Flätat hår!

Är så glad att Jai haft utegångsförbud hela helgen och att jag fått lära känna min dotter! (Hehe) Jo, upptäckte att hon fortfarande har mörkbruna ögon, lockigt hår. Gillar fortfarande glass och Mc Dolnads, men INTE att sitta och kramas med mamsen. (Fast jag har stulit en och annan kram ändå…) Vi hade gäster hela dagen igår. Jag flätade håret i ”rasta-flätor” på min kollega och väninna. Vi blev klara kl. 03.30 i natt, så hon och två av hennes barn sov kvar. Så Jai blev rätt nöjd ändå, för på så sätt hade hon ju en ”legal” kompis här, som dessutom sov över. Binta missade sista bussen så vi höll på att puzzla per telefon för att få hem henne igen.

Men tyvärr hinner jag inte skriva mer nu, för vi har syntetiskt löshår i hela lägenheten och disk upp till köksskåpen o.s.v.

Dessutom ska Spderman åka ensam till mormor idag (som han är JÄTTE-STOLT över), så det måste packas lite också. (Han har redan packat typ två väskor fulla med leksaker, så vi måste väl packa upp lite där med, det är ju inte tänkt att han ska FLYTTA till mormor). Tänkte försöka mig på en sammanställning av besökare, kommentarer, inlägg, positivt och negativt på min nu avslutade Aftonbladet-vecka, eftersom en del frågat lite.

Håll tummarna för att jag får lite städhjälp, så hinner jag kanske blogga det i kväll! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Flätat hår!

 1. Inkopierade kommentarer:

  thetexasalbino1:
  tja flätor vet jag inte…däremot en sån frilla som robert de niro har i taxi driver…..men var hittar man ngn som klipper o friserar så? andra alternativet e hippie frilla o de lär väl bli de, e ju bara att låte de växa….. tänker osökt på låten i got life från filmen hair……
  den 18 september 18:44
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)

  Jenny:
  Ibland händer det där ögonblicken då man liksom verkligen SER varandra och då förundras jag alltid över hur storamina barn plötsligt blivit! När hände det liksom? Kram till dig Fatou
  den 18 september 18:04
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)

  3413Mamma:
  Rasta flätor fräckt .Du får gärna medd om du ska till Skåne nån gång bara älskar rasta flätor.Ja om du skulle vilja göra det på mig förståss hihi.Skönt att helgen är över för din dotters skull :0) kram NIlla
  den 18 september 17:38
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  Smultrondroppen:
  Kikade in en stund & tog igen missade bloggposter. Log som vanligt alltid lika kul att besöka dig. Jag föredrar färme & sol åres om. Skulle nog fötts i ett annat land tror jag. Kramizz Fia.
  den 18 september 15:18
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)

  MuninVargatik:
  Oj, kan du sånt också…att göra rastaflätor. Det skulle jag vilja ha nångång, men mitt hår är så himla tjockt och långt så det lär ta evigheter, själv kan jag inte för axlar och armar går av då. Fläta kan jag, men inte inbakade småflätor och det skulle jag vilja kunna. Lille S ska få såna säger förädrarna, så just nu ser han ut som en vilde i skallen. Han har så lustigt hår också. Han är ju halvt somalier, men håret är mjukt och nästan svart. Mörkt mörkt röbrunt egentligen. Rakt utom bakhuvudet, där är det katastrof…ser ut som hackehackspett med krull ibland hi hi. Det roliga är att när jag var liten, så hade jag rakt gyllengult hår men bakhuvudet….mmm katastrof. Fast inte krull men tovor he he. Ja kära nån…. Hoppas på städhjälpen åt dig nudå….skulle gärna hjälpa men dessvärre skulle jag behöva hjälp själv. Idag har jag tagit rätt på 100 äpplen som min väninna damp in med igår, på olika sätt äppelmos, äppelpaj, klyftor o s v. Sen ska jag börja med mitt nu verkligen äckliga akvarium…det stinker bläääk…som en sörja där i. Isch..men måste man så måste man… Kramisar på dig min Pratis / Munin
  den 18 september 14:50
  (http://spaces.msn.com/members/vargatikv/)

  6861Hjärta:
  Hej Fatou .. Hoppas du haft en trevlig helg . Själv har jag inte gjort annat än att städa . Jag har satt in lite bilder på gravstenen nu så vill och orkar du kan du kolla. Den ärjätte vacker.. Kram Susann
  den 18 september 13:58
  (http://spaces.msn.com/members/susann10/)

  DolphinAIK:
  Tjingeling Fatou. Här är det mer än en helgs utegångsförbud som gäller. Att gå iväg med familjen eller släkten är okej. Men inte ut med kompisar. Har tyvär legat sjuk i influensa så det har inte blivit så mycket med familjen som jag hoppades på. Men det finns det fortfarande tid till, för utegångsförbudet är inte slut ännu. Jag tänkte försöka visa att det inte alls är så farligt att göra nåt tillsammans med familjen fast man är tonåring. Hoppas det gick bra för den jättestolta Spiderman att ta sej till mormor alldeles själv 🙂 Och att du fick hjälp med att ta bort allt hår som brukar fladdra runt i hela lägenheten. Ha den bra vecka nu och dunderkram till dej
  den 18 september 13:30
  (http://spaces.msn.com/members/gnag1/)

  HelenaMarianne:
  Jag håller tummarna!!!! Kram Helena
  den 18 september 13:18
  (http://spaces.msn.com/members/helenaroth/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.