NU firar vi!

Japp, nu ska här firas!!!Vad som ska firas??? NI ska firas! Alla mina läsare, som vet how to make my day- everyday! Den här bloggen startades med övertalning av min bästa väninna Sofie. Men jag trodde aldrig att jag skulle få så här många läsare och jag trodde aldrig det jag skriver skulle bli så uppskattat! Jag är SÃ…Ã…Ã… tacksam för allt ni ger mig.

Det här är inte längre bara en blogg för mig, det är en stor del av min livsluft! Varför fira precis nu? Jo, för nu har ni passerat 100 000 sidöppningar i min blogg!   Beviset har ni här, jag har kopierat min statistik.

Totalt antal visade sidor: 100002 Antal visade sidor idag: 314

Jag är jätte-glad att Aftonbladet och Linda Skugge länkat hit en massa läsare, men ni som är kvar här ännu och läser mig ibland, ofta , eller jätte-ofta är jag tacksam emot och glad att ni tar er den tiden! Denna blogg startades strax före skolavslutningarna i början av Juni, och jag har verkligen fått ut mycket av mina bloggvänner, jag har läst bloggar och skrattat mig till tårar och många gånger också gråtit mig till tårar!

Men hade jag inte haft alla ER läsare så hade denna blogg gått i graven för länge sedan. Jag hade faktiskt i början trott att jag skulle få en massa moralkakor på halsen. Som mamma, som bloggare, ja, på alla sätt och vis. Men jag är FÖRVÃ…NAD över hur många som håller med, känner igen sig, uppmuntrar mig och ger mig en massa komplimanger! Och även när man INTE håller med, så kommer man inte och moraliserar en massa! Tack för det!

Men idag är det inte JAG som ska fira utan NI! NI ALLA som en endaste liten gång besökt min sida! Gå och ta er favorit-dryck, Lördags-drinken, kaffe-koppen, coca-colan (den har jag i högsta hugg!) och fira er själva från mig. För att ni är fantastiska människor som existerar på denna jord! För att ni gett mig goda råd, eller gjort mig glad, eller kommit med tänkvärda saker om livet! Eller bara för att ni är den ni är!  

Hade tänkt att ge en pressent till min 100 000:e besökare, men tyvärr, det gick inte att se vem det var, för personen kom utifrån! Vad kan jag göra för er, som står i min makt?

En liten tävling? Jag vill göra NÃ… ´T för att ni ska förstå att jag uppskattar er!!! En annan sak jag vill fira är att jag ligger 8:a på Bloggtoppen, och då har jag bara varit med i 2-3 dagar! Det känns UNDERBART! Att vara en så ´n uppskattad läsare, alltså! Att det finns några som läser mig och trivs med det och t.o.m. kommer tillbaka en massa gånger! Tack för att ni har tid med mig! Och nu vill jag att ni ALLA ser till att fira er själva!!!När vi ändå är inne på detta med att fira, så har jag också en personlig sak jag vill fira: Min bästis Sofie  som är i Tanzania (för att reta mig?) fyller år idag! Och inte vilken ålder som helst; Hon fyller 30! Önskar så att jag kunde fira med dig!!! Välkommen in i 30-klubben! ”Jag snaknar dig”, som Mabou brukar säga! Ha en underbar födelsedag och du, min vän; oroa dig inte, fr.o.m. NU blir det bara BÄTTRE! I promise! Lot ´s of Love to all of ya ´!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”NU firar vi!

 1. Inkopierade kommentarer:

  -Udden-:
  Grattis till jubileumet!!! Tackar för att du delar med dej så enormt och skriver så man känner igen sig.. Du skriver av och med hjärtat. Fortsätt så!!! Kram Jenny
  den 26 september 09:53
  (http://spaces.msn.com/members/Udden/)

  Micaaela:
  Hej Tonårsmorsan! 🙂 GRATTIS! Jag hann tyvärr inte besöka din fest igår, men besökte den såhär på morgonen istället 🙂 Vad roligt! Är jätteglad för din skull! 😀 Keep on! 😀 / Micaaela
  den 25 september 11:05
  (http://micaaela.blogg.se)

  Värsta tjejen:
  Fortsätter att mysa ett tag till här ……undrar om jag blir den sista som går hem.*L* Det kan du lite på att jag gör….du vet vad *L* Favoriten just nu är cocacola lime
  den 25 september 00:39
  (http://spaces.msn.com/members/varstatjejen622/)

  Värsta tjejen:
  Nu är det så här förstår du Fatou, att jag förstår att det är vi som blir firade och det är jättekul…men ville i alla fall passa på att fira dig. *L* Äppelkakan smakar mums och ger mersmak…mmmmm. Sköljer ner den med min favodryck Cocacola….ska jobba i morgon också så det starka får jag avstå från. Nu firar vi vidare….. Kram kram
  den 25 september 00:09
  (http://spaces.msn.com/members/varstatjejen622/)

  ulrika45:
  Tjoho!!!!!!!!! Jag hoppas jag hinner vara med! Har ju haft lite dålig närvaro på nätet det sista. Kommer nog att bli bättre. Men just idag vill jag naturligtvis vara med och fira. Ska faktiskt gå och hämta mig något gott att dricka också! Kram tjejen, ha en underbar helg!
  den 24 september 23:31
  (http://spaces.msn.com/members/ulrika45/)

  kickan_60:
  Hm….hoppas att jag inte kommer försent nu. Har ju jobbat hela kvällen. Grattis Fatou, du är värd all uppmärksamhet du kan få. Gillar din sida skarpt, men det kanske du har förstått vid det här laget. Höjer ett glas och utbringar en skål för en störtskön tjej/tonårsmamma. Hoppas att du fortsätter att roa oss länge. Ha en fortsatt trevlig helg. Kram Anne-Marie
  den 24 september 23:25
  (http://spaces.msn.com/members/varstatjejen622/)

  Ida:
  Nu blir det fest! Ska fira med cola och toast 🙂 Du är bäst!
  den 24 september 22:09
  (http://dowermyr.blogg.se)

  Cissi:
  Cissi svingar pavan och dunkar Tonårsmorsan i ryggen. Bra jobbat stumpan =) Kram!
  den 24 september 20:16
  (http://spaces.msn.com/members/sprallig76/)

  BeJi_Treplektra:
  Gratulerar! Fast jag får erkänna att jag läst de senaste bloggposterna i fel ordning. Först läste jag denna, och sedan alla spänningshöjande bloggposterna. Det ger inte riktigt samma effekt. Ha en fin fortsatt lördagskväll och en solig söndag. Kram önskar … den mer blygsamt placerade på Bloggtoppen (113:e plats har jag för mig när jag senast såg efter).
  den 24 september 19:33
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

  RättOrdPåRättPlats:
  Ã…terkommer med ämnet när jag fnulat lite.. puss, k
  den 24 september 19:21
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  3413Mamma:
  Ja nu tror jag att vi ska fira !! tror jag tar fram Bailisen nu meddesamma.Tackar för tipset!.Det är väldigt skoj att läsa hos dig mossan.Ha nu en underbar lördag /Kram Nilla
  den 24 september 18:42
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  Tina Fryst Torsk:
  Ã…åååh,jag tackar! Det ska bli jättespännande att få ta del av din poesi. *he he* ;-P
  den 24 september 18:08
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  cittaprazama1:
  Grattis till oss!!! och ett ännu större GRATTIS till dig Fatou!!! Något pris behövs inte enligt mig, vi är ju redan vinnare alla vi som hittat hit *ler* Det enda du behöver göra ”för oss” kära vän är att luta dig tillbaka och suga i dig berömmet du får och förhoppningsvis kommer du fortsätta att servera oss roliga, mysiga, härliga bloggar även i fortsättningen…. Stor Grattis Kram Agneta
  den 24 september 17:53
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

  Trucksnusk:
  Tjaaa ba! Men vad trevligt att få coola mammisen att skratta på morgonkvisten.Jag kan kittlas oxå. :-)) 100 000 sidöppningar? *WOOOOW* *Hugger halsen av en pommacflaska och blåser i en sån där pipa som jag inte vet vad den heter* :o)) Men du är ju populär,bruden.Sug åt dig. Hemligheten är att du skriver så roligt om vardagliga saker.Det tycker jag i alla fall.Jag har skrattat mycket under mina besök här.Mest gillar jag rapporterna från torsdagarnas drabbningar. Jag skulle ge mycket för att uppleva det IRL. *asg* Jahapp,får man nåt käk på den här tillställningen,eller?? Puss på stuss.Närååååååååååååå ;-P
  den 24 september 17:48
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  RättOrdPåRättPlats:
  Men herregud, reklamera mascaran! Shit, jag fick bästa Fatou att gråta. ; ) Fick en idé: vill du gästblogga hos mig? *glödlampa, please* / K
  den 24 september 17:32
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  RättOrdPåRättPlats:
  Näääe, det kan inte vara sant!? Eller… jo, jag är inte förvånad. Så jag går ut i köket, värmer lite chilli (äter femton vitlöksklyftor i pestomarinad medans jag väntar) och funderar på vad jag vill välja att fira med. Valet faller på en timmes sömn. Jag har suttit framför burken i flera timmar nu (väntan är lång ibland) och ska bara svälja min chilli och ta en ciggg, sen ska jag sova. Med partyhatt och piporm : ) Men det fattar väl du med att det är DU som ska firas? Att läsa din blogg känns som att sitta hos dig och dricka en kopp te. Du är alltid välkomnande och det finns ALLTID nybakadekanelbullar-känslan till teet. Tack själv, Fatou, för att du delar med dig av allt du upplever. Tack för att du är unik och okonstlad (unikt även det) och så himla go ´! Jag tror jag är inne på din sida tre gånger om dan för att kolla vad du har för nagellack eller vad Spiderman hittar på. I min bloggtopp är du etta. Det ska bli min present till dig. Keis bloggtopp, med toppen-Fatou som etta. vad sägs om det? Kram o puss från RoPR Plats
  den 24 september 17:17
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  AnKi:
  Jippi!! Jag kom först till firarkalaset. Så trevligt. De kan kanske bero på att jag är en sån där människa som alltid kommer lite före än efter. Har en vännina som är tvärt om, säger hon kl 17.00 så kommer hon tidigast kl 18.00 så de har jag lärt mig och väntar henne aldrig förren en timme efter utsatt tid..hummmm. Nu hoppas jag att Du bara njuter också när du är barnledig, tar ett gott fotbad. Kostar på dig att sträcka ut dig redigt framför TV, ingen att trängas med. Nja, de e bara att ”ta vara på sig själv en stund” Lördagskram från Anki
  den 24 september 16:54
  (http://spaces.msn.com/members/antipeters/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.