Stackars Britney Spears!

Bara MÃ…STE ta en paus i festandet och blogga lite… Asså, läste precis i Aftonbladet från igår. Överskrift: ”Graviditet stor pärs för Britney” och artikeln avslutas med: ”Hon började gråta när hon såg sig själv i spegeln. Graviditeten har förstört hennes sexiga look, säger uppgiftslämnaren.”

Men jag säger bara: hälledudane då, Britney! Du måste vara den första kvinnan i världshistorien som en graviditet tagit bort den sexiga looken ifrån. Alla vi andra mammor är nämligen de hetaste sex-gudinnorna i slutet av våra graviditeter och strax därefter!! Fattar inte vad du gjort för fel, gumman!

När jag åkte in på BB för förlossning stod männen i kö utanför och hade värsta demonstrations-plakaten där det stod bl.a. ”Free the Sex-bomb Fatou!” Alla män stod och vrålade i kör ”We want sexy Fatou!” Och när jag vaggade förbi en spegel med min jätte-mage och råkade få se min egen spegelbild, så tänkte jag: ”Fy faaaaan vilken hot chic jag ÄÄÄÄR!” Satte nästan förlossningen i halsen i rena upphetsningen av min egen spegelbild.

Jag FATTAR INTE vad Britney gjort för FEEEL. Vi måste ju hjälpa henne, brudar. Vi kan ju inte låta stackarn gå omkring och må dåligt över det här! Det var ju nu jag trodde hon skulle bli the real sex-queen!

Ska bli jäääkligt kul att höra vad hon tycker om sin ”släta” mage om ett par månader, när hon ska börja använda sina mag-tröjor igen… Hähä. Tillåt mig små-le! (Skadeglädjen är den enda sanna glädjen!)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Stackars Britney Spears!

 1. Inkopierade kommentarer:

  -not-comment-:
  http://http://www.muzikalani.com FREE MP3 DOWNLOAD http://http://www.gencalem.com http://http://www.gencalem.net http://http://www.evliler.com http://http://www.swirsh.com http://http://www.swirsh.net http://http://www.swirsh.org http://http://www.bedava.co.uk
  den 2 oktober 20:23
  (http://www.muzikalani.com)

  badarensfunderingar:
  Jo dé va så sant, tog inte med dej i revyuppsättningen. Inte för att jag inte tror att du skulle sopa scenen med många av ”statisterna”, men du har ju ”häcken” full med att glädja oss beundrare genom din … (Hmm, hittar inget ord stort nog) blogg.
  den 25 september 13:33
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  badarensfunderingar:
  Har just konstaterat att om man besitter följande: 1. Stor mage, hmm ja inte är man mager direkt. 2. Spegel, självklart! 3. Barn, 4 stycken två av varje, räcker dé att kvala in tro… Jo dé gör dé väl och blir över. Betyder dé att även jag är … SEXIG!?
  den 25 september 12:53
  (http://spaces.msn.com/members/Badaren/)

  AggethelittleAngel:
  Lika med mej alla fem gångerna jag varit gravid. Ã…hh vad jag känner igen mej i stackars Brittan. Gud va synd om oss alla gravida tjejer. Trevlig helg förresten även om den snart är slut. Party on. Kram//Agge
  den 25 september 10:49
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)

  WimsaWimsa:
  Näää… jag kan verkligen inte komma på vad Britney har gjort för feeeel. Jag som var så supersexig inför förlossningen och strax efter. *flinar stort* / L
  den 25 september 10:07
  (http://spaces.msn.com/members/WimsaWimsa/)

  Hjärnan1:
  Fortfarande kul att läsa. Ha det gott MVH Crispin
  den 25 september 09:27
  (http://spaces.msn.com/members/Ramstam/)

  ängssyra:
  HA HA HA !! Aj aj aj min mage krampar!! :)))
  den 25 september 07:23
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)

  Cissi:
  Ã… inte hade du blivit ett dugg tråkigare nu heller =)
  den 25 september 03:12
  (http://spaces.msn.com/members/sprallig76/)

  Veronica:
  Hahahaaa! Fast jag måste säga när jag läste det där så tänkte jag *eller hur* Tidningarna hittar ju på så mycket skit! Inte säkert att det där är sant, hon är ju i hetluften nu! *kram*
  den 25 september 02:43

  cittaprazama1:
  Hjääääälp……jag skrattar ihjäl mig!!!! Får ta och skriva ett litet ”krya-på-dig-kort” till henne med några tröstande ord. Något har gått fruktansvärt fel här….jag har en hel del sexighet kvar efter min son så om hon blir glad av det så kan jag tänka mig att dela med mig litet. Delad glädje är ju dubbel glädje *S* Kram på dig Fatou Da Sex Queen =)))
  den 24 september 22:56
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

  Jonna_Pride:
  *Gapskrattar* Vet du hur rolig du är kvinna?! Hittade hit via Aftonbladet och nu är jag som många andra fast… You go girl!!!! Tack för inspirationen att starta en egen blogg!! Kram Jonna
  den 24 september 22:20
  (http://spaces.msn.com/members/studentistorstan/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.