Klackarna i taket!

Tänk att så många kom… Det här är den trevligaste fest jag haft och musiken e super! Nä, nu har jag inte tid att blogga, måste mingla vidare med mitt cola-glas! Skål alla bloggisar, kul att ni kommit!(Nu skulle ungarna se mig, va?!)  Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Klackarna i taket!

 1. Inkopierade kommentarer:

  thetexasalbino1:
  tja jag ramlar in i arbetskläder har lagt tak i dag, o druckit öl samtidigt…..väldigt vad motiverad man blir….så jag säger hej o drar måste in i duschen… ”I am a steady rollin man, I roll both night and day”
  den 24 september 21:35
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)

  19Raven83:
  Inte undra på att din sida är välbesökt, det är ju skitkul att läsa dina bloggisar! =D Du verkar vara en cool mamma och riktigt rolig individ! Ville bara säga det!=) Kramar//Paola
  den 24 september 20:54
  (http://spaces.msn.com/members/pao21/)

  morsan:
  vi kom inte iväg så här har varit lite däven stämmning. Men dina bloggar var bra så tack för festen kram mamma. Och snälla kan du skicka de jambespelande rasta gubbarna hellst i stort format om det går
  den 24 september 20:30

  AnKi:
  Pssss……jag har äppelkaka med…..(((jag hade velat ha lite barcadi i min cola, men de går inte, ska köra i natt))) snyft….snyft….
  den 24 september 20:06
  (http://spaces.msn.com/members/antipeters/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.