I morgon ska det firas!

I morgon ska det firas på min blogg, eller senast i övermorgon, nä, jag tror det blir i morgon Lördag! Vad som ska firas? Jo, det blir en överraskning till er som kikar in!!! Men vi måste fira det ihop! Allihopa! Det är HELT OMÖJLIGT för mig att fira det själv!!! Så välkommen tillbaka i morgon, på dan, eller eftermiddagen.. det beror på er hihi! Kram !

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”I morgon ska det firas!

 1. Inkopierade kommentarer:

  cittaprazama1;
  Ojojoj….det här låter spännande =))) Du vet hur du ska göra för att få mig att sitta klistrad vid datorn du *blink*…är det inte taggar så är det överraskningar som jag inte vill missa. Och jag som brukar komma in här titt som tätt i alla fall….nu kommer jag inte kunna låta bli att titta in här typ hela tiden…vill ju inte missa!!!!! *S* Kommer kanske inte få något gjort ALLS här hemma idag….snälla vakna snart *L* Kram//Agneta
  den 24 september 09:48
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

  -Udden-:
  jaha, det är till att vara hemlig… Ska det firas att du spräckt statistikvallen??? Hmm.. får återkomma efter jobbet! Jenny
  den 24 september 09:37
  (http://spaces.msn.com/members/Udden/)

  Sten:
  Den som väntar på något gott väntar alldeles förlänge. Kram / Sten
  den 24 september 00:51
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

  AnKi:
  Oppss!! Ser man på ”det blir fest”. Tänk när utvecklingen gått så långt att vi även kan förmedla saker via datorn!! Häftigt, då kanske bildskärmen blir som en brevlåda, vipps så får man en go tårtbit eller nåt *fniss*. JA DE GJORDE DU BRA….7…de växer!! Sträck på Dig. Man måste ju liksom anta utmaningar, leva upp till vad folk förväntar sig av en…….hummmm. Hoppas nu du verkligen sitter i ett hörn o bara NJUTER då!! Ha en fortsatt god natt, jag återkommer i morgon för att delta i firandet. Anki ”en pigg kärring”
  den 24 september 00:14
  (http://spaces.msn.com/members/antipeters/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.