Håll ut!

Håll ut, kära vänner, det är inte riktigt dags ännu! Men väldigt snart. F-n, snart kan inte JAG hålla mig längre! Har sovit som en prinsessa, vaknade kl. 8, men slog igång en tvättmaskin för att kunna somna om och till min stora förvåning så gjorde jag det. Vaknade vid kl. 11 och läste ut min bok ”Mördare utan ansikte” av Mankell. Den var jätte-bra-första gången, men det var inte en bok man skulle läsa om, märkte jag!

Sen tog jag ett lååångt bad, rakade benen, filade fötterna och bara njöt. Ja, jag har tagit alla era råd på allvar, så jag bara njuter just nu.

Dagens första skratt gav Robban mig med sin kommentar, så nu har jag t.o.m. skrattat högt här hemma i min lugna, sköna ensamhet! Tack för den, truckis!

Har kommit på att det är mer än EN sak som ska firas, när det är dags… Mer säger jag inte!

igår satt jag och läste en massa svar på frågor hos olika bloggare som blivit taggade och det är så kul att se hur mycket likheter man egentligen har. Vill också förtydliga att om det är nån som läser detta och inte blivit taggade av nån, men som ändå vill skriva in sina svar, så kan ni med gott samvete tagga er hos mig! Alla som vill bli taggade får bli det. Varför jag valde de som jag valde var i några fall för att jag var så himla nyfiken på vad de skulle svara, de andra valde jag av det simpla skälet att jag trodde de skulle sätta sig ner och göra det och tycka det var kul. Så det var ingen ”mobbing-tanke” bakom!

Nåja, undrar om jag hinner cykla iväg på min Rolls en snabbis till Gränby Centrum och byta lamp-röret jag köpte fel storlek av, innan firandet? Tror jag chansar på det o skyndar iväg! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Håll ut!

  1. Inkopierad kommentar:

    RättOrdPåRättPlats:
    Men hallå! vaddå fira?! Vaddå, vaddå, vaddå? Jag vill fira! Hurra för Dig, Fatou, för du är en sån fin människa. Äsch, det kunde jag ju ha firat vilken dag som helst.. Hjälp mig ra! VAD FIRAR VI? (sitter redan med partyhatt och sån där piporm och bara väntar på att få hoppa och va glad) / Kei
    den 24 september 15:17
    (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.