir jag ta mig sjutton mörkrädd!    Afraid  Har inget roligt alls att blogga om idag, för jag är fortfarande sjuk och trött och allt, så önskar er alla bara en god natt! Och låt mig slippa drömma om Martin i natt, jag avskyr mardrömmar! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Mardrömmar om Martin!

 1. Inkopierade kommentarer:

  19_Marie_66:
  Tänk att det är nog likadant i alla familjer som har barn, de vill bara inte städa. Men eftersom vi nu ska få ett fosterbarn, så har jag börjat att drilla dom, även gubben, det måste bli lite mer organisation över det hela, så jag har delat upp alla veckans sju dagar (vi är 5st i familjen just nu) så vi har en dag var som vi ska plocka ut och in i diskmaskin, torka bordet efter middagen och tvätten ska plockas och hängas etc. etc. Storstädning blir nog under helgerna lr på torsdagar, som dig, låter ju ganska vettigt eftersom då har man hela helgen fri 😛 Kram på dig //Marie
  den 18 september 19:52
  (http://spaces.msn.com/members/mariewikstrom/)

  badarensfunderingar:
  Hrmm, är faktiskt liite besviken på dej. Minns du inte dom ”kloka” råden som jag så välvilligt gav dej för att underlätta i din kommunikation med övriga familjemedlemmar… Följande: Råd nr. 1. Hagelbössan. Råd nr. 2. §1 VA!!!
  den 16 september 10:57
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  -Udden-:
  HEJ!!! Visst är det ok, att länka! Fast egentligen är han inte värd uppmärksamheten, då han faktiskt är riktigt korkad! Hemma hos Udden händer oxå såna saker att det lånas, utan att fråga om lov… Moa har iofs inte kommit så långt, just nu är det mina skor som är det intressanta.. Det ska vara mammas skor, gärna klackar som dessutom låterpå parketten… senare när man snavar över dessa skor, som för övrigt är ens egna, undrar man vem som ska plocka undan dem… Svaret: Det är ju dina skor…. Jenny
  den 16 september 09:56
  (http://spaces.msn.com/members/Udden/)

  romywebb:
  Hej Gullet, my sunshinegirl! På tal om storstädning undra jag hur ni skiter till allt varje vecka att det måste blir storstädning, hehe. Konstigt tidsfördriv. Om jag kan låta bli att ger mig in i den diskussionen som du nämnde? Ja det kan jag. Hade redan innan varit inne innan och ja skrev inget. Nej, jag tycker det hela är så pinsamt från flera håll vill jag säga. Den killen vill provocera och där gick ni på allihopa. Så han fick sin vilja fram.( jag tror det var ren slump att han just gjorde det på den bloggen, kunde var vilken blogg som helst) Ju fler som skrev sina kommentarer ju mer höll han på. Nej du , för mig gäller i så fall bara ignorera och eventuell ta bort kommentaren. Inget att spilla tid på. Förresten kallar jag sånt negativ uppmärksamhet. Vem hade brytt sig om honom om han hade skrivit en trevlig kommentar? Kanske en eller två. Hoppas du få en fin helg och krya på dig, blir bortskämd av dina gullungar. Tryckiss i mängder med doft av min äppelpaj. Receptet nu på min sida. *Romy*
  den 16 september 09:51
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  Lottapxc:
  Ha ha ha… Vilka uingar. Kommer faktiskt ihåg att jag sj var så när jag var liten. Vem har dina barn ärvt detta av??? .. Men men de e bara att bita ihopa tar ett par år till bara sen är dom vuxna. Ha en trevlig helg med dottern/ kramar..
  den 16 september 08:42
  (http://spaces.msn.com/members/lottapxc/)

  Amaltea:
  Vadå inget roligt att skriva……..det är ett sant nöje att läsa i all fall… :-)…känner man igen det som vanlig…jodå…jag trodde en del av alla konstiga fenomen hemma hos mig hängde i hop mer dom två stora flickorna….alltid när mina grejor var borta….så var det ändå ingen av dom ….konstigt….dom skyddade hämt varandra….nu är dom utflyttade och jag var övertygad om att nu förvinner detta problem….bara en unge kvar hemma så då finns det ingen annan o skylla på….tror du det försvann….var är min mascara….vet inte…jag har inte tagit den…..ööö…VAR E DEN…ja vet inte..jag lovar jag har inte tagit den….nä men vem det finns ju bara du o jag här…vet inte……åkerspöket..husmusen..eller vem… Tack för fina ord till mig…är närvarande igen om än haltandes..:-) Kram Amaltea
  den 16 september 02:09
  (http://spaces.msn.com/members/sinnesro/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.