Ha-ha!

Ha-ha! Jag hann visst städa igår… Fast var inte klar förrän kl. 23.30, eller nå ´t! Ja, nu är jag barnfri. Har varit i stan o käkat med en kompis. Mmm…vad gott det var! Oooh, så skönt det är att vara lite barnfri. Fast tyst är det… och tomt… och lite trist… Nä, nu ska jag njuta. Ska ägna denna helg åt det jag gillar mest, fast som är så svårt att komma igång med, nämligen skriva. Alltså, jag har hela huvudet fullt av historier som bara väntar på att få komma uuut!

Har tänkt på en sak… Många verkar uppfatta det som att jag är värsta städnarkoman… Fast det är jag inte. (Har ju sagt förut att jag bara knarkar på själva livet!)  Men hajja själv med fyra ungar, en liten som slänger leksaker ÖVERALLT utom i sitt rum. Det är pytte-tiny-lite att städa i hans eget rum. Sen tre tonårstjejer som drar in kompisar hela tiden, ja, men fatta själv hur många vi blir när de drar in två polare var…

Men jag klagar inte över det. Jag är glad när mina barn trivs hemma med sina kompisar… Sen alla KLÄDER! Ja, men de byter ju kläder jämnt och ständigt, dessutom så har de inte begripit detta med egna rum och garderober, utan de tror att det finns nån LAG i Sverige om att man MÃ…STE kasta kläderna omkring sig och man får absolut inte plocka upp dem.

Så ni kan ju fatta att det är rörigt hos mig, typ jämnt, utom på Torsdag-kvällar, och när jag är barnfri är det fint hela helgen.

I veckorna ägnar jag mig faktiskt inte så mycket åt städning. Diskar och tvättar. Ibland på Söndagar gör jag en liten ”vi-måste-kunna-gå-på-golvet-utan-att-trampa-på-saker-röjning”, men annars så blir det inte så mycket av städandet. Så nu vet ni det! Däremot kan jag ju erkänna att det är KAOTISKT här när vi väl städar.

När mina barn flyttar hemifrån, då ska jag nästan aldrig städa… Fast det är klart, när jag får barnbarn, så vill jag ju ha besök av dem ofta… Det går ju liksom inte ihop… Måste klura ut nåt… Eller så får väl jag komma på besök ofta hos dem… Fast jag trivs ju bäst hemma hos mig. Ja,ja, det blir väl att jag får fortsätta med dessa städdagar på Torsdagar till jag dör då.

Känns ju VERKLIGEN uppmuntrande och ljust att tänka på att eländet aldrig tar slut!

I ´ll be back soon! För jag har hela huvudet fullt av bloggar! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ha-ha!

 1. Inkopierade kommentarer:

  AnKi:
  STOPP!!! Slå Dig ner i nåt hörn och bara njut nu då!! Njut av att Du bara kan rå Dig själv en stund. Nu kan Du vara bara Du!! På söndag kommer dina änglarbarn hem igen ((antar jag)) då börjar de härliga vilda tjoiga livet igen. De livet Du helst vill leva, de livet Du älskar…men, men, TÄNK NU BARA PÃ… DIG SJÄLV EN STUND…de e du värd. Kram Anki (5 barnsmamma som vet hur de var, nja de e stora nu)
  den 23 september 23:39
  (http://spaces.msn.com/members/antipeters/)

  morsan:
  jag och paps skulle bort men verkar inte komma iväg. tråkigt
  den 23 september 23:33

  cittaprazama1:
  Härlig att få rå om sig själv ett litet tag *L* Fast jag vet hur det brukar vara för mig, första dagen…sköööönt, sedan sätter jag igång och längtar efter min son och kan inte vänta tills han kommer hem igen =))) Hoppas du får en toppenhelg! Kram Agneta
  den 23 september 22:13
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

  Amaltea:
  Jo då det kommer att komma en dag när vi önskar att nån kom hem o stökade till det lite för oss…när vi jämt har så rent o fint …….bra leler dåligt….ja den som lever får se….för övrigt kan man ibland undra varför det alltid är grönare gräs hos grannen….Kram…ha en jätteskön helg / Amaltea
  den 23 september 21:59
  (http://spaces.msn.com/members/sinnesro/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.