Vaddå Nominerad?

Här sitter jag mitt i natten! Men jag är så nöjd! Vad mycket tid man får över när Mabou är hos mormor. Både för sig själv och för tjejerna! Har hunnit prata med Jai en hel del och det känns bra.

Har också hunnit ta fotbad, rakat benen, noppat ögonbrynen    Eyebrows  och   fixat naglarna, med fransk manikyr och stenar och allt! De hade tagit lite väl mycket skada av flätandet i helgen!  

Känner mig så tillfreds.

Binta(16) har tydligen ordnat pojkvän och säger sig vara kär. Ja, med allt krut som den tjejen har , så kan jag bara säga; Håll i dig, för med min dotter som flickvän kommer du att upptäcka att livet får en massa speed. Önskar dig lycka till och hoppas bara att hon låter bli att stampa sönder ditt hjärta, när hon krossat det.        Back Stabber  Och om du (mot förmodan) skulle hinna krossa hennes först, så säger jag bara; I know how to contact Hells Angels!

Fast allt det där lär ju aldrig bli aktuellt, då detta ju är den eviga kärleken, som det alltid är när man träffar ”den stora kärleken”.  Circle Of Hearts  

Har naturligvis full respekt och förståelse för det. (Men jag väntar några dar innan jag beställer bröllopsklänningen, ok?)    Wedding Dress  

Oups! Måste nog gå och lägga mig nu, men först vill jag be er, jag har fått en kommentar på engelska i bloggen nedan, som jag är för trött för att fatta vad det är? Är det en nominering? Till vad? Miss msn-spaces 2005 och vad är det de vill att jag ska göra? Behöver detaljerade steg-för-steg-instruktioner!   I ´m lost! Och OM det är som jag tror, hur blev det så att jag blev nominerad? Kram & God natt, gott folk!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Vaddå Nominerad?

 1. Inkopierade kommentarer:

  sam:
  hey hanks for replying i cant wait to chat wit u bye bye
  den 21 september 11:59
  (http://spaces.msn.com/members/kewlest4/)

  Jenny:
  En alldeläs egen spa-kväll är mumma! Skönt att få den tiden för sig själv ibland 🙂
  den 21 september 11:19
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)

  3413Mamma:
  Skönt att du hunnit med dig själv.Sånt mår man så bra av .Hoppas du får en fin ondag nyplockad nyräkad och så fina naglarkan ju göra att dagen blir speciell ****/kram Nilla
  den 21 september 08:56
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  LILLATANTA:
  Halloy menar du att det inte blir bröllop klart du måste köpa klänningen hon har ju funnit sin dröm prins,fast det är klart hon har väl inte kysst allt för många grodor än hon kanske måste prova sej fram för att se vilken som kysser bäst,hur vet man annars vilken som är den bästa.Änså länge inga flick och pojvänner men pinsam det är jag.Ja ja en får stå ut med det mesta av de små älskade änglarna kram
  den 20 september 23:04
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  badarensfunderingar:
  Väntar och väntar…
  den 20 september 15:27
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  sam:
  hey sorry bout b4 im samantha and im from Austrlia and im just saying hi i hope to talk to u somtime may i hae ur msn adress mines sam_rox_04@hotmail.com
  den 20 september 13:14
  (http://spaces.msn.com/members/kewlest4/)

  sam:
  hi im samantha and im from
  den 20 september 13:12
  (http://spaces.msn.com/members/kewlest4/)

  cittaprazama1:
  Mmmm…härlig med kärlek *L* Min son har enligt honom själv funnit den rätta!!! Det gjorde han redan när han var 5 år…och hans känslor håller i sig ännu. Ã…tminstonde är han konsekvent…när han väl bestämt sig *S* Han har bara inte kommit till skott med att tala om för tjejen ännu hur han känner, det är ju självklart piiinsamt!!! Well…vi får väl se om och hur länge hans känslor håller i sig och om han någonsin avslöjar dem för den det berör… Hoppas du får en toppendag… Kram // Agneta
  den 20 september 08:53
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

  Amaltea:
  Sååå skönt..fick du en stund för dig själv…….ja du döttrars pojkvänner…vad ska jag säga…..bröllop får man ju hoppas väntar. Tänker på tiden med mina numerade utflyttade stora flickor…pojkvänner…..jag vill inte påstå att dom haft många..men det blev ett par….och sen…jag så höll det inte…..vid något tillfälle på vägen….säger jag…nä nu orkar jag inte träffa fler…o tycka om…och sen e dom borta…..vill inte träffa någon av era killar förän det är allvarligt seriöst….mammor fäster sig med vid domhäringa pöjkspolingar….man bjuder på middag…dom sover kvar…e med på högtidsdagar…o poff…så var det slut……mammor blir ju oxå ledsna….det var goa pöjkar som man tagit till sitt hjärta…..men kanske gjorde jag fel , kanske rätt ……för nu så nu har jag inte fått se en pojkvasker på minst fyra år…klart dom berättar o så……men nej eller så är det inte så seriöst…och då är det väl lika bra man inte blir inblandad…..vast nu börjar det bli hög tid för att få svärsöner…..och kanske barnbarn…fast hu…då blir man väl gumma på stört….Kram / Amaltea
  den 20 september 08:51
  (http://spaces.msn.com/members/sinnesro/)

  TantRut:
  Godmorgon vännen min =) Tack såå hemskt mycket för frukosten =) Det var riktigt trevligt att stiga upp och få den serverad =) Det är nog klokt at vänta med att beställa bröllopsklänningen 😉 … Kärleken är evig…men objekten byts ut rätt så ofta 😉 … Ha en bra dag, lämnar en stor frukostbricka här hos dig =) Kramar, din vän Tant Rut
  den 20 september 05:46
  (http://spaces.msn.com/members/lola1966/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.