”Ny-Gammal blogg”

NU HAR JAG DET!!! Jag har ju ett tag gått och oroat mig för hur det ska gå med tjejernas städning när de väl flyttar hemifrån. Men nu behöver jag inte oroa mig längre! Jag skickar bara hem en snygg kille till dem på Torsdagar! Naturligtvis måste jag ju förvarna dem en dag innan. Så de hinner städa GRUNDLIGT och inte bara slänger in allt under sängarna! (Vilket mina väluppfostrade ungar aldrig skulle göra ändå… I wish!) Hairy

Hittade precis en blogg jag glömde lägga in i Tisdags… Håll till godo.

Med tanke på att det var värsta kriget här hemma igår morse, så är det ju otroligt att Binta (16) kom hem som en strålande sol. Hon frågade genast om hon fick ta sin Torsdags-storstädning igår redan? Med tanke på hur hennes städområden såg ut, så fick hon det. Däremot så blev jag ju smått chockad över frågan, då Torsdagsstorstädningen inte brukar ligga på önskelistan, direkt!

Jorå, mycket riktigt så kröp det fram… Det skulle komma en jätte-snygg kille på besök. Men trots allt måste ju detta ändå betyda att de vet att man bör städa ibland i alla fall. Jag behöver nog inte oroa mig för att de inte ska städa när de flyttar hemifrån. Det räcker med att skicka en snygg kille hem till dem, så kommer nog detta med Torsdags-städning, trots allt, att funka, även när de flyttat. Själv däckade jag på soffan med Spiderman (Mabou) tidigt, för jag var helt slut med förkylning och feber och allt på en gång…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ””Ny-Gammal blogg”

 1. Inkopierade kommentarer:

  gumman-00:
  God morgon! Ska prova med att skicka hem lite snygga tjejer för att se om grabbarna städar då 🙁 Dom är inte bra på det, men tyvärr är det ju mitt fel. För jag har skämt bort dom som bara den..Men det är lätt att vara efter klok hihi Ja bilden på Elsafisen är jag ganska nöjd med. Men funderade på att slänga ut datorn ett tag..photoshoppa är inte min grej..grrr morrr ha ha Men men lär så länge man lever!!! Ha en bra dag Kram Gumman
  den 17 september 09:34
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)

  Heffy20:
  ska jag berättta en hemlis, det händer att jag oxå städar på söndagar 😉 försöker dock låta bli, söndagar e heliga!Ha en super trevlig helg..Bamsekramen
  den 17 september 08:16
  (http://spaces.msn.com/members/Kattepuffen/)

  badarensfunderingar:
  Jo dé va så sant, hälsade mor din till ”Fd. rörkrökar ´n” från mej nå ´n gång. Om du glömde att be henne om dé, kan du ju göra dé när du lämnar, eller ja om han blir hämtad, ja när dom ändå ska till brukshundsklubben tänkte jag bara.
  den 17 september 00:45
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  BeJi_Treplektra:
  Har min hemsida fått en ansiktslyftning? I vilket avseende då? Eller menar du bloggen? Hur som helst önskar jag dig en trevlig helg tillbaka och hoppas att du mår lite bättre nu. Dröm sött … inte om Martin alltså :-S
  den 17 september 00:35
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

  MuninVargatik:
  Men vännen, är du fortfarande krasslig? Usch ”kramar försiktigt”. Jag är på bättringsväg men en bit kvar är det. Men nu så ska jag jobba på måndag iallafall, det ska bli skönt att komma ut från den här Lyan ett tag och vila ögonen från skärmen…dagtid iallafall 🙂 Ha det gottis min vän, och håller tummarna för påkryning snarast / Kram Munin
  den 17 september 00:18
  (http://spaces.msn.com/members/vargatikv/)

  Heffy20:
  blir glad om du tittar in när du får tid =) gillar att läsa din blogg, mycket underhållande =) kramen
  den 16 september 23:00
  (http://spaces.msn.com/members/Kattepuffen/)

  Carwen_651:
  Oj vad snabb du var! Grejade på med bloggen och ser plötsligt att där var en kommentar! 🙂 Försökte få bakgrunden till bilden blå men det gick ju såklart inte… Wenche
  den 16 september 22:51
  (http://spaces.msn.com/members/wencarsweden/)

  morsan:
  Nu ser vi alla framemot att spiderman skall komma. Vi längtar verkligen. Han blir tvungen att följa mig till brukshundklubben nån av dagarna men det blir nog bra. krama alla
  den 16 september 22:26

  Carwen_651:
  Tittar in för att önska dig en trevlig helg! // Wenche
  den 16 september 21:48
  (http://spaces.msn.com/members/wencarsweden/)

  /Pale:
  Hahaha kanon klassiker fattar precis ! Jag kör med att pappa får främmat från jobbet o dom känner eran fröken hihihi ! Ha en fin fredag vännen ! Pale e nervis ska ha dejt.ler !
  den 16 september 19:11
  (http://spaces.msn.com/members/PALE1/)

  thetexasalbino1:
  ja du jag läste igenom typ två eller tre bloggar i ett svep…ett, barn skall hjälpa till…det mår dom bra av o ansvar måste komma tidigt….man hjälper dom inte om man håller undan ”måste” grejorna för dem….sen orkar man inte som ensamstående dra hela lasset…. likadant med ekonomi, de måste lära sig tidigt…håller med dig om dina uppfostringsvarianter i alla fall, bland de vettigaste jag läst… jag förmodar att du är svensk? som konverterat till islam? själv är jag nog agnostiker skulle jag tro…..är lite avundsjuk på folk som har en tro, dom har i alla fall ngt att hänga upp sina liv på typ, o nåt att be om hjälp när de krisar…samtidigt som jag är skraj för religionsbiten….för mycket o för lite skämmer allt om du fattar vad jag menar…nu skall jag kolla denne martin ha de bäst
  den 16 september 13:55
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)

  RättOrdPåRättPlats:
  Idag är det tack och lov fredag.. hade jag behövt läsa om din inspirerande städning igår, när jag låg nerbäddad 20 av 24 timmar, hade jag brutit ihop av orkebrist. Tack och lov att det blir bättre med städningen.. Lilla blond (9 bast) städar enbart för att kunna ha hunden (som älskar att tugga på saker) i sitt rum. Mina nerver sk**er hon minsann i! ; ) Kram, K
  den 16 september 13:25
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  solglimt61:
  Hallojsan! Tittar in och önskar dig en riktigt trevlig och avkopplande helg, hoppas att mötet på jobbet gick som det skulle BRA och att torsdags städningen gick lika smärtfritt som vanligt *ler*. Varm kram Katarina
  den 16 september 12:11
  (http://spaces.msn.com/members/solglimt61/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.